Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-03-10 21:03:29
(#834) pfff.. akár egy szappanopera. Most már nem merek semmit mondani, de elvileg már madara sem él, nem? Újra el kéne olvasnom.
Most érzem először úgy, hogy kicsit unalmas.. kár érte.
Most érzem először úgy, hogy kicsit unalmas.. kár érte.
beküldve: 2008-03-10 20:53:39
(#833) Nem..én a Tobi témát mondtam...de aztse lecsből..
Szerintem ez nem fog jövőhéten végetérni... mindig iylen trükkös címek vannak..már ott jártam múlt héten h minek töltsem le? Megint Sasu Ita bunyú...
Egyébként érdekes..hogy került a képbe Oro?
Szerintem ez nem fog jövőhéten végetérni... mindig iylen trükkös címek vannak..már ott jártam múlt héten h minek töltsem le? Megint Sasu Ita bunyú...
Egyébként érdekes..hogy került a képbe Oro?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Totál spoiler
A maszkos valószínüleg Uchiha Obito => Tobi, akitől Kakashi kapta a szemét.. (Naruto 27. kötet uccsó fejezet (?)) oké, hogy meghalt de tudjuk, hogy sok szereplő visszatér a túlvilágról... amúgy is félszemű, nem? Ha már valaki kifejtette volna ezt korábban, akkor ezer bocs.
A másik meg, Itachinak pusztulnia kell, ha pedig Sasuke túléli akkor is világgá kell mennie. Máshogy nem lehet megoldani.. nem mehet vissza a faluba.
És hogy került vissza Orochimaru? *haldoklik*
A másik meg, Itachinak pusztulnia kell, ha pedig Sasuke túléli akkor is világgá kell mennie. Máshogy nem lehet megoldani.. nem mehet vissza a faluba.
Naszóval:
Obito azért is nem lehet, mert ugye egy hogy meghalt, kettő hogy volt egy rész: Egy alak azt mondta magáról hogy ő madara, azt parancsolta painnek hogy fogja el személyesen narutot, aztán felvette tobi köpenyét és maszkját, az arca persze végig nem látszott. Akinek ez nem elég: miután vége volt a pain vs jiraiya harcnak, pain mondta is hogy megkapta azt a bizonyos parancsot, mégpedig magától madarától. Namost szerintem innen elég érthető a dolog, és itt bukott meg a tengu elmélet is.
Ti haraptok rögtön, látjátok én az előzőt nem lecs*szésből írtam És akk BOCSÁNAT
Lehet hogy nem ugy gondoltad.De a stilusoddal van gond ha nem veszed észre hogy megbántasz mást.Különben meg most meg offolsz.
Ha a többi nagy küzdelmet elhuzták akor ezt biztos sokáig vesézi majd a mester.
Miröl beszéljünk ha nem eröl?Vagy ne írjunk ide mert téged íritál?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2008-03-10 20:38:16
beküldve: 2008-03-10 20:31:19
(#830) Ti haraptok rögtön, látjátok én az előzőt nem lecs*szésből írtam És akk BOCSÁNAT
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
superkrumply, ezt mi már 2312324345256szer végigtárgyaltuk...
Egyébként nekem is elegem kezd lenni belőlük...meg olyan idegesítő: Itachi agybafőve vakon midnen deazér: eddig visszafogtam magam..most seggberúglak! stílusú felkiáltásai...
Egyébként nekem is elegem kezd lenni belőlük...meg olyan idegesítő: Itachi agybafőve vakon midnen deazér: eddig visszafogtam magam..most seggberúglak! stílusú felkiáltásai...
Necro már megint mekora burnyák vagy.Hagyjad már érvénysülni az újakat.
Külömben is most eröl szól a fejezet , tárgylja meg aki akarja.
Nem kel beleszólni ha unod.
Engem is érdekel mi lessz most a harc vége.Ezt meg nem lehet olyan gyorsan végigugrani.Elvégre ez a Sasuke vs Itachi.
Az egész Naruto eköré épül.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
superkrumply, ezt mi már 2312324345256szer végigtárgyaltuk...
Oké, hogy TI már 2312324345256szer átdumáltátok, de én csak most olvastam.. egy előző hozzászólásra írtam egyébként, kicsit lejjebb.
beküldve: 2008-03-10 20:14:06
(#827) superkrumply, ezt mi már 2312324345256szer végigtárgyaltuk...
beküldve: 2008-03-10 19:20:03
(#826) Totál spoiler
A maszkos valószínüleg Uchiha Obito => Tobi, akitől Kakashi kapta a szemét.. (Naruto 27. kötet uccsó fejezet (?)) oké, hogy meghalt de tudjuk, hogy sok szereplő visszatér a túlvilágról... amúgy is félszemű, nem? Ha már valaki kifejtette volna ezt korábban, akkor ezer bocs.
