Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-03 19:49:24
(#670) o.O Necro,megtaláltad a Juubikat?Képpel?A Csirkét is?Mutimutimuti!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-03 19:43:28
(#669) Shinoétól betojok az tény!
El sem tudom képzelni mijen lehet ha 1000 bogár benned rakja le a petéit!!!! (de nem is akarom)
Choujié az szimpi(csak az a baj túl sok kalóriát éget el)
El sem tudom képzelni mijen lehet ha 1000 bogár benned rakja le a petéit!!!! (de nem is akarom)
Choujié az szimpi(csak az a baj túl sok kalóriát éget el)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-03 19:39:18
(#668) Akkor ebben egyetértünk
Szerintem Choji és Shino vérvonala ér a legtöbbet..
Szerintem Choji és Shino vérvonala ér a legtöbbet..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-03 19:38:27
(#667) Miért lennének a hyugák jobbak? azoknak sincs semmi erejük,"Jaj látom a chakra pontjaidat neked annyi"
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-03 19:32:26
(#666) Jajj mert a Hyuugák jobbak..azoknak aztán TÉNYLEG semmi erejük
Érdekelnek a Juubik?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-03 19:33:28
beküldve: 2008-02-03 19:25:54
(#665) Szörnyüek az uchihák, sztem tök béna a szemük,még csak normális ereje sincs!
beküldve: 2008-02-03 19:20:08
(#664) Háát asszem ha belehal valaki akkor kampó..
Meg felsőfokú Genjutsu....egy másodpercre belenézel, és akár egy hétig is a genjutsu hatása latt leszel (és valszeg szenvedsz) Király!
Meg felsőfokú Genjutsu....egy másodpercre belenézel, és akár egy hétig is a genjutsu hatása latt leszel (és valszeg szenvedsz) Király!
Én nem értem ezeket az uchihákat sztem teljesen dilisek.
Én még a végtelen hatalomért cserébe sem cserélném ki a szemeim máséra. De ha mégis , akkor is mindent összeokádnék az biztos.
Én még a végtelen hatalomért cserébe sem cserélném ki a szemeim máséra. De ha mégis , akkor is mindent összeokádnék az biztos.
Én szívesen megtenném...*jujj de beteg, jujj de beteg*
Én akkor se tenném meg ha az életem múlna rajta.
Amúgy a mageyukunak v minek mik a képességei??
Én nem értem ezeket az uchihákat sztem teljesen dilisek.
Én szívesen megtenném...*jujj de beteg, jujj de beteg*
beküldve: 2008-02-03 18:59:53
(#661) Én nem értem ezeket az uchihákat sztem teljesen dilisek.
Tuti, hogy itt még nincs vége a harcnak!
Nem hiszem, hogy Kishi hagyná megvakulni a kedvencét, max. az egyik szemére, bár ez is megkérdőjelezhető.
Nem lennék meglepva, ha ez is csak egy genjutsu lenne.
A kígyó nő ki a pecsétből tényleg elég gusztustalan volt.
Nem hiszem, hogy Kishi hagyná megvakulni a kedvencét, max. az egyik szemére, bár ez is megkérdőjelezhető.
Nem lennék meglepva, ha ez is csak egy genjutsu lenne.
A kígyó nő ki a pecsétből tényleg elég gusztustalan volt.
Lehet hogy megvakul, de tuti hogy Sasu kilopja Itachi szemét...
Egyébként elgondolkoztatok már azon, milyen gusztustalan dolog is ez a "mcsmingolás"?
Jah és mosmtár tuti hogy ez egy gendzsucu....nézzétek csak a 06-07-es oldalt.. ott van az a bizonyos kéztartás...
Szerk: idk pls delete 2008-02-03 17:56:45
beküldve: 2008-02-03 13:56:37
(#659) Ha elkanyarodik a történet, engem inkább az érdekelne, hogy mit mond a béka Tsunadenek.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
JAJJ Bocs, ne haragudj, úgy értelmeztem, hogy nőszemély, nem hogy nő a magasba... (valami probléma tényleg van)
Még korán van!
Kíváncsi vagyok az Uchiha küzdelem végkimenetelére, mert tuti, hogy ennyivel még nincs lezárva!
Ha ennyivel vége lenne, az azt jelentené, hogy Kishi sensei vagy gyengül vagy, csak egy még nagyobb durranóra készül De mondjuk jövő héten, úgy se tudjuk meg mi lesz... Úgyis átviszi másik részre... De remélem Suigetsu-Kisame harcra, viszi HAJRÁÁÁÁ Suigetsu
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
JAJJ Bocs, ne haragudj, úgy értelmeztem, hogy nőszemély, nem hogy nő a magasba... (valami probléma tényleg van)
Még korán van!
Kíváncsi vagyok az Uchiha küzdelem végkimenetelére, mert tuti, hogy ennyivel még nincs lezárva!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-02-03 10:54:00
(#656) JAJJ Bocs, ne haragudj, úgy értelmeztem, hogy nőszemély, nem hogy nő a magasba... (valami probléma tényleg van)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!