Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-02 23:28:43
(#625) Az a helyzet,hogy néhány tag annyira titokzatos,hogy Kishi sensei direkt rátesz egy lapáttal.Amikor a béka elment Tsunadéhoz azóta nem tudunk semmit,hogy mi is Pein titka.Tobi meg egy másik....és így tovább.
Sasuke meg sajna megmarad,mert Kishi sensei most őt helyezi előtérbe...de a fekete színt illetően nem biztos,hogy rosszra gondolt.
Sasuke meg sajna megmarad,mert Kishi sensei most őt helyezi előtérbe...de a fekete színt illetően nem biztos,hogy rosszra gondolt.
jah és tudom,hogy nem topictéma,de felvehetlek titeket msn-re?Gondoltam megkérdezem.....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-02 23:30:40
beküldve: 2008-02-02 23:22:53
(#624) Na igen...de szerintem Sasuke Madarát is lepróbálja majd csapni vagy valami...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-02 23:20:41
(#623) Aha, és akkor hogy van ez az egész?
Különben is, Madara csak úgy hagyná, hogy legyen még vki rajta kívül, aki ilyen erőre tesz szert? Az alapján, ahogy Itachi beszélt, erősebb lenne a jelenlegi Madaránál...
Különben is, Madara csak úgy hagyná, hogy legyen még vki rajta kívül, aki ilyen erőre tesz szert? Az alapján, ahogy Itachi beszélt, erősebb lenne a jelenlegi Madaránál...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Madara se operálta be magának..
Mert Madara volt az első akinek birtokában volt.
beküldve: 2008-02-02 23:16:11
(#621) Madara se operálta be magának..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-02 23:16:00
(#620) Ez a szemkitépős dolog annnnyira... gáz!
Sztem jobb lenne, ha nem próbálkozna ilyesmivel, mert azzal végső soron ő is beállna a sorba. Bár ki tudja , a szükség nagy úr, meg ezek után...
Én amúgy abban bízok, hogy egyátalán nem lesz neki MS. Mert az ugye sok jót nem jelent. Mellesleg lehet anélkül is boldolgulni. (Pl. az Első Hokage is szépen legyűrte Madarát, dupla Mangekyoustól, mindenestől.)
Sztem jobb lenne, ha nem próbálkozna ilyesmivel, mert azzal végső soron ő is beállna a sorba. Bár ki tudja , a szükség nagy úr, meg ezek után...
Én amúgy abban bízok, hogy egyátalán nem lesz neki MS. Mert az ugye sok jót nem jelent. Mellesleg lehet anélkül is boldolgulni. (Pl. az Első Hokage is szépen legyűrte Madarát, dupla Mangekyoustól, mindenestől.)
Egyébként Sztetek lesz valamikor is Sasunak Mangekyou Sharinganja? Szerintem Kishi akar neki, de hát nem ölheti meg NAruékat...éppen ezért Sasu TUTI kitépi majd Itachi szemeit...
Meg ha ki is tépi,hogy operálja be magának?
beküldve: 2008-02-02 23:05:14
(#618) Egyébként Sztetek lesz valamikor is Sasunak Mangekyou Sharinganja? Szerintem Kishi akar neki, de hát nem ölheti meg NAruékat...éppen ezért Sasu TUTI kitépi majd Itachi szemeit...
Lehet hogy nem mindenki tudja a kilétét, s fél hogy pain nem mond el mindent, ezért beállt egy tagnak hogy több dolgot megtudjon.
Beállt egy tagnak mert kiesett egy tag, nemhiszem hogy annyit kéne kombinálni.
Cserejátékos
Lehet hogy nem mindenki tudja a kilétét, s fél hogy pain nem mond el mindent, ezért beállt egy tagnak hogy több dolgot megtudjon.
Beállt egy tagnak mert kiesett egy tag, nemhiszem hogy annyit kéne kombinálni.
beküldve: 2008-02-02 22:31:28
(#615) Lehet hogy nem mindenki tudja a kilétét, s fél hogy pain nem mond el mindent, ezért beállt egy tagnak hogy több dolgot megtudjon.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Egyébként Pein az akatsuki vezére, de észrevettétek, hogy Tobi és Zetsu hogy beszél vele? Mint a kutyával!
Egyébként Tobi nem lehet Madara, mert akkor miért kellett neki felvételi próbát tennie és miért enm bukkant fel hosszú ideig?
Egyébként Tobi nem lehet Madara, mert akkor miért kellett neki felvételi próbát tennie és miért enm bukkant fel hosszú ideig?
Talán mert a többi tag nem is tudott erről.Emlékezz Konan mért jelentett szerinted Tobinak,ha ő egy új tag?
Szerk: Syan 2008-02-02 22:31:06
beküldve: 2008-02-02 22:24:44
(#613) Egyébként Pein az akatsuki vezére, de észrevettétek, hogy Tobi és Zetsu hogy beszél vele? Mint a kutyával!
beküldve: 2008-02-02 21:43:24
(#612) Hát köszi a felvilágosítást. Ma pont azon filóztunk a barátnőmmel, hogy a Gaara-ban lévő 'szörnyecske' valszeg mosómaci lehet, mert Gaara szinte az összes fanarton (ami ilyen jellegű) mosómaci szerkóban feszít. (Ma annyi ilyen 'hülye' fanartot néztünk, hogy szó szerint lefáradtam tőlük.... De azért poén volt. )
... Az új fejezet kicsit megijesztett...jobban mondva csak a vége. Nagyon remélem, hogy ez vmi genjutsu, mint amikor Sasuke keresztülszúrta a kardot Itachin. És a végén kiderül, hogy nesztek, ez csak kamu... bár nem tudom... Remélem, hogy Sasuke megembereli magát és jól szétveri Itachit. (végülis simán a legyőzi is elég lesz. )
Milyen poén volt a végén:
Itachi: "I'm sorry Sasuke." Mintha sajnálná, csakhogy ezt nem hiszem el!!! Sztem :
Belső Itachi:" Ez az!!! Megvan! Shannareee" . Vagy vmi ilyesmi!
... Az új fejezet kicsit megijesztett...jobban mondva csak a vége. Nagyon remélem, hogy ez vmi genjutsu, mint amikor Sasuke keresztülszúrta a kardot Itachin. És a végén kiderül, hogy nesztek, ez csak kamu... bár nem tudom... Remélem, hogy Sasuke megembereli magát és jól szétveri Itachit. (végülis simán a legyőzi is elég lesz. )
Milyen poén volt a végén:
Itachi: "I'm sorry Sasuke." Mintha sajnálná, csakhogy ezt nem hiszem el!!! Sztem :
Belső Itachi:" Ez az!!! Megvan! Shannareee" . Vagy vmi ilyesmi!
Szerk: asx 2008-02-02 21:52:41
beküldve: 2008-02-02 21:06:28
(#611) Így igaz, s erre annyira beidegelődtem hogy elkezdtem keresni, s egy csirkét találtam
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!