Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Minden új dolgot megtudunk majd szerintem,de kiváncsi lennék mi lett Rinnel Kakashi csapattársával.
Szerintem Rin nem fog előkerülni, hacsak nem Tobival együtt..
Egyébként most Konan kinek is jelent pontosan?
Tobinak ha jól emlékszem.Konan az Akatsuki kettősügynöke ha így is lehet mondani.Csak ő és Pain tudja,hogy ki is az Akatsuki igazi vezére.
Szerintetek ha Orochimaru átveszi Kabuto felett az uralmat,akkor a medikusi képességeit is megkapja?
Nemhiném...
Egyébként már benne volt a mangában ki az Akatsu igazi vezére...
Madara.sama
Nem lepedőnék meg,ha még több kilétüket titkolt Akatsuki tag lenne,olyanok akik előkészítik a terepet,de a sensei nem mondott semmit róluk,így nem tudni mi fog történni.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Minden új dolgot megtudunk majd szerintem,de kiváncsi lennék mi lett Rinnel Kakashi csapattársával.
Tobinak ha jól emlékszem.Konan az Akatsuki kettősügynöke ha így is lehet mondani.Csak ő és Pain tudja,hogy ki is az Akatsuki igazi vezére.
Szerintetek ha Orochimaru átveszi Kabuto felett az uralmat,akkor a medikusi képességeit is megkapja?
Nemhiném...
Egyébként már benne volt a mangában ki az Akatsu igazi vezére...
Madara.sama
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Syan 2008-01-08 20:48:26
Meg mellesleg, mikor Sasukével harcolt, akkor Sasuke nem azzal kezdte, hogy átszúrta Orochi kacsóját?
Átbökte mindkettőt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-08 17:18:46
(#291) Meg mellesleg, mikor Sasukével harcolt, akkor Sasuke nem azzal kezdte, hogy átszúrta Orochi kacsóját? (nem mernék rá fogadni, de rémlik valami ilyesmi...)
a kezes témára visszatérve, avagy a "használja-é" kérdés
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-08 17:19:57
Nem jól emlékszel ,a testcserével egy idöre megoldodot a kar probléma.A Sasuke harcnál már azért kinylodot mert már szügsége volt még egy testre vagyis Sasuke-ére.Ha jól emlékszem akor három évig használhat KB. egy testet
De javitsatok ki ha tévedek, mert ugye Narutonak is három éve volt felkészülni.
Nem azt mondták hogy 3 évig használhat egy testet, hanem az hogy legalább 3 évnek el kell telni mielőtt újra testet tud cserélni, ennél hamarabb nem tudja alkalmazni a technikát.
beküldve: 2008-01-08 13:55:32
(#289) Asszem ezen a héten jön ki az év első naruto mangája nem? Szerintem Itachi túl erős Sasukéhoz
Sasuke egyedül Itachi jóindulatára számíthat, ami nem biztos, hogy megvan benne
De ugyanakkor Sasuke fontos szereplő, ha ki lenne írva a történetből, a Naruto sorozat szerintem elveszítené a varázsát. Bár most az anime-ben egy ideig mellőzve volt, (ha jól számoltam, kb március végén lesz a shippuden 57) de akkor is arról szólt,és szól minden, hogy megkeressék Sasukét.
Sasuke egyedül Itachi jóindulatára számíthat, ami nem biztos, hogy megvan benne
De ugyanakkor Sasuke fontos szereplő, ha ki lenne írva a történetből, a Naruto sorozat szerintem elveszítené a varázsát. Bár most az anime-ben egy ideig mellőzve volt, (ha jól számoltam, kb március végén lesz a shippuden 57) de akkor is arról szólt,és szól minden, hogy megkeressék Sasukét.
NARUTO FOREVER!!
Ebben igazat adok neked,de Oro visszaszerezte a kezét,emlékezz a testcsere jutsujára.
