Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Nya megyek is, macsmingolok egyet magamnak!
honnan én is szeretnék 1-et
Peintől..az egyiket neked adom ha kell... Ha már a sharingan műxik így..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-04 20:08:58
Nya megyek is, macsmingolok egyet magamnak!
honnan én is szeretnék 1-et
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-04 20:04:15
(#683) Nya megyek is, macsmingolok egyet magamnak!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hmm érdekes...Rin Engaaan..nekem kell egy
nekem is
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-04 19:54:08
(#681) Hmm érdekes...Rin Engaaan..nekem kell egy
beküldve: 2008-02-04 19:51:20
(#680) Találtam a rinneganról!!
A Rinnegan (輪廻眼 Rin'negan) a legtiszteltebb a három nagy Dojutsu közül. Külső jellemzője pár koncetrikus kör a pupilla körül. A hatalmáról azt tartják hogy képes világokat pusztítani, vagy megtisztítani, de a techninkáiról semmilyen adatot nem részleteztek, ezért nem tudni hogy ezek legendák-e vagy sem. Mint a Sharingan, ez az adottság is képes arra, hogy kielemezze a különböző Jutsukat. Ezen kívül képes arra, hogy kielemezés után sokkal gyorsabban megtanulja az adott technikákat, mint egy átlag shinobi. A képesség másik adottsága, hogy betekintést nyit mind a hat Chakra Elembe, tehát Tűz, Víz, Szél, Föld és Villám alapú Jutsukra egyaránt képes (a hatodikat nem ismerjük). Az első akinél jelentkezett ez a Dojutsu, az a Hat Ösvény Bölcse (六道仙人 Rikudō Sennin) volt. Ő fedezte fel a Ninjutsut, és lett az egész Ninja világ megalapítója. Az egyetlen ismert, jelenlegi használója ennek a Kekkei Genkai képességnek, az Pein az Akatsuki Vezér. Az ő képessége akkor jelentkezett először, mikor még kisgyerekként meg akarta menteni a barátai életét.
A Rinnegan (輪廻眼 Rin'negan) a legtiszteltebb a három nagy Dojutsu közül. Külső jellemzője pár koncetrikus kör a pupilla körül. A hatalmáról azt tartják hogy képes világokat pusztítani, vagy megtisztítani, de a techninkáiról semmilyen adatot nem részleteztek, ezért nem tudni hogy ezek legendák-e vagy sem. Mint a Sharingan, ez az adottság is képes arra, hogy kielemezze a különböző Jutsukat. Ezen kívül képes arra, hogy kielemezés után sokkal gyorsabban megtanulja az adott technikákat, mint egy átlag shinobi. A képesség másik adottsága, hogy betekintést nyit mind a hat Chakra Elembe, tehát Tűz, Víz, Szél, Föld és Villám alapú Jutsukra egyaránt képes (a hatodikat nem ismerjük). Az első akinél jelentkezett ez a Dojutsu, az a Hat Ösvény Bölcse (六道仙人 Rikudō Sennin) volt. Ő fedezte fel a Ninjutsut, és lett az egész Ninja világ megalapítója. Az egyetlen ismert, jelenlegi használója ennek a Kekkei Genkai képességnek, az Pein az Akatsuki Vezér. Az ő képessége akkor jelentkezett először, mikor még kisgyerekként meg akarta menteni a barátai életét.
Szerk: knightslords 2008-02-04 19:53:22
Trisa én Veled vagyok!
Nekem meg a kedvencem a sharingan, de a többi doujutsu-t is birom (csak ugye a rin'enganról még kevés az info.) Plusz ami még tetszik az Shikamaru árnyéktechnikája, ha már a képességekről van szó.
És az Uchiha részleget is szeretem (többnyire... )
Nekem meg a kedvencem a sharingan, de a többi doujutsu-t is birom (csak ugye a rin'enganról még kevés az info.) Plusz ami még tetszik az Shikamaru árnyéktechnikája, ha már a képességekről van szó.
És az Uchiha részleget is szeretem (többnyire... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-02-03 22:17:16
(#678) Nos, én azért nem szeretem a sharingant,mert úúútálom az uchihákat.
A hyugákkal nincs semmi bajom,csak olyan gyengének tünnek.
Nem tudtok egy olyan oldalt ahol több kép van a csirkéről?
A hyugákkal nincs semmi bajom,csak olyan gyengének tünnek.
Nem tudtok egy olyan oldalt ahol több kép van a csirkéről?
beküldve: 2008-02-03 21:24:13
(#677) Miért írjátok le ennyire a Sharingant, meg a Byakuugant? Eléggé erősek.... nem valószínű, hogy egy Mangekyou sharingan általi genjutsu(halál) olyan kellemes...
Vagy ha kilövik az összes chakrapontotd(Naruto csak azért tudott felállni, mert a Kyuubi chakráját használta fel... a magáét nem tudta volna használni, kampó...) meg azért nem egy rossz dolog, ha majdnem 360° ban lát az ember, mikor egy helyben áll... Nem értelek titeket... mind1...
Mellesleg, ezek a démonok.... nem ez az első, hogy látom őket, de amelyik még nem volt a mangában feltűntetve...(pl a borz meg mittudomén) azokat honnan lehet tudni, hogy azok vannak? Valahonnan biztosan van forrás, mert a csirke nagyon megragadt, meg a kígyó, azok nagyon hülyén néztek ki így fanartban... de több helyen láttam már... de honnan az info?
Vagy ha kilövik az összes chakrapontotd(Naruto csak azért tudott felállni, mert a Kyuubi chakráját használta fel... a magáét nem tudta volna használni, kampó...) meg azért nem egy rossz dolog, ha majdnem 360° ban lát az ember, mikor egy helyben áll... Nem értelek titeket... mind1...
Mellesleg, ezek a démonok.... nem ez az első, hogy látom őket, de amelyik még nem volt a mangában feltűntetve...(pl a borz meg mittudomén) azokat honnan lehet tudni, hogy azok vannak? Valahonnan biztosan van forrás, mert a csirke nagyon megragadt, meg a kígyó, azok nagyon hülyén néztek ki így fanartban... de több helyen láttam már... de honnan az info?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-02-03 21:22:25
(#676) na neeee...ha ezek tényleg ienek...akkor kicsit csökken a megbescsülésem a sensei iránt...csirke...menyét(vagy mi?xd),meg borz...meg kigyó...neee ez azért már túlzás
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-03 20:13:18
(#675) elég érdekes..a 2-odik démon nagyon hasonlít a kyuubira..
beküldve: 2008-02-03 20:07:45
(#674) Ahá,látom
De azt azért megnézném,hogy hogy képzeli el a csirkét Kishi bácsi személyesen ....harci Kotkoda?
De azt azért megnézném,hogy hogy képzeli el a csirkét Kishi bácsi személyesen ....harci Kotkoda?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
o.O Necro,megtaláltad a Juubikat?Képpel?A Csirkét is?Mutimutimuti!
Nincs csirke és mindjárt muti
Ahogy visszanyálaztam,valami csirkéről is szó volt...
Azé' köszi
Ahogy visszanyálaztam,valami csirkéről is szó volt...
Azé' köszi
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Itt a videó linkje, mellette le vannak írva sorban [Link]
Szerk: idk pls delete 2008-02-03 19:54:55