Szerk: superkrumply 2008-03-10 19:23:06
beküldve: 2008-03-10 17:03:22
(#825) Rockypapa, yazoo Szívemből szoltatok
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-03-10 15:56:49
(#824) Na akko írom:
Remélem hogy sasuke végre feldobja a bakancsot, mert már nagyon unom hogy olyan hűde erős, meg hogy róla szól az egész sorozat... Akkor lenne a címe Sasuke, de nem azt...
Másik dolog: Ha már odabiggyesztette a címlapra, lehetne valami köze a sorozathoz madarának is végre...
Harmadik: uuuuuncsiiiiiii Nem értem mért nem lehet ezt a nagyobb harcot is letudni a szokásos "pár fejezetenként helyszínt változtatok" módszerrel? Elmondjam ennek így mi lessz az eredménye? semmit nem fogunk látni sema narutos sem a cápetis harcból. Lessz egy csattanó hogy 2 embernek folyik a bele, és alma....
Egy normális kiutat látnék a helyzetből: naruto megjelenne természetesen az uccsó pillanatban, és szétcsapná a shusano neutronmagos lézerszikéjét a fuuton rasenshurikennel.
fuh, na kb ennyi
ui.: ja és ez már a 8. fejezet volt amiben csak ők vannak, az a jövőhetivel már egy sovány kötet, gratulálok...
Másik dolog: Ha már odabiggyesztette a címlapra, lehetne valami köze a sorozathoz madarának is végre...
Harmadik: uuuuuncsiiiiiii Nem értem mért nem lehet ezt a nagyobb harcot is letudni a szokásos "pár fejezetenként helyszínt változtatok" módszerrel? Elmondjam ennek így mi lessz az eredménye? semmit nem fogunk látni sema narutos sem a cápetis harcból. Lessz egy csattanó hogy 2 embernek folyik a bele, és alma....
Egy normális kiutat látnék a helyzetből: naruto megjelenne természetesen az uccsó pillanatban, és szétcsapná a shusano neutronmagos lézerszikéjét a fuuton rasenshurikennel.
fuh, na kb ennyi
ui.: ja és ez már a 8. fejezet volt amiben csak ők vannak, az a jövőhetivel már egy sovány kötet, gratulálok...
Szerk: Rockypapa 2008-03-10 15:59:15
beküldve: 2008-03-10 15:11:22
(#823) SAASUUKEEE!!! má elegem van sasukéból!!
Tisztára mintha Sasuke Shippuuden mangát olvasnék. Azért én elvárnám, hogy naruto is legalább egy-egy gondolat erejéig szerepeljen a részekben, elvégre.. nah hát ő a főszereplő.
Amugy má megin rátaláltam egy halom 393. részes spoilerre:
Alig várom már a teljes részt
Tisztára mintha Sasuke Shippuuden mangát olvasnék. Azért én elvárnám, hogy naruto is legalább egy-egy gondolat erejéig szerepeljen a részekben, elvégre.. nah hát ő a főszereplő.
Amugy má megin rátaláltam egy halom 393. részes spoilerre:
Má nemsoká tart a sasu vs. ita harc... Igen... Sasukénak van még egy nagyon meglepő dolog a tarsolyában (röhejes kishi fantáziája sasukéból legyőzhetetlent faragott)
Itachi már kész... futásnak ered az öcsike trükkös genjutsuja után
De ha jól láttam, a történet végre más szálra is elkanyarodik: Tobi... unmasked... madara ennyire megváltozott?? vagy ő nem is madara??
Na mostmá kussolok
Itachi már kész... futásnak ered az öcsike trükkös genjutsuja után
De ha jól láttam, a történet végre más szálra is elkanyarodik: Tobi... unmasked... madara ennyire megváltozott?? vagy ő nem is madara??
Na mostmá kussolok
Alig várom már a teljes részt
NARUTO FOREVER!!
Ááá...csak engem idegesít már nagyon Sasukecica?Nem akar valaki bemenni a történetbe és szépen leszedni 50 méterről valami brutális lőfegyverrel?!
Ja,és Knightlords,én nem akarok kötekedni,de neked melyik fejezet tetszett utoljára?
Ja,és Knightlords,én nem akarok kötekedni,de neked melyik fejezet tetszett utoljára?
A sasu Vs itachi elöttiek jók voltak.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-03-09 21:10:46
(#821) Na ez a fejezet ismét arcon vágott!Trisával épp arról beszéltünk,hogy milyen már,hogy van egy Sasuorochimaru meg egy Kabutorochimaru!
Hát én szvsz a Susannot másnak hittem,de még ki tudja mi lehet belőle!
Hát én szvsz a Susannot másnak hittem,de még ki tudja mi lehet belőle!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.