Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-02 10:53:28
(#580) te jó ég!!!!most olvastam el a 387.fejezetet de ez naon naon naon...ottvan. Valaki már olvasta nanana???????addig semmit sem írok amig nincs kihez...
beküldve: 2008-02-01 21:15:35
(#579) Na sziasztok én, vagyok a perverznek az öccse!Jöttem hogy duncsizzunk a NARUTO-rol!Uristen begojózott itacsi?!Azt a fejet!De végülis, drukkolok Itacsinak(jobbf××s)!
nem neked írtam
Ok, de legalább ezt tisztába tettük.
ÉN NEM ÚGY SZERETEM YIRAIÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De tényleg rokonlelkek vagyunk csak nem úúgy!
Ezt már nem tudod megmagyarázni!
ck.
nem is gondolt senki arra h "úgy"....de te felcsillantottad az esélyt
[/QUOTE]peck! De mostmár beszéljünk necrokidről azt hiszem a képed sokmident elárul rólad!
De szerintem egy kicsit elkanyarodtunk az eredeti témától nem?
De most viszlát, mert az idióta öcsém követeli a gépet.úgyhogy viszlát! [/QUOTE]
Én vagyok a öcsi titokban beléptem ide és azt akarom mondani, hogy a testvérem(hülye) és szerelmes a Hinatába!Sziasztok [/QUOTE]
Mik ki nem derülnek.....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-01 20:57:08
nem neked írtam
ck.
nem is gondolt senki arra h "úgy"....de te felcsillantottad az esélyt [/QUOTE]
peck! De mostmár beszéljünk necrokidről azt hiszem a képed sokmident elárul rólad!
De most viszlát, mert az idióta öcsém követeli a gépet.úgyhogy viszlát! [/QUOTE]
Én vagyok a öcsi titokban beléptem ide és azt akarom mondani, hogy a testvérem(hülye) és szerelmes a Hinatába!Sziasztok
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
nem neked írtam
ck. [/QUOTE]
nem is gondolt senki arra h "úgy"....de te felcsillantottad az esélyt [/QUOTE]
peck! De mostmár beszéljünk necrokidről azt hiszem a képed sokmident elárul rólad!
De most viszlát, mert az idióta öcsém követeli a gépet.úgyhogy viszlát!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
nem neked írtam
Ezt már nem tudod megmagyarázni! [/QUOTE]
ck. [/QUOTE]
nem is gondolt senki arra h "úgy"....de te felcsillantottad az esélyt
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nem neked írtam
De tényleg rokonlelkek vagyunk csak nem úúgy![/QUOTE]
Ezt már nem tudod megmagyarázni! [/QUOTE]
ck.
nem neked írtam
Ok, de legalább ezt tisztába tettük.[/QUOTE]
De tényleg rokonlelkek vagyunk csak nem úúgy![/QUOTE]
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Álmodj királylány!!
Hahahahaha viccos :)
Szerintem nem (a te szavaiddal élve:)viccos.
nem neked írtam [/QUOTE]
Álmodj királylány!!
Hahahahaha viccos :)
[/QUOTE]nem neked írtam [/QUOTE]
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Te aztán tényleg perverz vagy!
Nem is kell továább hasogatnom mit szeretsz Jirayiában...rokonlelkek...és még yaoi...
Én nem szerettem Jirayiát! Ezt kikérem magamnak!
Nem is kell továább hasogatnom mit szeretsz Jirayiában...rokonlelkek...és még yaoi...
Én nem szerettem Jirayiát! Ezt kikérem magamnak!