Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Én is várom már nagyon az új fejezetet,de engem jobban érdekel,hogy mi Pain titka!
Vagy hogy mi Tobi titka? Mert nagyon úgy néz ki, hogy.... *hmm hogy is fogalmazzam meg...* Nem lehet se lekaszabolni (ld. Sasuke próbálkozása), sem a Rasenganos Narutos támadás nem járt sikerrel... mintha minden átmenne a testén gond nélkül...
Jó lessz nagyon jó lessz Tobi nagyon nagy arc.
És aki azt hiszi hogy Itachit ennyivel elintézte Sasuke az téved ott is lessz még csavar.
Pain meg rászál Narutora ,egy csomo Konoha Shinobi össze akaszkodik az Akatsuki-val Hmmmmmmmmm nyam -nyam fincsi mi.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Én is várom már nagyon az új fejezetet,de engem jobban érdekel,hogy mi Pain titka!
Vagy hogy mi Tobi titka? Mert nagyon úgy néz ki, hogy.... *hmm hogy is fogalmazzam meg...* Nem lehet se lekaszabolni (ld. Sasuke próbálkozása), sem a Rasenganos Narutos támadás nem járt sikerrel... mintha minden átmenne a testén gond nélkül...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-17 16:13:08
(#369) Én is várom már nagyon az új fejezetet,de engem jobban érdekel,hogy mi Pain titka!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-17 16:15:10
Kishi sensei meglepetésekben egyre csak gazdagabb!
Iiigen. És JÓ lenne, ha ezeket néha a rajongókkal sem felejtené el megosztani!!!
(Remélem ezen a héten lesz új fejezet!!! És mivel ennyit kellett rá várni, nagyon jó is lesz!!!)
Az 385.fejezetbe remélem, végre kiderül mi lesz Sasuke vs Itachi Szerintetek? Itachi nem hiszem hogy meghalt, mindig van valami a tarsolyában
Ennyi ideig várakoztatott minket a harccal, kizárt dolognak tartom, hogy ilyen röviden lerendezné! Sasuke jóval erősebb lett, de Itachi sem gyengült. Véleményem szerint még jó pár fejezetet kitesz a harcuk.
Főleg akkor tesz ki még jó pár fejezetet, ha megint eltér a harctól már rögtön itt a harc felénél:)
Figyelembe véve az eddigi harcokat, van rá esély.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Iiigen. És JÓ lenne, ha ezeket néha a rajongókkal sem felejtené el megosztani!!!
(Remélem ezen a héten lesz új fejezet!!! És mivel ennyit kellett rá várni, nagyon jó is lesz!!!)
Az 385.fejezetbe remélem, végre kiderül mi lesz Sasuke vs Itachi Szerintetek? Itachi nem hiszem hogy meghalt, mindig van valami a tarsolyában
Ennyi ideig várakoztatott minket a harccal, kizárt dolognak tartom, hogy ilyen röviden lerendezné! Sasuke jóval erősebb lett, de Itachi sem gyengült. Véleményem szerint még jó pár fejezetet kitesz a harcuk.
Főleg akkor tesz ki még jó pár fejezetet, ha megint eltér a harctól már rögtön itt a harc felénél:)
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Az 385.fejezetbe remélem végre kiderül mi lesz Sasuke vs Itachi Szerintetek? Itachi nem hiszem h meghalt mindig van valami a tarsolyában
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Az 385.fejezetbe remélem végre kiderül mi lesz Sasuke vs Itachi Szerintetek? Itachi nem hiszem h meghalt mindig van valami a tarsolyában
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-16 21:56:13
(#363) Kishi sensei meglepetésekben egyre csak gazdagabb!
Szerintem Orochimaru előbb-utóbb átveszi az irányítást Kabuto felett.
Hidan elvileg nem tud meghalni. Shikamaruék birtokán "pihen" a feje a gödörben, úgyhogy ha valahogy ki is kecmeregne, nem valószínű, hogy megtalálja "magát" . Persze lehet, hogy még a "nagy találkozás" előtt megennék az állatok.
Hidan elvileg nem tud meghalni. Shikamaruék birtokán "pihen" a feje a gödörben, úgyhogy ha valahogy ki is kecmeregne, nem valószínű, hogy megtalálja "magát" . Persze lehet, hogy még a "nagy találkozás" előtt megennék az állatok.
Orochimaru nem veheti át a hatalmat, mert nem a lelkét, hanem a testét operálta magába. Szerintem Kabuto lelke tehát a személyisége megmarad csak a teste, veszik el olyan lesz mi orochimarué És igaz hidan nem halt meg de hogy jutna ki? Az erdő Shikamaruéké (mint mondtad is) épp ezért sose fogják kiásni de, akkor h jut ki? Kiharapdálja magát a földből? Az akatsuki tuti nem fog vele foglalkozni nekik most a bijuu a lényeg Ötletet kérek h hogy értetted h valahogy? nincs esélye
A kiharapdálós ötlet tetszik!
A mondandóm lényege az volt, hogy nincs esélye.
Orochimaru pedig mindig képes meglepetésre.
Majd kiderül, hogy Kishi mit tervez velük.
Szerintem Orochimaru előbb-utóbb átveszi az irányítást Kabuto felett.
Orochimaru nem veheti át a hatalmat, mert nem a lelkét, hanem a testét operálta magába. Szerintem Kabuto lelke tehát a személyisége megmarad csak a teste, veszik el olyan lesz mi orochimarué És igaz hidan nem halt meg de hogy jutna ki? Az erdő Shikamaruéké (mint mondtad is) épp ezért sose fogják kiásni de, akkor h jut ki? Kiharapdálja magát a földből? Az akatsuki tuti nem fog vele foglalkozni nekik most a bijuu a lényeg Ötletet kérek h hogy értetted h valahogy? nincs esélye
Szerk: Itachi 2008-01-16 11:47:37
Chioin köszi!A tied is tetszik nekem!
Szóval Kabuto valamilyen szinten szereti Orochimarut,ragaszkodik hozzá és mellesleg hűséges.Alkalma lett volna megölni,de nem tette.Megvédte, amikor Tsunade épp elintézte volna és a végén magába operálta(elnézést a kifejezésért).Lehet,hogy lesz valami dolga a történet folyamán ezt nem tudni,de Sasukét,és a Hebit előbb-utóbb felfogja keresni.
Szóval Kabuto valamilyen szinten szereti Orochimarut,ragaszkodik hozzá és mellesleg hűséges.Alkalma lett volna megölni,de nem tette.Megvédte, amikor Tsunade épp elintézte volna és a végén magába operálta(elnézést a kifejezésért).Lehet,hogy lesz valami dolga a történet folyamán ezt nem tudni,de Sasukét,és a Hebit előbb-utóbb felfogja keresni.
Napnál is világosabb hogy ez a szál még nincs elvarva még bármit összehozhat a mester.
beküldve: 2008-01-15 21:49:32
(#359) Chioin köszi!A tied is tetszik nekem!
Sziasztok!
Ezt érdemes megrendelni? (Bár most nincs rá zsé, de...)
http://www.toysnjoys.com/narut odvd.html
Magyar felirat nincs hozzá, de ugye Naaaaruuutoooooo!!!!
Szia probáld meg egy másik Topicba, ez a Manga Topic.
És linkeld be mert igy nem tudom megnyitni,és segiteni sem tudok.
beküldve: 2008-01-15 20:20:53
(#357) Sziasztok!