Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Kígyó nő?? Már látni se látok?? Az nem egy sima kígyó?
Nekem úgy tűnt, hogy a pecsétből jött ki. Lehet, hogy nem a legjobban fogalmazok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-02-03 10:48:32
(#654) Kígyó nő?? Már látni se látok?? Az nem egy sima kígyó?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-02-03 10:45:02
(#653) Tuti, hogy itt még nincs vége a harcnak!
Nem hiszem, hogy Kishi hagyná megvakulni a kedvencét, max. az egyik szemére, bár ez is megkérdőjelezhető.
Nem lennék meglepva, ha ez is csak egy genjutsu lenne.
A kígyó nő ki a pecsétből tényleg elég gusztustalan volt.
Nem hiszem, hogy Kishi hagyná megvakulni a kedvencét, max. az egyik szemére, bár ez is megkérdőjelezhető.
Nem lennék meglepva, ha ez is csak egy genjutsu lenne.
A kígyó nő ki a pecsétből tényleg elég gusztustalan volt.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-02-03 12:17:02
beküldve: 2008-02-03 10:36:28
(#652) Elnézést, lehet le vagyok maradva, de most olvastam a 387-es fejezetet, és megijedtem, mikor idejöttem,hogy "uristn, most mivan? " nem olvastam vissza a fórumot, de most belevágok, elnézést
Én vagyok a hülye, vagy szem(ha-ha) problémáim vannak, de úgy láttam, Itachi még csak meg sem izzadt, mikor lefegyverezte Sasukét... *tág szemek, áll a földön, a nyál csorog*
Elég megrázó volt ez a a a a a harc... mik nem rejtőznek Sasuke tarsolyában, elég csúszómászó teremtés...
Gyanús ez nekem, túl gyorsan rendezte ezt le Sensei... ilyen hamar megvan a szem, és Itachi világhódít vagy mi...?
Vagy ez csak egy genjutsu? Vagy csak álmodja valaki? Vagy most mivan... (uuutállom, mikor egy egész hetet kell várni )
És mellesleg nagoyn nem jók így a szálak... Ha most Sasuke így el van intézve, akkor szinte már mindjárt (khm ) vége... és Akkor Itachit ki fogja megölni? Mert ha ez most igaz, hogy Sasuke szem kanpec, akkor Sasuke nem lát... sőt... egyáltalán semmit nem lát, nemtudja megölni Itachit, és ha más öli meg, akkor Sasuke mérges lesz... (ect.)
ÉS akkor tulajdonképpen Itachi megállíthatatlan SŐT egészen halhatatlan... atya-gatya... (felhomályosodás)
Itt valami nagyon nem passzol, ez tutira nem igaz, valami van a háttérben, Sasuke ügyesebb, mint hisszük... Lehet az egészet ő irányítja...
Ó öregem... megöl a várakozás...
Elég megrázó volt ez a a a a a harc... mik nem rejtőznek Sasuke tarsolyában, elég csúszómászó teremtés...
Gyanús ez nekem, túl gyorsan rendezte ezt le Sensei... ilyen hamar megvan a szem, és Itachi világhódít vagy mi...?
Vagy ez csak egy genjutsu? Vagy csak álmodja valaki? Vagy most mivan... (uuutállom, mikor egy egész hetet kell várni )
És mellesleg nagoyn nem jók így a szálak... Ha most Sasuke így el van intézve, akkor szinte már mindjárt (khm ) vége... és Akkor Itachit ki fogja megölni? Mert ha ez most igaz, hogy Sasuke szem kanpec, akkor Sasuke nem lát... sőt... egyáltalán semmit nem lát, nemtudja megölni Itachit, és ha más öli meg, akkor Sasuke mérges lesz... (ect.)
ÉS akkor tulajdonképpen Itachi megállíthatatlan SŐT egészen halhatatlan... atya-gatya... (felhomályosodás)
Itt valami nagyon nem passzol, ez tutira nem igaz, valami van a háttérben, Sasuke ügyesebb, mint hisszük... Lehet az egészet ő irányítja...
Ó öregem... megöl a várakozás...
Sz.: Hujujuj most néztem vissza, Gomen , lemaradtam egy... pár oldallal...
És akkor válasz Gegew40k (581) jáj
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-02-03 10:45:41
A Fehér Agyar nyírta ki ha jól tudom Sasori szüleit!
Óóó, akkor Sasori csak babákat csinált belőlük? Én azt hittem, hogy ő ölte meg a saját szüleit és babákká alakította őket. (Mintha Chiyo v. vki mondta volna, hogy ők voltak az első babái és asszem ebből következettem...)
