Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Mondjuk az is gáz hogy PONT a főszereplő szerepel mostanság a legkvesebbet...Kishi inkább a Sas vs Itachi harcot élezi nagyon, ami valljuk be: nem bay
Ja, de megmondta, hogy Naruto-ról később fog írni. Mellesleg nekem is tetszik, hogy ez a szál megy, csak van akit néha hiányolok.
Régebben sem osztottam az Obito=Tobi elméletet, de néha azt mondom, hogy bármi lehet. (Bár sztem Obitot akkor is szétlapította anno a beomló sziklafal, tehát csoda lenne/lesz, ha Kakashival ismét összefutnak.)
Vhogy Madarát is nehéz elképzelni így, nem? Ahogy néha Tobi viselkedik... nem tom, de bennem Madaráról egy komolyabb kép alakult ki. Bár itt is azt mondom....bármi lehet!!! Hisz most derült ki, hogy egy fapofának hitt karakternek is lehet másik énje...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-02-03 00:12:23
Netán összehozza a sors egy régi baráttal?
Nem is tudom kire célzol...
Obito?
Obito,hogy kerülhetett ki szerinted a szikla alól?
Szerintem ha Rin nem is jelenik meg,de megnézném azért milyen is a csaj.
kakashi lesz "Konoha Új Fehér Agyara"....
Így elnézve róla sem tudunk túl sokat.Chiyo-baa nagyon gyűlölte hisz nem ment volna így neki Kakashinak.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Obito?
kakashi lesz "Konoha Új Fehér Agyara"....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Obito?
Szerk: Syan 2008-02-03 00:06:57
Obito?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát lenne pár ember......
beküldve: 2008-02-02 23:59:04
(#634) Mondjuk az is gáz hogy PONT a főszereplő szerepel mostanság a legkvesebbet...Kishi inkább a Sas vs Itachi harcot élezi nagyon, ami valljuk be: nem bay
Én nem akarom megöletni, tökjó arc
Nem, nem gond. Csak még egy darabig nem biztos, hogy használni fogom.
Nekro: Ne akard már szegény Kakashit ennyire kinyírni! Mi a fene bajod van vele? Sztem tök jó arc! Kár, hogy ennyire sok szálon fut minden mostanság, mert sok karakter (pl. Kakashi is) alig szerepel . Nem úgy, mint a kezdet kezdetén.
Kakashi tényleg keveset szerepel sajnos,de ő és Sakura milyen meglepetést okozhat még a rajongóknak?Mert ennyi erővel majdnem minden karakterről írhatna vmit.
Nem, nem gond. Csak még egy darabig nem biztos, hogy használni fogom.
Necro: Ne akard már szegény Kakashit ennyire kinyírni! Mi a fene bajod van vele? Sztem tök jó arc! Kár, hogy ennyire sok szálon fut minden mostanság, mert sok karakter (pl. Kakashi is) alig szerepel . Nem úgy, mint a kezdet kezdetén.
Szerk: asx 2008-02-02 23:56:49
Hát iggen...Kakashi szerintem Meghal...vagy sötétkék.hmmm...leeht hogy újra visszaáll az ANBu-ba?
beküldve: 2008-02-02 23:43:52
(#629) Hát iggen...Kakashi szerintem Meghal...vagy sötétkék.hmmm...leeht hogy újra visszaáll az ANBu-ba?
[QUOTE]...de a fekete színt illetően nem biztos,hogy rosszra gondolt.
QUOTE]
Itt most mire gondoltál?
QUOTE]
Itt most mire gondoltál?
Msn cím? Ja, majd átküldöm egy mélben (kinn van a címed?) Most már legalább van msn címem, bár még sosem használtam. De majd eljő' az idő!!
Oké asx.De tényleg csak ha nem gond.
.A fekete szín? Szerintem inkább meglepetés lesz ami vele kapcsolatos.A fekete utalhat egy benne lejátszódó dologra is.Kakashi meg a sötétkék.....
[QUOTE]...de a fekete színt illetően nem biztos,hogy rosszra gondolt.
[QUOTE]
Itt most mire gondoltál?
[QUOTE]
Itt most mire gondoltál?
Msn cím? Ja, majd átküldöm egy mélben (kinn van a címed?) Most már legalább van msn címem, bár még sosem használtam. De majd eljő' az idő!!
Szerk: asx 2008-02-02 23:38:57
Na igen...de szerintem Sasuke Madarát is lepróbálja majd csapni vagy valami...
Igen, ezt nyíltan meg is mondta. (Bár akkor még nem tudta, hogy Madara az illető. )
De akkor is. Amikor Tobi ült a sziklán és mondta, hogy figyellek Sasuke, hogy mi lesz veled (vagy vmi ilyesmit) nem úgy tűnt, mintha szurkolna is bármelyiknek kettejük közül. De mégsem hiszem, hogy mindegy lenne neki, hogy ki nyer most. Itachit tanítgatta, de sztem ismeri a természetét is, viszont akkor sem jönne ki jobban a szituból, ha Sasuke most életben marad. Szóóóval nem tom...
Érdekes karaktere van neki is.