Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Szeritem Itachi legyőzésében Narutonak is lesz szerepe ( ha túljutnak Tobin ), mert az ő eleme a szél, ami erősíti a tüzet. Bár lehet, hogy Sasuke nem bocsátaná meg neki, ha beavatkozna a harcba.
Lehet..viszont az is, hogy Tobit nem győzik le, hanem meglép...
Mi van, ha Sasu megöli Itachit, Oro pedig valami csoda folytán mégis életben van, és beleköltözik
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-28 18:30:39
(#489) Szeritem Itachi legyőzésében Narutonak is lesz szerepe ( ha túljutnak Tobin ), mert az ő eleme a szél, ami erősíti a tüzet. Bár lehet, hogy Sasuke nem bocsátaná meg neki, ha beavatkozna a harcba.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Az egy dolog,hogy most Itachi így kitálalt,de elméletileg még mindig erősebb....Most valamit ki kéne találnia még Kishinek,ha azt akarja,(és gondolom azt akarja)hogy drágalátos Sasuke győzzön Nem mintha neki szurkolnék ,sőt,szerintem kifejezetten megérdemelné,hogy valaki kikapargassa a kis szemeit Mondjuk ez magánvélemény...
Lehet hogy Sasunak valami csoda folytán, csata közben aktiválódik a mangekyou sharingan...
Vagy megint olyan Tengu démonkirályos külseje lesz mint amikor naru ellen harcolt...
Lehet hogy Sasu úgy fog győzni hogy abba belevakul...VAgy lehet hogy Sasu nyer, Sasu elmegy, bejön Tobi a ho9lttesthez és kiveszi Itachi egyik szemét? (na jó túlélénk fantázia)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-28 15:57:29
(#487) Az egy dolog,hogy most Itachi így kitálalt,de elméletileg még mindig erősebb....Most valamit ki kéne találnia még Kishinek,ha azt akarja,(és gondolom azt akarja)hogy drágalátos Sasuke győzzön Nem mintha neki szurkolnék ,sőt,szerintem kifejezetten megérdemelné,hogy valaki kikapargassa a kis szemeit Mondjuk ez magánvélemény...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-28 15:43:52
(#486) az uj fejezet...DURVAAAA!!!!
vmi kegyetlen módon arcul csapott...
Itachi...innentől sztem minden egyértelmű...bár élvezném ha Itachi győzne, de sztem mindenkinek világos h nem nyerhet...
(jah és a sok spoilerezésről...sztem ebben a topicban nem kell használni mert azoknak készlt akik a MANGÁT olvassák...tehát ha vki nem akar spoilert látni 1xűen nem néz ide be )
vmi kegyetlen módon arcul csapott...
Itachi...innentől sztem minden egyértelmű...bár élvezném ha Itachi győzne, de sztem mindenkinek világos h nem nyerhet...
(jah és a sok spoilerezésről...sztem ebben a topicban nem kell használni mert azoknak készlt akik a MANGÁT olvassák...tehát ha vki nem akar spoilert látni 1xűen nem néz ide be )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-28 01:08:45
(#485) Elősszöris:
Másik dolog:
Ja és még egyvalami:
Szerintem a sorozat nem kizárt hogy egy éven belül lezárul, mert túl sok dolog derült ki, és túl sok "nagy ellenséget" alacsonyítanak vagy győznek le.
ki mondta hogy obito másik szemét elszedték? Az ott nyomódott rá a sziklára, meghalt, punktum. Attól hogy hasonlít egy másik szereplőére a neve, még nem is lessz azonos vele, és nem kell kapcsolatot keresni köztük...
Másik dolog:
madara tesójának mindkét szemét kitépte a bátyó, ez így szó szerint le van írva.
Ja és még egyvalami:
attól hogy nem írják így le hogy Tobi you are Madara the secret leader of Akatsuki, attól még elég egyértelmű hogy ő az, nem kell tovább bonyolítani.
Szerintem a sorozat nem kizárt hogy egy éven belül lezárul, mert túl sok dolog derült ki, és túl sok "nagy ellenséget" alacsonyítanak vagy győznek le.
beküldve: 2008-01-28 00:23:59
(#484) Na úgy látom nem csak én csalódtam Itachiban megint (már az eddigieken kívül).
Egyébként nekem teccik az az utolsó képkocska az öcsiről! Kicsit kihúzták a szemeit, de naaagyon gyilkos... Kíváncsi vagyok mi lesz.
Hogy ennyire egoista legyen, az még mindig sok. Nem mellesleg még mindig nem látom teljesen az igazi célját. (Halhatatlanság?Világuralom? Vagy?) Az mondjuk érthető, hogy nem akar megvakulni, de vajon ezt a megvakulós dolgot tudta-e mielőtt létrehozta mangekyout is? Mert ha igen, akkor csak magára vethet.
Mindenesetre nem értem az ilyen főgonoszosdit játszó figurákat olykor. Miért akar mindegyik, mindenáron a világura lenni?
Madara sem éppen egy olyan klán/falu alapító volt, akire nagyon büszkének kéne lenni. Meg ez az egész klán... remélem Sasuke vmi normálisabbat fog létrehozni majd.
Mindenesetre nem értem az ilyen főgonoszosdit játszó figurákat olykor. Miért akar mindegyik, mindenáron a világura lenni?
Madara sem éppen egy olyan klán/falu alapító volt, akire nagyon büszkének kéne lenni. Meg ez az egész klán... remélem Sasuke vmi normálisabbat fog létrehozni majd.
