Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-12 10:56:51
(#715) Nekem mindegy hogy szemes lesz vagy szemtelen,a lényeg hogy az egyik dobbja fel a pacskert
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-11 19:47:31
(#714) Na de láttátok hogy Sasu hogy néz ki az átok-pecsét-tengudémonkirály formában? az azért durva...szerintem Sasu félig szemtelen lesz, bár sztem az Ama izét is simán túléli....Taijutsu lesz itt gyerekek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
*sóhajtás*Itachi jól elvolt a kis Tsukiyomi-ával,de miért nem szedte ki eleve Sasuke szemét?Mármint méé' csak megmutata neki,hogy milyen lenne,ha...?Ehez a szemes dologhoz valami spec. orvosi jucu kell,mint amivel Rin kiszedte Obito szemét,nem?
Zetsu meg úgy jól elvan a szélén...enyhe pompomlány-fíling Hajrá,Itachi
WHÁÁ Pom-pom lány fíling XDDD na ez most ütött Nem tudom lehet hogy az kell lehet hogy nem De remélem szemtelen lesz sasuke
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-02-09 14:31:45
(#712) *sóhajtás*Itachi jól elvolt a kis Tsukiyomi-ával,de miért nem szedte ki eleve Sasuke szemét?Mármint méé' csak megmutata neki,hogy milyen lenne,ha...?Ehez a szemes dologhoz valami spec. orvosi jucu kell,mint amivel Rin kiszedte Obito szemét,nem?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-09 13:59:33
(#711) Áhhhá, köszi és bocsi (a hülye kérdésért )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-02-09 13:28:01
(#710) nekem ez is teccett na
demá a halálér erős ennyire ez a Sasuke...nembaj Itachinak szurkolunk, reméjjük az Amaterasu megteszi a hatását
Trisa, a Tsukoyomi meg a Mangekyou Sharingan 1ik technikája ugyanugy mint az Amaterasu
demá a halálér erős ennyire ez a Sasuke...nembaj Itachinak szurkolunk, reméjjük az Amaterasu megteszi a hatását
Trisa, a Tsukoyomi meg a Mangekyou Sharingan 1ik technikája ugyanugy mint az Amaterasu
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-09 12:58:39
(#709) Jajj már, szeritnem tökjó rész volt, nekem tetszett, nagyon is...
De Sasuke nem lehet szemtelen... az...mmm hogy is mondjam... lehetetlen, több, régebben említett ok miatt is...
Ám, az is kiderült, hogy a Mangekyou nem olyan nagy cucc, mint azt hittük... ez azért elég furi
Meg ez nem egy kitöltő rész volt... elég kemény harc folyt, nem úgy, mint a Jiraiya vs. Peinnél (ugra-bugra), hanem elég kemény genjutsu párbaj....
És, hogy színpadiasan fogalmazzak "Sasuke csatát nyert, de a háborúnak még korán sincs vége!"...
Persze a végét lehet tudni azért mégis érdekes, nekem tetszett Létfontosságú fejezet volt, na
(meg nem tudom, az Amaterasu, nem sok szó volt róla, vagy én maradtam le, de nagy durranásnak tűnik..... )
Tsukuyomi... az mi? úgy pontosan, mert ki lehet találni, meg lehet volt az előző részekben szó róla, de nem rémlik, mindig egy kicsit elgondlkozok rajta, mikor meglátom a szót, és ez a fejezet televan vele... miez?
De Sasuke nem lehet szemtelen... az...mmm hogy is mondjam... lehetetlen, több, régebben említett ok miatt is...
Ám, az is kiderült, hogy a Mangekyou nem olyan nagy cucc, mint azt hittük... ez azért elég furi
Meg ez nem egy kitöltő rész volt... elég kemény harc folyt, nem úgy, mint a Jiraiya vs. Peinnél (ugra-bugra), hanem elég kemény genjutsu párbaj....
És, hogy színpadiasan fogalmazzak "Sasuke csatát nyert, de a háborúnak még korán sincs vége!"...
Persze a végét lehet tudni azért mégis érdekes, nekem tetszett Létfontosságú fejezet volt, na
(meg nem tudom, az Amaterasu, nem sok szó volt róla, vagy én maradtam le, de nagy durranásnak tűnik..... )
Tsukuyomi... az mi? úgy pontosan, mert ki lehet találni, meg lehet volt az előző részekben szó róla, de nem rémlik, mindig egy kicsit elgondlkozok rajta, mikor meglátom a szót, és ez a fejezet televan vele... miez?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-02-09 11:56:11
(#708) Elég gyengus rész!!
Pedig már kezdtem örülni hogy Sasuke vaksi lesz!
Pedig már kezdtem örülni hogy Sasuke vaksi lesz!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-02-09 11:56:30
beküldve: 2008-02-09 11:29:16
(#707) Tegnap elolvastam angolul és annyira, de annyira hamar vége lett!!! Ez tényleg csak amolyan kitöltő rész, és nagyon rövidke!
Most egy hét újabb várakozás!
De azért választ is kaptam néhány kérdésre!
Itachi: Nem olyan biztos az! (Az aláíráshoz. )
Most egy hét újabb várakozás!
De azért választ is kaptam néhány kérdésre!
Itachi: Nem olyan biztos az! (Az aláíráshoz. )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-02-09 07:32:12
(#706) Ki látta a 388. mangát magyarul? Nagyooooon jóóóó
Szerk: Itachi 2008-02-09 07:50:56
Ez a fejezet is csak amolyan filler rész volt....
Egyébként MONDTAM hogy az csak egy genjutsu volt! Ott volt Sasukénk az a kéztartása!
Egyébként MONDTAM hogy az csak egy genjutsu volt! Ott volt Sasukénk az a kéztartása!
A kis szemfüles
Nézd meg, valahol ott van z előző/előző előtti azelőtti oldalon leírtam még azt is, hanyadik odlal hanyas kép
Na, ezt jól megaszontad
Értelem felső foka... Hajrá Itachi!!!
A kis szemfüles
Nézd meg, valahol ott van z előző/előző előtti azelőtti oldalon leírtam még azt is, hanyadik odlal hanyas kép
Na, ezt jól megaszontad
A kis szemfüles
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A kis szemfüles
beküldve: 2008-02-08 19:18:57
(#701) Ez a fejezet is csak amolyan filler rész volt....