Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Miért utálod ennyire az Uchihákat?
Igazából nem is tudom, talán mert beképzeltek,túl erősek, s ami a legfontosabb túl sokan szeretik őket!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-01 19:05:41
(#534) Miért utálod ennyire az Uchihákat?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Nem rossz ötlet, csak egy kicsit túlcsavart.
Én bárminek örülnék ami egy uchihának árt!!
És most nagyon úgy tűnik örülni fogok!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-02-01 19:09:11
beküldve: 2008-02-01 19:00:51
(#532) Nem rossz ötlet, csak egy kicsit túlcsavart.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Még nem biztos, hogy kitépték a szemét. Szerinted Kishi hagyná, hogy a kedvence "szemtelen" legyen? Szerintem nem!
Én boldog lennék!!
Kár hogy semmi esély rá!
Még nem biztos, hogy kitépték a szemét. Szerinted Kishi hagyná, hogy a kedvence "szemtelen" legyen? Szerintem nem!
Simán ....de lehet hogy Sasu szemét kitépi itus, viszont Sasu megöli Itust és kitépi az egyik mangekyout...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-01 18:56:09
(#529) Még nem biztos, hogy kitépték a szemét. Szerinted Kishi hagyná, hogy a kedvence "szemtelen" legyen? Szerintem nem!
"Legyorsuták" a japánokat!
Magyarul????
hát gyorsabbak mint a japánok
Szegény Sasu..kitépték a szemét
Nem kitépték hanem kitépik!!!
Magyarul????
hát gyorsabbak mint a japánok
Szegény Sasu..kitépték a szemét
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-01 18:54:02
(#526) Ezt arra írtam, hogy a kínai verzió van fent.
Magyarul????
ejha mi történt? Mááár megint?! Mostanában a Naruto-kunon mér' mindig kínaiul van fent a legújabb fejezet? He?
holnap Angol holapután Magyar.
beküldve: 2008-02-01 18:51:07
(#523) "Legyorsuták" a japánokat!
beküldve: 2008-02-01 18:49:55
(#522) ejha mi történt? Mááár megint?! Mostanában a Naruto-kunon mér' mindig kínaiul van fent a legújabb fejezet? He?
beküldve: 2008-02-01 18:44:46
(#521) Én még mindig nem hiszem el hogy Tobi madara!!
Bármilyen bután hangzik én még mindig obitóra szavazok!!
Bármilyen bután hangzik én még mindig obitóra szavazok!!