Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Az nem elég perverz? Úristen,mire gondolhattál...
Ne akard tudni XD
(heves fejrázás)nem-nem,nem is akarom...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Az nem elég perverz? Úristen,mire gondolhattál...
Ne akard tudni XD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-13 19:49:14
(#339) Az nem elég perverz? Úristen,mire gondolhattál...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
És tulajdonképpen a mellkasán is van egy marhanagy száj...mint kiderült.
Avval milyen nagyon kényelmetlen lehet már pl.aludni,vagy bármit.Mondjuk a kezén lévő szájakat használhatja khm egyéb dolgokra is
Mint az a Fun with Akatsukiból kiderült
De én sokkal khm perverzebb dologra gondoltam...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Avval milyen nagyon kényelmetlen lehet már pl.aludni,vagy bármit.Mondjuk a kezén lévő szájakat használhatja khm egyéb dolgokra is
Mint az a Fun with Akatsukiból kiderült
beküldve: 2008-01-13 19:24:05
(#335) És tulajdonképpen a mellkasán is van egy marhanagy száj...mint kiderült.
Avval milyen nagyon kényelmetlen lehet már pl.aludni,vagy bármit. "Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
én azon gondolkoztam 1x h vajon Deidara tud e a kezén levő szájakkal kajálni...
off:Chioin az avád qqqqvajó
Köszi Elméletileg mozog is ,de így is szeretem
A tied is jó,nekem is megvan ez a kép Bocs az offért.
Az egy dolog,hogy kajálni tud-e...és beszélni?És mi van ha tapsol...? Uuu,előtört beteg énem.
Hát beszélni nem tud az tuti...Inkább az a ciki, hogy amikor alszik, vajon a kezéből is folyik-e nyál
Köszi Elméletileg mozog is ,de így is szeretem
A tied is jó,nekem is megvan ez a kép Bocs az offért.
Az egy dolog,hogy kajálni tud-e...és beszélni?És mi van ha tapsol...? Uuu,előtört beteg énem.
Deidara tud velük kajálni (de komolyan!).
Az Akik köröm színének van vmi jelentősége
beküldve: 2008-01-13 18:24:31
(#331) én azon gondolkoztam 1x h vajon Deidara tud e a kezén levő szájakkal kajálni...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-13 17:56:59
(#330) Ezek szerint nem csak én agyalok ilyen beteg dolgokon,ahogy az Ak tagok körmöt festenek(igazság szerint le is rajzolom )...
És Deidarának és Sasorinak méér fekete a körme,a többieké meg méér lilás?Azért a fekete köröm jobb
És Deidarának és Sasorinak méér fekete a körme,a többieké meg méér lilás?Azért a fekete köröm jobb
Szerk: Nona 2008-01-13 18:04:02
beküldve: 2008-01-13 17:31:54
(#329) Lehet ez már volt téma (akkor bocsi ), de ilyen extra rosszfiúk, meg gyilkosok, mint az Ak, miért festik a körmüket?
Van egy csomó ilyen 'hülye'(=vicces) fanart is meg elképzelem Itachit, vagy Paint ahogy... nekiáll festeni a körmét *fetreng a röhögéstől* Szóval szerintetek mért?
Van egy csomó ilyen 'hülye'(=vicces) fanart is meg elképzelem Itachit, vagy Paint ahogy... nekiáll festeni a körmét *fetreng a röhögéstől* Szóval szerintetek mért?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nézz körül ebben a témában a mangarajzolos topicban. Ott biztos segítenek .
Köszi!
Egy 12 éves manga/anime rajongó lány
Szerk: Hana 2008-01-13 17:00:40