Azért Orochi is belement a harcba Narutoval szemben,mert ha nem akart volna megküzdeni vele,simán eltünhetett volna ha akar.
Azért Orochi is belement a harcba Narutoval szemben,mert ha nem akart volna megküzdeni vele,simán eltünhetett volna ha akar.
Én emlékszek
a testcserére de te akkor emlékezz arra hogy amikor sasuke rátámadt akkoris már csak szenvedett, mielőtt legyőzte, szal a karja nem javult meg, csak tudta mozgatni valamelyest. Ja és én pont azt mondtam hogyha nem fogják le narutot és továbbmegy a harc akkor neki vége, tsunade meg kapott volna egy fehér kígyóbőr táskát.
Nem jól emlékszel ,a testcserével egy idöre megoldodot a kar probléma.A Sasuke harcnál már azért kinylodot mert már szügsége volt még egy testre vagyis Sasuke-ére.Ha jól emlékszem akor három évig használhat KB. egy testet
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Ebben igazat adok neked,de Oro visszaszerezte a kezét,emlékezz a testcsere jutsujára.
Én emlékszek
a testcserére de te akkor emlékezz arra hogy amikor sasuke rátámadt akkoris már csak szenvedett, mielőtt legyőzte, szal a karja nem javult meg, csak tudta mozgatni valamelyest. Ja és én pont azt mondtam hogyha nem fogják le narutot és továbbmegy a harc akkor neki vége, tsunade meg kapott volna egy fehér kígyóbőr táskát.
[QUOTE]Nem tudom Ksihi mit húz el a Sasu vs Iti harcon, látszik hogy iti fel fogja nyalni a padlót nem is kicsit. Naruto sajna háttérbe szorul...
Szerintetek mi történik kakashival?
Talán szerelmes lesz,de ahogy Kishimoto nyilatkozott vagy valami borzalom esetleg egetrengető dolog történik Kakashival.
Hogy idézzem a fordítást Huge ami nem egetrengető vagy szörnyű
Saját megjegyzés volt,de Huge(hatalmas,egetverő,igen nagy,mérhetetlen,stb...)több lehetőség is van.
Eh a japánból szűrve szinplán "nagy, hatalmas"[/QUOTE
Szerk: Syan 2008-01-07 21:55:43
Nem tudom Ksihi mit húz el a Sasu vs Iti harcon, látszik hogy iti fel fogja nyalni a padlót nem is kicsit. Naruto sajna háttérbe szorul...
Talán szerelmes lesz,de ahogy Kishimoto nyilatkozott vagy valami borzalom esetleg egetrengető dolog történik Kakashival.
Saját megjegyzés volt,de Huge(hatalmas,egetverő,igen nagy,mérhetetlen,stb...)több lehetőség is van.
Eh a japánból szűrve szinplán "nagy, hatalmas"
Nem tudom Ksihi mit húz el a Sasu vs Iti harcon, látszik hogy iti fel fogja nyalni a padlót nem is kicsit. Naruto sajna háttérbe szorul...
igen asszem azért hogy nem őő a Hokage totál berágot ezért
és megakarta bosszulni hát félig sikerültneki , de a Sasukéval való dolgai az Itachi miatt van
és megakarta bosszulni hát félig sikerültneki , de a Sasukéval való dolgai az Itachi miatt van
Sasuke erősebb lett mint Oro.Arra azért kiváncsi vagyok,hogy Kabutorochimaru(Kabutomaru) mennyiben alakítja majd a történetet.
Na azért
nem mondanám hogy Sasuke erősebb lett mint Oro, csak a kígyósrác elhagyta a két karját konohában, utána meg már hiába ügyeskedett valahogy nem ment úgy neki, nem is csoda. És azt is nézd hogy előtte Narutoval harcolt, ami kivehette rendesen az erejét, plussz ha nem fékezik meg a rókasrácot akkor más ott lőttek volna a vágottnyelvűnek.
Szerk: Syan 2008-01-07 21:33:21