Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Majd elolvasom holnap az angolt...ebben a fejezetben is csak eksön van, vagy lesz vmi jelentős stuff?
Szerintem ne várj holnapig. Nézz bele! Meg fogsz lepődni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-02-08 19:07:30
beküldve: 2008-02-08 18:37:39
(#699) Majd elolvasom holnap az angolt...ebben a fejezetben is csak eksön van, vagy lesz vmi jelentős stuff?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-08 18:24:07
(#698) beküldve: 2008-02-08 14:09:58
(#697) Elég érdekes az új fejezet!!
Csak legyen már magyar!!!!!!!!!
Csak legyen már magyar!!!!!!!!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-08 12:16:00
(#696) Az új fejezet megint nem semmi!
Egy kis válasz a Sasukét lebecsülőknek.
Egy kis válasz a Sasukét lebecsülőknek.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-02-07 16:47:09
(#695) huu gyerekekk!! én má tűkön ülök a 388. manga kiadásáig. Vagy má kiadták? nemtom... az viszont tudom, hogy rábukkantam pár, a 388. részből fényképezett képre.
Íme a link:
Én speciel semmit sem értettem a képekből, az sem biztos, hogy sorban vannak.
De érdekesnek érdekes
Íme a link:
(ha még nem adták volna ki hivatalosan, akkor SPOILER VESZÉLY!)
[Link]
[Link]
Én speciel semmit sem értettem a képekből, az sem biztos, hogy sorban vannak.
De érdekesnek érdekes
NARUTO FOREVER!!
Ezt a Naruto-kunról szedted
Én í kígyókkal szerződnék szívesen
nem teljesen,én enmával
A Majomkirály..mondjuk Sarutobi se ment vele sokra, kinyírták
igaz.de attól még jól néz ki
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
nem teljesen,én enmával
A Majomkirály..mondjuk Sarutobi se ment vele sokra, kinyírták
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem teljesen,én enmával
beküldve: 2008-02-04 21:27:09
(#691) Ezt a Naruto-kunról szedted
Szerk: idk pls delete 2008-02-04 21:29:54
beküldve: 2008-02-04 21:21:49
(#690) Kuchiyose no Jutsu: Egy olyan idézési technika, amit bárki elsajátíthat, első és legfontosabb feltétel, hogy kössön egy szerződést a megidézendő állatfajjal. Ha ez megvan, akkor már csak a chakra megfelelő áramoltatása és a kézpecsétek megfelelő sorrendje (Vadkan, kutya, majom, madár bárány) kell. Az általunk ismert, ezzel a technikával megidézett állatok:
Enma:nagyon erős, és remekül helyt áll a harcban, képes átalakulni 1 harci bottá, aminek aztán a hosszát és a keresztmetszetét tetszés szerint változtathatjuk.
idéző:sSarutrobi
Gamabunta:csak a legforróbb helyzetekben szokták megidézni, de akkor nagyon komoly segítség tud lenni a harcban.
képes chakrával kevert vízgolyót köpni, ami elég hatásos fegyver, emellett képes olajat zúdítani ellenfelére, ami egyes tűz technikákkal vegyítve szintén nagyon hasznos tud lenni.
idéző: IV. Hokage, Jiraiya és Naruto.
Manda:legfelfuvalkodottabb az összes idézett lény közül. Őt tényleg csak kizárólag nagyon nagy veszély esetén idézik pl.: a Sanninok harcánál. Minden kígyó képes savat köpni.
idéző:Orochimaru és Kabuto
CSigák:Tsunade kötött velük szerződést. Nem túl harcias lény. Képes magát szétoszlatni akár több darabra és utána újra eggyé, válni. Ezek mellet, képes savat is köpni. Őt a Sannin harcban idézi meg Tsunade.
Pakkun:a kutyák közül ő az egyetlen aki tud beszélni és akinek hihetetlenül ruganyosak a talpán lévő kis párnácskák
idéző:Kakashy
pókok:Kidoumaru
szellemek:Tayuya
teknősök:Gai
bika & kaméleon:Pain
idéző:sSarutrobi
Gamabunta:csak a legforróbb helyzetekben szokták megidézni, de akkor nagyon komoly segítség tud lenni a harcban.
képes chakrával kevert vízgolyót köpni, ami elég hatásos fegyver, emellett képes olajat zúdítani ellenfelére, ami egyes tűz technikákkal vegyítve szintén nagyon hasznos tud lenni.
idéző: IV. Hokage, Jiraiya és Naruto.
Manda:legfelfuvalkodottabb az összes idézett lény közül. Őt tényleg csak kizárólag nagyon nagy veszély esetén idézik pl.: a Sanninok harcánál. Minden kígyó képes savat köpni.
idéző:Orochimaru és Kabuto
CSigák:Tsunade kötött velük szerződést. Nem túl harcias lény. Képes magát szétoszlatni akár több darabra és utána újra eggyé, válni. Ezek mellet, képes savat is köpni. Őt a Sannin harcban idézi meg Tsunade.
Pakkun:a kutyák közül ő az egyetlen aki tud beszélni és akinek hihetetlenül ruganyosak a talpán lévő kis párnácskák
idéző:Kakashy
pókok:Kidoumaru
szellemek:Tayuya
teknősök:Gai
bika & kaméleon:Pain
Szerk: knightslords 2008-02-04 21:34:42
igen ,Most miröl keressek?
Kuuchiyose no jutsu
beküldve: 2008-02-04 20:17:44
(#688) igen ,Most miröl keressek?
beküldve: 2008-02-04 20:13:38
(#687) Álmodozni mindi leeht
Nya megyek is, macsmingolok egyet magamnak!
honnan én is szeretnék 1-et
Peintől..az egyiket neked adom ha kell... Ha már a sharingan műxik így..
kössz,persze hogy kell, kár hogy lehetetlen