Egyébként nekem teccik az az utolsó képkocska az öcsiről! Kicsit kihúzták a szemeit, de naaagyon gyilkos... Kíváncsi vagyok mi lesz.
Mert egy 'gyenguskának' tűnő mangekyou sharingan, attól még mégiscsak mangekyou marad. Szal nem lesz egyszerű meccs.
Ja, még Itachi "kirohanásáról"... sztem nincs olyan hogy egy ember állandó pókerarcot vágjon! Néha mindenkinek ki kell ereszteni kicsit...és ez neki így sikerült. Sztem vicces volt. (Vagy nem is tudom..."true self"??? Ez lenne az igazi énje? akkor ez a csávó rendelkezik némi Sakura beütéssel! Nem?)
Ja, még Itachi "kirohanásáról"... sztem nincs olyan hogy egy ember állandó pókerarcot vágjon! Néha mindenkinek ki kell ereszteni kicsit...és ez neki így sikerült. Sztem vicces volt. (Vagy nem is tudom..."true self"??? Ez lenne az igazi énje? akkor ez a csávó rendelkezik némi Sakura beütéssel! Nem?)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-01-28 00:30:14
Szerintetek az nem lehet hogy Tobi =Madara Testvére? Szerinterm igen valószínű...
Tobinak van szeme nem? Lehet,hogy ő is valaki másét macsmingolta ki
Hááát lehet, de szerintem Madara tesójának csak az egyik szemét vették ki, ha meg kettőt, akk a megmaradt 1-et meg elvette a haldokló obitótól nem?
Szerintetek az nem lehet hogy Tobi =Madara Testvére? Szerinterm igen valószínű...
Tobinak van szeme nem? Lehet,hogy ő is valaki másét macsmingolta ki
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-27 18:13:08
(#481) Szerintetek az nem lehet hogy Tobi =Madara Testvére? Szerinterm igen valószínű...
Ez egy érdekes fejezet volt. Arra azért kiváncsi lennék, hogy ezeket Kishimoto közben vagy már az elején kitalálta.
A testvéri szeretet mintapéldája lenne, ha nem ölnék meg egymást, hanem kicserélnék egymás szemét. XD
beküldve: 2008-01-27 12:46:31
(#479) Hűha...Na Ittt fordult ki a világnézetem....
Egy csöppet lesokkolódtam, ezt azért nem hittem volna... Hát...csalódtam Itachiban, nem gondoltam volna, hogy ennnnnnyire elmebeteg szegény...igazán kezeltethetné magát... de persze másrészről meg meg lehet érteni, én sem akarnék megvakulni...
Ez azért pofán csapott Méghogy Madara ellen mehet... Ha így is van...nem fog menni, mert Sasuke kinyírja...és kész...
Kiábrándultam Itachiból... ez a fazon egy mérhetetlen kretén elmebeteg szadista álatkert, aki meg fog vakulni....
Persze Sasuke sem makulátlan... (az a fej a végén tényleg nem egészséges...) De úgy vagyok már vele, hogy lesz ami lesz, nem izgat, de tudom mi lesz, tehát már csak az izgat, hogyha Sasuke nyer, mert ő nyer... akkor mi lesz Madarával és az Akatsukival? Szépen lassan felszámolják őket Narutoék meg a Hebi?
Borzalmas, hogy pár fejezet alatt mennyi minden ki tud derülni, amire az ég világon nem gondolt volna senki, és mégis... Itachi is lehet, hogy skizo... csak a Mangekyoun belül ilyen elmebeteg, kívülről meg leplezi...
Ez azért pofán csapott Méghogy Madara ellen mehet... Ha így is van...nem fog menni, mert Sasuke kinyírja...és kész...
Kiábrándultam Itachiból... ez a fazon egy mérhetetlen kretén elmebeteg szadista álatkert, aki meg fog vakulni....
Persze Sasuke sem makulátlan... (az a fej a végén tényleg nem egészséges...) De úgy vagyok már vele, hogy lesz ami lesz, nem izgat, de tudom mi lesz, tehát már csak az izgat, hogyha Sasuke nyer, mert ő nyer... akkor mi lesz Madarával és az Akatsukival? Szépen lassan felszámolják őket Narutoék meg a Hebi?
Borzalmas, hogy pár fejezet alatt mennyi minden ki tud derülni, amire az ég világon nem gondolt volna senki, és mégis... Itachi is lehet, hogy skizo... csak a Mangekyoun belül ilyen elmebeteg, kívülről meg leplezi...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-01-27 10:42:34
(#478) Ha megnézitek
mikor előhívja a mangekyou-t már alig lát, csak ilyen csíkos homályos vackot.
beküldve: 2008-01-27 09:28:35
(#477) Az már biztos, hogy valamelyiküknek meg kell halni!
Figyelembe véve, hogy Sasuke a kedvenc, Itachi lesz a vesztes.
Figyelembe véve, hogy Sasuke a kedvenc, Itachi lesz a vesztes.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-27 09:25:47
(#476) Elolvastam az új fejezetet és....*két kézzel kaparja össze az állát a padlóról*
Nem semmi Itachi,eddig is tudtam,hogy borult meg minden nade ennyire?
Nem semmi Itachi,eddig is tudtam,hogy borult meg minden nade ennyire?
Ez a szemes cucc....Mi lesz Sakurával?Halythat egy vak fogyira?Jólvan,ez gonosz volt,de....mondjuk nem hiszem a Sensei kiszemezi a kedvenckéjét Az utolsó képen milyen bedrogozott feje van már Sasukenak