Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Madara mindhárom Sharingan technikát ismeri,de a Susannot még tőle sem láttuk.
Susan(no)? az mi?( elnézést, kérlek homályosíts fel, mert tényleg nem tudom miaz )
Lehet én tudom rosszul a technika nevét akkor sorry,arra gondoltam,amikor a legyezővel vihart támaszt!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Madara mindhárom Sharingan technikát ismeri,de a Susannot még tőle sem láttuk.
Susan(no)? az mi?( elnézést, kérlek homályosíts fel, mert tényleg nem tudom miaz )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-01-19 17:15:43
(#443) Madara mindhárom Sharingan technikát ismeri,de a Susannot még tőle sem láttuk.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-19 16:42:15
(#442) HuhÚÚÚ mindenki!! Végre olvasható(mármint számomra érthetően olvasható) Angol fogmábanis van a kicsike!!
Saját felelősségre(aki nem olvasta még, az ne olvassa, mert meg leszek verve! ):
Nah ez a véleményem/észrevételem ×)
Saját felelősségre(aki nem olvasta még, az ne olvassa, mert meg leszek verve! ):
Atya gatya, Itachinak egy egészen más oldala nyílott meg, én azt hiszem...
Eddig is világos volt, hogy csak megjátszotta az álom bátyust, nade ez.... most szíven csapott.... meg hogyhogy ennyire.....nem is tudom.... kommunikatív...? Jó oké, mondjuk tény, hogy öcsivel beszél, nade akkoris....(meg persze az info, amiket kiad ) ez nem vall rá, meg túl sokat vigyorog ott magában.... túlzottan elbizakodott lenne? (bár lenne rá oka.... ) De mégis teljesen Itachis maradt...hmm....
Nade igen.... az valószínű volt, hogy Itachi megvakul a mangekyou miatt... de visszaszerezheti épségét szemének (mmint ezt vettem ki, lehet hülye vagyok, javítsatok ki, ha tévedek )
És, Ha Sasuke megszerzi valahogy a mangekyout... akkor erősebb lesz, mint Itachi? Mert ugye Itachinak egy "régebbi" MSharinganja lesz, míg Sasukének egy ereje teljében lévő Mangekyou....
Sasuke meg egyszerűen hülye....(bocs, de ez van) tényleg nincs még felkészülve rendesen... Attól, hogy Orochit félig lenyomta, meg három évig szépen kupálódott kifele... még nem elég erős....(de azért szépen elgenjutsuznak ott magukba xD) Meghogy nem hiszi el, hogy tényleg Madara a harmadik....? Csak tudott róla valamit azelőtt is...nem olyan hihetetlen az... Én teljes mértékben hiszek Itachinak, (bár, igaz Sasuke nem olvasta az előzményeket.... hogy az Akatsukiban is felbukkant már.......és jó, meg kell hagyni... arcon csaphatta az a nyers tálalás.... nameg a tapasztalata...+ pont Sasukének, de most téved! )
Madara meg...kész.... Itachi mestere...atya uristn... a Kyuubis dologról (szenilisségem, yeah) halottam már, vagy volt már róla szó, de így konkretizálva!?(köszi Sensei ) meg ugye a másik, ami biztos volt, hogy az alapítók egyike, nade hogy ő használta először a mangekyout?! és hogy halhatatlan hát... júj...úgymond... De akkor tulajdonképpen ő a Sharingan nagyhatalom... mindent tud már róla... És miért pont Itachi... ő volt a legerősebb, akit magamellé állíthatott?
És azt hiszem itt bukott el a tengu elmélet... vagy ezt is hülyén vettem ki
Eddig is világos volt, hogy csak megjátszotta az álom bátyust, nade ez.... most szíven csapott.... meg hogyhogy ennyire.....nem is tudom.... kommunikatív...? Jó oké, mondjuk tény, hogy öcsivel beszél, nade akkoris....(meg persze az info, amiket kiad ) ez nem vall rá, meg túl sokat vigyorog ott magában.... túlzottan elbizakodott lenne? (bár lenne rá oka.... ) De mégis teljesen Itachis maradt...hmm....
Nade igen.... az valószínű volt, hogy Itachi megvakul a mangekyou miatt... de visszaszerezheti épségét szemének (mmint ezt vettem ki, lehet hülye vagyok, javítsatok ki, ha tévedek )
És, Ha Sasuke megszerzi valahogy a mangekyout... akkor erősebb lesz, mint Itachi? Mert ugye Itachinak egy "régebbi" MSharinganja lesz, míg Sasukének egy ereje teljében lévő Mangekyou....
Sasuke meg egyszerűen hülye....(bocs, de ez van) tényleg nincs még felkészülve rendesen... Attól, hogy Orochit félig lenyomta, meg három évig szépen kupálódott kifele... még nem elég erős....(de azért szépen elgenjutsuznak ott magukba xD) Meghogy nem hiszi el, hogy tényleg Madara a harmadik....? Csak tudott róla valamit azelőtt is...nem olyan hihetetlen az... Én teljes mértékben hiszek Itachinak, (bár, igaz Sasuke nem olvasta az előzményeket.... hogy az Akatsukiban is felbukkant már.......és jó, meg kell hagyni... arcon csaphatta az a nyers tálalás.... nameg a tapasztalata...+ pont Sasukének, de most téved! )
Madara meg...kész.... Itachi mestere...atya uristn... a Kyuubis dologról (szenilisségem, yeah) halottam már, vagy volt már róla szó, de így konkretizálva!?(köszi Sensei ) meg ugye a másik, ami biztos volt, hogy az alapítók egyike, nade hogy ő használta először a mangekyout?! és hogy halhatatlan hát... júj...úgymond... De akkor tulajdonképpen ő a Sharingan nagyhatalom... mindent tud már róla... És miért pont Itachi... ő volt a legerősebb, akit magamellé állíthatott?
