Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Nem vágom Sasuke miért nem maradhat... Itachi az oké, már előre-emészettem, de Sasukét nem vágom... elvégre Naruto életcélja immáron Sasuke visszatérítése a hitébe, azaz visszavivése a faluba, nem?
El nem tom képzelni, hogy visszatérjen a faluba. Otthagyott mindenkit, kész lett volna kinyírni bárkit (most is) és akkor csak úgy visszaállítana? Biztosan "megtér" de vagy világgá megy vagy meghal..
Meg túl büszke is, nem?
Szerk: superkrumply 2008-03-12 18:58:22
beküldve: 2008-03-12 17:57:00
(#849) Szerintem Narunak cskSasukét a halálán sikerül megygőznie..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-12 17:27:05
(#848) Nem vágom Sasuke miért nem maradhat... Itachi az oké, már előre-emészettem, de Sasukét nem vágom... elvégre Naruto életcélja immáron Sasuke visszatérítése a hitébe, azaz visszavivése a faluba, nem?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
sztem ez nagyon gáz h legyűri...:S
tiszta szánalom
tiszta szánalom
Biztos vok benne, hogy lesz negatív következménye Sasuke úgysem maradhat meg. Itachi pedig gonosz volt, szal azért kellett meghalnia.
beküldve: 2008-03-12 15:27:05
(#846) sztem ez nagyon gáz h legyűri...:S
tiszta szánalom
tiszta szánalom
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-12 14:57:44
(#845) Yazoo spoilerére:
Nemáááá',nem akarom,hogy Szászke nyerjen...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Vagy haverjai felmennek hozzá és telóval lekapják..
szegény Kishi...
csak érdekből vannak barátai
Nem csoda hogy olyan szomorú történetet ír a barátságról!!
Amugy a 394. rész címe: Sasuke győzelme... Ez sejtet valamit.
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-11 20:07:32
(#843) Vagy haverjai felmennek hozzá és telóval lekapják..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-11 19:59:42
(#842) Hogy honnan jön a spoiler kép azt nemtom... de egy biztos, hogy amiket leadnak spoilerbe képeket, az a kövi részben biztos benne lesz. tapasztalat
de volt már olyan, hogy "ügyeskezű fan-arc" csinált egy kamu képet, és eladta spoilernek...
A spoilerekben az a stájl, hogy nem biztos, hogy pontosak.
Amugy sztem Kishi-sama már a 4xx fejezetnél járhat, és néha kiszivárogtat egy-egy képet a fanatikus rajongók kezébe, had csigázza őket
vagy lehet, éjjelente betörnek hozzá...
vagy talán ha nincs pénze a kocsmában, lefizeti a csapost egy spoiler képpel
Sose tudni...
egy biztos, a képek az esetek 80%-ában hitelesek...
de volt már olyan, hogy "ügyeskezű fan-arc" csinált egy kamu képet, és eladta spoilernek...
A spoilerekben az a stájl, hogy nem biztos, hogy pontosak.
Amugy sztem Kishi-sama már a 4xx fejezetnél járhat, és néha kiszivárogtat egy-egy képet a fanatikus rajongók kezébe, had csigázza őket
vagy lehet, éjjelente betörnek hozzá...
vagy talán ha nincs pénze a kocsmában, lefizeti a csapost egy spoiler képpel
Sose tudni...
egy biztos, a képek az esetek 80%-ában hitelesek...
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-03-11 19:39:09
(#841) Hűűű....ez a kép
Ez nekem valahogy naggyon Obito beütéses...De:
Ja,és necro,jó az avád
Ez nekem valahogy naggyon Obito beütéses...De:
Lehet,hogy csak én nem értem...de hogy kerülnek ki spoiler képek?Szóval,fogja Kishi sensei és kiad a készülő fejezetből egy képet,hogy a fanok verjék a nyáluk? Olyan nincs,hogy valami nagyon ügyes kezű kis valaki csinál egy ilyet,és földobja,hogy nnna,itt egy spoiler kép? És,és,lehet,hogy hülye vagyok de ez a Tobi-Obito dolog...én támogatom meg minden,de ez egy picit azért,hogy is mondjam...fura lenne...
Ja,és necro,jó az avád
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-11 19:10:42
(#840) Érdekes ez a kép..nagggyon naggggyon érdekes...na ez tuti tobi
Most nemtom, de valami olyasmi rémlik, hogy Sasuke magába olvasztotta Orochimarut. Tehát ugyanúgy benne van mint Narutoban Kyuubi. Kabuto pedig valamit kísérletezett Orochimaru testrészeivel, azért kelt benne is életre.
Asztá lehet, hogy nem így van, csak egy szépet álmodta, de én így emlékszem
ja és
ja és
a nyilvánosságra került spoiler képek egyike a 393. rész kapcsán, valami furcsa dolgot feltételez Tobiról... Ezé mondtam nemrég, hogy talán nem is Madara rejtőzik Tobi állarca mögött?? Hisz a spoiler képek között ott van TOBI ÁLLARC NÉLKÜL!!!! aki nem akarja alelőni a poént, annak tilos a kövi spoilerre katintani
Szerintem tuti Obito az...
Sztem Tobi maszkja egy eszköz arra, hogy valaki elrejtőzzön. Lehet, hogy madarának és obitonak is van egy maszkja, és kitudja, hogy éppen ki relytőzik alatta...
Persze lehet, hogy nem igaz, csak feltételezés
Sztem Tobi maszkja egy eszköz arra, hogy valaki elrejtőzzön. Lehet, hogy madarának és obitonak is van egy maszkja, és kitudja, hogy éppen ki relytőzik alatta...
Most már nagyon várom h kiderüljön
beküldve: 2008-03-11 09:58:19
(#838) Most nemtom, de valami olyasmi rémlik, hogy Sasuke magába olvasztotta Orochimarut. Tehát ugyanúgy benne van mint Narutoban Kyuubi. Kabuto pedig valamit kísérletezett Orochimaru testrészeivel, azért kelt benne is életre.
ja és
ja és
a nyilvánosságra került spoiler képek egyike a 393. rész kapcsán, valami furcsa dolgot feltételez Tobiról... Ezé mondtam nemrég, hogy talán nem is Madara rejtőzik Tobi állarca mögött?? Hisz a spoiler képek között ott van TOBI ÁLLARC NÉLKÜL!!!! aki nem akarja alelőni a poént, annak tilos a kövi spoilerre katintani
Szerintem tuti Obito az...
NARUTO FOREVER!!
Szerk: Yazoo 2008-03-11 10:01:12
beküldve: 2008-03-10 21:10:21
(#837) Ráadásul nem is fehérkígyó alakban hanem rendes testben..nem anygon értem..lehet h Ororn rituáléja vmiylen szinten mégis sikerült? de az ő teste meg akk félig Kabuban van avgy mi? nemérteméneszt gyerekek....
beküldve: 2008-03-10 21:07:12
(#836) Hát azt nem mondták hogy madara nem él, viszont ha valakinek beszorul a feje egy szikla alá, az káros. Amúgy ha azt nézzük hogy a nevek hasonlítanak, és eddig tobinak csak azt a szemét láttuk akkor helyes az állítás, dehát ugye van az a történet amit lenn leírtam.
Nem azért mondtam hogy nem lehet megszólalni, csak rá akartalak vezetni, hogy én hogy gondolom, szerintem logikusan.