Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Hát Uchiháékból ár mindent kinézek....
ÉS a hármas támadás Kisame ellen.....
Esélyük sincs.... többet ésszel, mint sokasággal... és sok lúd nem győz cápát.... de szerintem nem avatkoznak bele.... kikötötte, hogy egyedül akarja lerendezni.... (?)
Esélyük sincs.... többet ésszel, mint sokasággal... és sok lúd nem győz cápát.... de szerintem nem avatkoznak bele.... kikötötte, hogy egyedül akarja lerendezni.... (?)
Már megint a megszálot rajongó beszél belöled.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-18 23:48:08
(#429) Igen, meg az animében is látszott....(vagy csak félrenéztem)
De igen, Naruto közelebbvan...:P nade akkor szegény Hinata... milesz ebből spiné matiné?
De igen, Naruto közelebbvan...:P nade akkor szegény Hinata... milesz ebből spiné matiné?
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
NAezaz... Sasuke olyan Fapofa! jóláll neki, de így nem viszi semmire.... a csaj téma meg még nyitott...erősen (modom, Hintata, ha nagyon vérvonalt akarunk....de ugye Hinata Narutora bukik)
Szerintem Sakura a nyerö.
Szerintem iránta Sasuke is érez valamit, lássd Konohai bucsú.
hja leütötte, hogy ne kövesse.... (de tényleg szép rész volt, kőszivet félretéve
( akkoriban még az animebéli rajzolás is igényes volt)
A szerelmet sokféleképen kilehet fejezni.
Lehet Uchiaknál igy szókás.
Csak kérdés, hogy Sakura értékeli-e ezt a fajta kifejezésmódot!
De csak én gondolom úgy, hogy Sakura megingott és lehet Narutora bukik újabban? Mintha Yamato vmi ilyen utalást tett volna egyszer a mangában. Vagyis nem is így konkrétan...de sejthető volt , hogy erre gondolt.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-18 23:46:15
(#427) Hát Uchiháékból ár mindent kinézek....
Szerk: Trisa 2008-01-18 23:46:47
NAezaz... Sasuke olyan Fapofa! jóláll neki, de így nem viszi semmire.... a csaj téma meg még nyitott...erősen (modom, Hintata, ha nagyon vérvonalt akarunk....de ugye Hinata Narutora bukik)
Hááát, ami azt illetti sztem Itachi is eléggé fapofa (SŐT), de cuki. De az öcsi cukkibb!
Nekem nincs bajom Karinnal. Kifejezetten bírom, amikor Suigetsuval nyúzzák egymást.
A csaj téma télleg nyitott -főleg ha Sasukeről van szó.
És a Kisame vs. Suigetsuról mi a vélemény? Vagy mindhárman ráugranak Kisame-re? Talán úgy lenne esélyük...
Tényleg öket el is felejtetem de nagyon ugy tünik mint valami tiszteletbeli meccs.
hja leütötte, hogy ne kövesse.... (de tényleg szép rész volt, kőszivet félretéve
A szerelmet sokféleképen kilehet fejezni.
Lehet Uchiaknál igy szókás.
Hááát, ami azt illetti sztem Itachi is eléggé fapofa (SŐT), de cuki. De az öcsi cukkibb!
Nekem nincs bajom Karinnal. Kifejezetten bírom, amikor Suigetsuval nyúzzák egymást.
A csaj téma télleg nyitott -főleg ha Sasukeről van szó.
És a Kisame vs. Suigetsuról mi a vélemény? Vagy mindhárman ráugranak Kisame-re? Talán úgy lenne esélyük...
beküldve: 2008-01-18 23:32:37
(#421) NAezaz... Sasuke olyan Fapofa! jóláll neki, de így nem viszi semmire.... a csaj téma meg még nyitott...erősen (modom, Hintata, ha nagyon vérvonalt akarunk....de ugye Hinata Narutora bukik)
Ha egyáltalán feléleszti a klánt! A vérvonal így sem lesz tiszta!
Majd kitisztul! Egyébként ki lenne a hölgy? Sakura? Karin? Egyéb?
Na ne Karintól ki vagyok nagyon iritál.
Talán egy harmadik!De nem tudom,ha eddig nem érzett irántuk semmit,mennyiben változtat majd rajta a sensei!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-18 23:29:26
(#418) A kérdés az hogy Madar irányitota Itachit a kezdetektöl fogva ?
Mi céljuk?
Nagyon kiváncsi volnák az inditékra amitöl az egész Klán kihalt.
Mi céljuk?
Nagyon kiváncsi volnák az inditékra amitöl az egész Klán kihalt.
Legenda hát!! ezzel fogja rémisztgetni a kicsi Uchihákat, Sasuke, mikor már trottyos aszott $ggű tata lesz, és nem tud már mit tenni a nagy népszerűségtől, csak mesélni a HATALAMS Itachiról a storykat, és akkor majd jól megdobálják paradicsommal a kisgyerekek, amiért megölte, mert Tetszik nekik a Legendás-Itachi!!!
A paradicsom drága!Mellesleg mindkét tábor örjöngeni fog,ha a két Uchiha feldobja a talpát!
Hát ez az egy tutira borítékolható!
Trisa, ha már Sasuke nagy népszerűségéről van szó... én is úgy hallottam, hogy nagyon népszerű, de hol? Mert sztem a magyar közönség körében nem igazán...
Most vhogy a rosszfiúk mennek. Sztem is jópofik az AK-sok (már amelyik) de ha már választani kell, akkor inkább Sasuke, mint Itachi (ezt csak elvből nálam),vagy hogy AK világuralom legyen Painnel/Tobival az élen!!! juj milyen világ jöne akkor?
Iggen, ez a "rosszguy a nyerő" titulus nekem is feltűnt.... manapság ez a divat de amúgy Sasuke pártiak is vannak(a környezetemben van egy vegyes ember mind2 Uchiháért odavan, de M adaráról még nem is tud...bár én se sokat... )