És azt hiszem itt bukott el a tengu elmélet... vagy ezt is hülyén vettem ki
Nah ez a véleményem/észrevételem ×)
beküldve: 2008-01-19 12:01:32
(#441) ...Na,végigolvastam az egészet...Hajrá Itachi!Sasukénak nemhiszem,hogy bejönnek az ilyen idegbajos kiscsajok mit Sakura meg Karin,még keres magának valaki mást,ha addig nem nyírják ki
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-19 11:49:04
(#440) hát ijen nincs...ezt nem hiszem el...egy ekkora egész estis partyból kimarattam csakmert(
na akkor kicsi on is:most mikor felkeltem még mindig csak RAW van
Iszogatni
voltam na akkor kicsi on is:most mikor felkeltem még mindig csak RAW van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
de csak témabefejezésképp: a titkos szerelme titkos, épp ezért titkos!
Végülis... ja! (Csak nehogy a végén shojo mangát csináljunk a Narutoból, bár én azokat is szeretem. )
Na én is lépek! Jóéjt Neked is! Jó, hogy fenn voltál, Veled nagyon ritkán találkozom.
Grrr....még megnéztem utoljára, hogy raktak -e fel új fejezetet, de semmi... Na majd holnap!!
Én is örültem nagyon a csevelynek ismételjük meg többször ,Jóéjszakákat, a csodálatos szombathoz, mivel már az van
éljünk a Rawon egyenlőre
Végülis... ja! (Csak nehogy a végén shojo mangát csináljunk a Narutoból, bár én azokat is szeretem. )
Na én is lépek! Jóéjt Neked is! Jó, hogy fenn voltál, Veled nagyon ritkán találkozom.
Grrr....még megnéztem utoljára, hogy raktak -e fel új fejezetet, de semmi... Na majd holnap!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
HÁ! Mostmár nem vagyok egyedül!!! Asx támogatja ám az elméletem!!!(ugye? )
És kavargassanak csak...kiderül, hogy Sasukenek van egy titkos szerelme, akiről sosem esett szó...
És kavargassanak csak...kiderül, hogy Sasukenek van egy titkos szerelme, akiről sosem esett szó...
Nem tudtam hogy ez a te elméleted.
És ki a titkos szerlme?
de most már meggyek bubukálni mert lassan befejelem a monitort az álmoságtól.
Sziasztok csajok legyete jók.
Szia Holci! Jóéjszakát!
(Nekem is lépni kéne! Trisa Veled mi a szitu? )
melyiket? A Kisameset igen!
Itt is fogy a duracel erősen....
És ki a titkos szerlme?
Szia Holci! Jóéjszakát!
(Nekem is lépni kéne! Trisa Veled mi a szitu? )
melyiket? A Kisameset igen!
És ki a titkos szerlme?
hát a 3:1 = Nincs esély Kisame ellen, az nak a vége, hogy nincs esély, azt én állítottam(nem?), és asx(ugye?) támogatta, hogy tényleg így van!
JÓóéjet (csak magyarull...cakát mokat)
És ki a titkos szerlme?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-18 23:53:45
(#433) HÁ! Mostmár nem vagyok egyedül!!! Asx támogatja ám az elméletem!!!(ugye? )
NAezaz... Sasuke olyan Fapofa! jóláll neki, de így nem viszi semmire.... a csaj téma meg még nyitott...erősen (modom, Hintata, ha nagyon vérvonalt akarunk....de ugye Hinata Narutora bukik)
Szerintem Sakura a nyerö.
Szerintem iránta Sasuke is érez valamit, lássd Konohai bucsú.
hja leütötte, hogy ne kövesse.... (de tényleg szép rész volt, kőszivet félretéve
( akkoriban még az animebéli rajzolás is igényes volt)
A szerelmet sokféleképen kilehet fejezni.
Lehet Uchiaknál igy szókás.
Csak kérdés, hogy Sakura értékeli-e ezt a fajta kifejezésmódot!
De csak én gondolom úgy, hogy Sakura megingott és lehet Narutora bukik újabban? Mintha Yamato vmi ilyen utalást tett volna egyszer a mangában. Vagyis nem is így konkrétan...de sejthető volt , hogy erre gondolt.
Meggy a kavarás rendesen.
És megint igazad van ,én is véltem felfedezni ilyesmit Sakuraba.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Hát Uchiháékból ár mindent kinézek....
ÉS a hármas támadás Kisame ellen.....
Esélyük sincs.... többet ésszel, mint sokasággal... és sok lúd nem győz cápát.... de szerintem nem avatkoznak bele.... kikötötte, hogy egyedül akarja lerendezni.... (?)
ÉS a hármas támadás Kisame ellen.....
Esélyük sincs.... többet ésszel, mint sokasággal... és sok lúd nem győz cápát.... de szerintem nem avatkoznak bele.... kikötötte, hogy egyedül akarja lerendezni.... (?)
Ja igaz! De Suigetsunak attól még kell a Samehada! Bár sztem is, még 1 a 3 ellen arányban is necces lenne nekik.