Szerintem csak nagyon egyedül érezte magát.Látta,hogy minden korabeli gyerek a szüleivel van és neki nincs senki.De szerintem azok csak sima bábuk voltak és nem emberiek.
Anime manga tök mind1 melyikbe nézed mind a 2őbe benne volt
hogy egy háborúba megölték Sasori szüleit (igen ez volt Fehér Agyar Kakashi apja) de a hullájukat nem vitték vissza a homok faluba.. Csak utána lett a kis Sasori kioktatva (Chiyo nagyi részéről), hogy használja a bábokat, de ekkor még természetesen nem tudott emberi emberi bábokat készíteni... Az egyik következtetés a másik tény Még 1 tény:Ha tényleg emberi bábok lettek volna akkor egy élőszövet szükséges de, az látható lett volna meg ebben az esetben jutsukat is tudott volna velük használni
Kiegészítve: Ő volt az egyetlen, aki emberi bábokat tudott készíteni, akkor hogy tudta volna Chiyo megtanítani? Esélytelen hogy emberi bábok legyenek... Voltak is 1szobába Chiyoval sok elromlott bábú közt ott készítette el a "szüleit".
Kiegészítve: Ő volt az egyetlen, aki emberi bábokat tudott készíteni, akkor hogy tudta volna Chiyo megtanítani? Esélytelen hogy emberi bábok legyenek... Voltak is 1szobába Chiyoval sok elromlott bábú közt ott készítette el a "szüleit".
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Szerk: Itachi 2008-02-03 09:10:52
Hát azt én sem gondolom.Lelkeket meg csak nem lopkod és így fiatalodik.Bár lehetséges,hogy minden lehetséges.
Na megyek szerintem lefeküdni.Köszi nektek a beszélgetést.Holnap azért benézek hátha lesz vmi fejlemény.
Jó8 mindenkinek.
Ha már így mindenki elmegy szundizni, akkor én is.
Jóéjt!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A kapszulák meg szóba sem jöhetnek sztem.amilyen Peinnek van.
Meg azért az sem, hogy évszázadokat lenyomjon egy testben.
Hát azt én sem gondolom.Lelkeket meg csak nem lopkod és így fiatalodik.Bár lehetséges,hogy minden lehetséges.
Na megyek szerintem lefeküdni.Köszi nektek a beszélgetést.Holnap azért benézek hátha lesz vmi fejlemény.
Jó8 mindenkinek.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-03 00:34:10
Meg azért az sem, hogy évszázadokat lenyomjon egy testben.
Óóó, akkor Sasori csak babákat csinált belőlük? Én azt hittem, hogy ő ölte meg a saját szüleit és babákká alakította őket. (Mintha Chiyo v. vki mondta volna, hogy ők voltak az első babái és asszem ebből következettem...)
Szerintem csak nagyon egyedül érezte magát.Látta,hogy minden korabeli gyerek a szüleivel van és neki nincs senki.De szerintem azok csak sima bábuk voltak és nem emberiek.
Itachi vajon látta Tobi arcát?
Ha Tobi=Madara (márpedig nagyon úgy néz ki, hogy igen), akkor volt az a részlet, amit megmutatott a sharingannal Sasukenek. Na ott látta/láttuk az arcát.
Kérdés, hogy még mindig az a teste van-e meg. És pl. az ő halhatatlansága alatt mit is kell érteni? Örökké egy testben, vagy 'vándorolt', mint Oro? Bár ez a sharingan miatt talán kevésbé valószínű....
Itachi vajon látta Tobi arcát?
Ha Tobi=Madara (márpedig nagyon úgy néz ki, hogy igen), akkor volt az a részlet, amit megmutatott a sharingannal Sasukenek. Na ott látta/láttuk az arcát.
Kérdés, hogy még mindig az a teste van-e meg. És pl. az ő halhatatlansága alatt mit is kell érteni? Örökké egy testben, vagy 'vándorolt', mint Oro? Bár ez a sharingan miatt talán kevésbé valószínű....
beküldve: 2008-02-03 00:17:34
(#643) A Fehér Agyar nyírta ki ha jól tudom Sasori szüleit!
Szerk: Syan 2008-02-03 00:18:18
Így elnézve róla sem tudunk túl sokat.Chiyo-baa nagyon gyűlölte hisz nem ment volna így neki Kakashinak.
Jaj, itt most megint világosítson fel vki!
Erre már nem emlékszem.
beküldve: 2008-02-03 00:14:32
(#641)