Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-02 20:10:04
(#595) CSIRKE??? DENEVÉR?????, Ezek gázok
a kígyó...No comment...ez messze e legviccesebb..
a kígyó...No comment...ez messze e legviccesebb..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-02 20:01:50
(#594) És a többi? egy oldalon találtam olyat hogy:
A 4. 1 csirke
A 7.1 denevér
A 8.(bár nem tudom hogyan) 1kigyó
Ám nem vagyok benne biztos
A 4. 1 csirke
A 7.1 denevér
A 8.(bár nem tudom hogyan) 1kigyó
Ám nem vagyok benne biztos
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-02 19:55:35
(#593) Nem, Shukaku az tuti macska
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-02 19:50:31
(#592) Ezeket tudom annyi különbséggel:
Shukaku:tanuki(mosómaci)
A kutya pedig az 5farkú. De mi a többi?
Shukaku:tanuki(mosómaci)
A kutya pedig az 5farkú. De mi a többi?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Valaki megtudná mondani? hogy a shippuudenbe mejik bijuu milyen állat%
Kyuubi róka
shukaku macska
a négy meg assszem kutty
beküldve: 2008-02-02 19:35:50
(#590) Valaki megtudná mondani? hogy a shippuudenbe mejik bijuu milyen állat%
beküldve: 2008-02-02 19:34:11
(#589) Miért avgy annyira kíváncsi rá, hogy harcol Tobi?
beküldve: 2008-02-02 19:24:22
(#588) Sajnos benne van a pakliban hogy Tobi elmegy...sőt már meg se lepődnék rajta de azért jó lenne végre egyszer az életben látni hogy nem egy bugyuta barom, nah mindegy...lényeghogy egyszer már igazán harcolhatna...de azthiszem ez már csak egy gyermeteg álom marad számomra
beküldve: 2008-02-02 19:19:34
(#587) Nem biztos hogy lesz ott akármilyen párbaj, tuti hogy Tobi elfog rohanni...na meg aztán mi az hogy kizárt hogy Sasuke megvakuljon? Szerintem...TUTI MEGVAKUl, legalább fél szemére!
Szerk: idk pls delete 2008-02-02 19:21:06
beküldve: 2008-02-02 18:24:04
(#586) Az lenne már a jó ha végre rátérnének a Tobi-Naruto párbajra, de tuti hogy csakazért is Kisaméhoz fog visszatérni a törénet
beküldve: 2008-02-02 17:36:56
(#585) Nekem teljesen mindegy hogy ki nyer , a lényeg az hogy egy kicsit más szálra fusson a történet!
óóóó anyám...az új fejezet...KJÓÓÓÓÓ
ááá remélem kikaparja az öcskös szemeit...bár ez nyilvánvaló h nem történhet meg, de azért én szurkolok Itachinak, Trisa,asx,Chioin,Holci merre vagytok?
jaaa és 1 két intelem Necrokid/Knightlordshoz...lécci , könyörgöm, földöncsúszva méghozzá h haggyátok már az oldalas válaszolgatásotokat...ne nem a választ gombra mentek valszeg akkor is tuggya a másik h neki irtad...aztmá le sem írom h ezen 3-4 oldalon mennyi szó esett a shipuról...(nemsok )
ááá remélem kikaparja az öcskös szemeit...bár ez nyilvánvaló h nem történhet meg, de azért én szurkolok Itachinak, Trisa,asx,Chioin,Holci merre vagytok?
jaaa és 1 két intelem Necrokid/Knightlordshoz...lécci , könyörgöm, földöncsúszva méghozzá h haggyátok már az oldalas válaszolgatásotokat...ne nem a választ gombra mentek valszeg akkor is tuggya a másik h neki irtad...aztmá le sem írom h ezen 3-4 oldalon mennyi szó esett a shipuról...(nemsok )
Igen szerintem is elég jó lett az új fejezet De most arra számítok hogy elviszi az Itachi-Sasuke párbajt más színtérre hagy izguljuk magunk szét h Sasuke szemtelen lett-e(igaz eddig is az volt csak nem szó szerint ) Másik: tuti nem történik meg mert Sasuke a nagy kedvenc
ITACHI 4EVER!!!
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-02-02 13:04:48
(#583) Teljes mértékben egyetértek azzal hogy az lenne a legjobb ha Itachi nyerne...nem a kedvencem de ha választanom kell hogy egy mondhatni újjászületett Itachi vagy egy vak Sasuke akkor mindent bele Itachi!!!!!!!!!!!Nemszeretem Sasuket...beképzelt kis idióta
beküldve: 2008-02-02 12:50:27
(#582) Huhú...macsmingolás lesz itt,emberek? Öröm látni Sasuke kis arcán ezt a megdöbbenést*gonosz vihogás*
Itachi még mindig formában van
De még mindig valószínű,hogy Sasuke nyer,nem tudom,hogy hogy,mert az azért durva lenne,hogy veszt(bár részemről egynapos örömünnep)
Még azt se bocsátottam meg neki,hogy öngyilkosságba hajszolta Deidarát
Hajrá Itachi
Itachi még mindig formában van
De még mindig valószínű,hogy Sasuke nyer,nem tudom,hogy hogy,mert az azért durva lenne,hogy veszt(bár részemről egynapos örömünnep)
Még azt se bocsátottam meg neki,hogy öngyilkosságba hajszolta Deidarát
Hajrá Itachi
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-02 12:28:55
(#581) óóóó anyám...az új fejezet...KJÓÓÓÓÓ
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-02-02 12:32:40