• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Oldalak: ... 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... <<>>
beküldve: 2008-02-12 10:56:51
(#715)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Nekem mindegy hogy szemes lesz vagy szemtelen,a lényeg hogy az egyik dobbja fel a pacskert

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-02-11 19:47:31
(#714)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Na de láttátok hogy Sasu hogy néz ki az átok-pecsét-tengudémonkirály formában? az azért durva...szerintem Sasu félig szemtelen lesz, bár sztem az Ama izét is simán túléli....Taijutsu lesz itt gyerekek

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-11 18:17:17
(#713) Válasz Nona (#712) üzenetére
Itachi
Itachi
[ Új arc ]
*sóhajtás*Itachi jól elvolt a kis Tsukiyomi-ával,de miért nem szedte ki eleve Sasuke szemét?Mármint méé' csak megmutata neki,hogy milyen lenne,ha...?Ehez a szemes dologhoz valami spec. orvosi jucu kell,mint amivel Rin kiszedte Obito szemét,nem?
Zetsu meg úgy jól elvan a szélén...enyhe pompomlány-fíling Hajrá,Itachi

WHÁÁ Pom-pom lány fíling XDDD na ez most ütött Nem tudom lehet hogy az kell lehet hogy nem De remélem szemtelen lesz sasuke

SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-02-09 14:31:45
(#712)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
*sóhajtás*Itachi jól elvolt a kis Tsukiyomi-ával,de miért nem szedte ki eleve Sasuke szemét?Mármint méé' csak megmutata neki,hogy milyen lenne,ha...?Ehez a szemes dologhoz valami spec. orvosi jucu kell,mint amivel Rin kiszedte Obito szemét,nem?
Zetsu meg úgy jól elvan a szélén...enyhe pompomlány-fíling Hajrá,Itachi

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-09 13:59:33
(#711)
Trisa
Trisa
[ Addiktgyanús ]

Áhhhá, köszi és bocsi (a hülye kérdésért )

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-02-09 13:28:01
(#710)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
nekem ez is teccett na
demá a halálér erős ennyire ez a Sasuke...nembaj Itachinak szurkolunk, reméjjük az Amaterasu megteszi a hatását
Trisa, a Tsukoyomi meg a Mangekyou Sharingan 1ik technikája ugyanugy mint az Amaterasu

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-09 12:58:39
(#709)
Trisa
Trisa
[ Addiktgyanús ]
Jajj már, szeritnem tökjó rész volt, nekem tetszett, nagyon is...

De Sasuke nem lehet szemtelen... az...mmm hogy is mondjam... lehetetlen, több, régebben említett ok miatt is...
Ám, az is kiderült, hogy a Mangekyou nem olyan nagy cucc, mint azt hittük... ez azért elég furi

Meg ez nem egy kitöltő rész volt... elég kemény harc folyt, nem úgy, mint a Jiraiya vs. Peinnél (ugra-bugra), hanem elég kemény genjutsu párbaj....
És, hogy színpadiasan fogalmazzak "Sasuke csatát nyert, de a háborúnak még korán sincs vége!"...
Persze a végét lehet tudni azért mégis érdekes, nekem tetszett Létfontosságú fejezet volt, na

(meg nem tudom, az Amaterasu, nem sok szó volt róla, vagy én maradtam le, de nagy durranásnak tűnik..... )

Tsukuyomi... az mi? úgy pontosan, mert ki lehet találni, meg lehet volt az előző részekben szó róla, de nem rémlik, mindig egy kicsit elgondlkozok rajta, mikor meglátom a szót, és ez a fejezet televan vele... miez?

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-02-09 11:56:11
(#708)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Elég gyengus rész!!
Pedig már kezdtem örülni hogy Sasuke vaksi lesz!

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-02-09 11:56:30
beküldve: 2008-02-09 11:29:16
(#707)
asx
asx
[ Megszállott ]
Tegnap elolvastam angolul és annyira, de annyira hamar vége lett!!! Ez tényleg csak amolyan kitöltő rész, és nagyon rövidke!
Most egy hét újabb várakozás!
De azért választ is kaptam néhány kérdésre!

Itachi: Nem olyan biztos az! (Az aláíráshoz. )

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-02-09 07:32:12
(#706)
Itachi
Itachi
[ Új arc ]
Ki látta a 388. mangát magyarul? Nagyooooon jóóóó

Szerk: Itachi 2008-02-09 07:50:56
beküldve: 2008-02-08 22:51:45
(#705) Válasz knightslords (#704) üzenetére
Itachi
Itachi
[ Új arc ]
Ez a fejezet is csak amolyan filler rész volt....

Egyébként MONDTAM hogy az csak egy genjutsu volt! Ott volt Sasukénk az a kéztartása!

A kis szemfüles

Nézd meg, valahol ott van z előző/előző előtti azelőtti oldalon leírtam még azt is, hanyadik odlal hanyas kép

Na, ezt jól megaszontad

Értelem felső foka... Hajrá Itachi!!!

beküldve: 2008-02-08 20:40:48
(#704) Válasz idk pls delete (#703) üzenetére
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]

Egyébként MONDTAM hogy az csak egy genjutsu volt! Ott volt Sasukénk az a kéztartása!

A kis szemfüles

Nézd meg, valahol ott van z előző/előző előtti azelőtti oldalon leírtam még azt is, hanyadik odlal hanyas kép

Na, ezt jól megaszontad

beküldve: 2008-02-08 20:21:58
(#703) Válasz knightslords (#702) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

A kis szemfüles

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-08 19:30:32
(#702) Válasz idk pls delete (#701) üzenetére
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]

A kis szemfüles

beküldve: 2008-02-08 19:18:57
(#701)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Oldalak: ... 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... <<>>