Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
hmm tényleg mosthogy meghalt az Ero-senin mit fog olvasni xD
de lehet hogy Naruto folytatni foglya a mangát xD és mégperverzeb lesz xD
Jah..
Am Kakasi sztem inkább Irukával jönne össze, avgy Itachival ..hehe...
Tényleg,Irukával...ezt akartam írni,csak nem jutott az eszembe(inkább nem magyarázom a logikám)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
hmm tényleg mosthogy meghalt az Ero-senin mit fog olvasni xD
Jah..
Am Kakasi sztem inkább Irukával jönne össze, avgy Itachival ..hehe...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 19:30:11
(#309) hmm tényleg mosthogy meghalt az Ero-senin mit fog olvasni xD
Kakashi féle meglepi:Kakashi beépített Orochimaru kém
Rájöttem a nagy változásra: Meghalt Jirayia = Vége a kedvenc mangájának
Vagy kakashi b*zi...
Jaja..és összejön Sasuke-val...jajj...ezt ide már nem kéne?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Rájöttem a nagy változásra: Meghalt Jirayia = Vége a kedvenc mangájának
Vagy kakashi b*zi...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 19:17:09
(#306) Jja...a Kakashi Gaidenől elég szépen kiderült az apjáról pár dolog...de azért nem komplett az öreglány
Milyen csúnyán megmacsmingolták szegény Sasorit...
Milyen csúnyán megmacsmingolták szegény Sasorit...
Végülis kell valaki, ha Kabuto már elfogy... de akár az is lehet, hogy....naaagy rokoni kapcsolatok derülnek ki ...mmmm.... mondjuk...(nem is foytatom akkora hülyeség ×D)
Ugyanmáár...én kifejezetten kiváncsi lennék rá...(azé hülyeségben verhetetlen vagyok )
(Fogadjunk? ) Mellesleg Kakashinak már van rokoni kapcsolatokból adódó.... ismerettség... Chiyo is hogy letámadta érte
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Végülis kell valaki, ha Kabuto már elfogy... de akár az is lehet, hogy....naaagy rokoni kapcsolatok derülnek ki ...mmmm.... mondjuk...(nem is foytatom akkora hülyeség ×D)
Ugyanmáár...én kifejezetten kiváncsi lennék rá...(azé hülyeségben verhetetlen vagyok )
beküldve: 2008-01-09 18:53:54
(#302) Kakashi féle meglepi:Kakashi beépített Orochimaru kém
beküldve: 2008-01-09 18:49:24
(#301) A nyolc fős csapat nem aaa Naruto féle csapatra értendő...? mert Sasukéék 4-en vannak, az fix, de Narutoék? (kutyák nélkül)
.
.
.
Most összeszámolva hetet találtam, de lehet Akamaru a 8.
Szerintem arra vonatkozott a 8 fő (u.i. a szövegkörnyezetből is az jön ki )
És mellesleg, ha további felfedetlen Akatsuk tagok lennének... akkor már soha sem lenne vége... sajnos ők sem kifogyhatatlanok
A Kakashi féle nagy meglepi.... Lehet Kakashi kap mégegy Sharingant
.
.
.
Most összeszámolva hetet találtam, de lehet Akamaru a 8.
Szerintem arra vonatkozott a 8 fő (u.i. a szövegkörnyezetből is az jön ki )
És mellesleg, ha további felfedetlen Akatsuk tagok lennének... akkor már soha sem lenne vége... sajnos ők sem kifogyhatatlanok
És a Tobi=Madara nincs még alátámasztva... sántít egy kicsit a dolog, de még akár igaz is lehet... De, hogy nem Obito az szinte majdnem biztos...
A Kakashi féle nagy meglepi.... Lehet Kakashi kap mégegy Sharingant
Szerk: Trisa 2008-01-09 18:50:19
Amikor kiderült, hogy Sasuke megölte Orochimaru-t, létre jött egy nyolc fős csapat, akiknek céljuk, megkeresni Itachi-t, Sasuke bátyját és vele elcsalni Sasuke-t Konoha-ba. Most jelenleg ott tart a manga, hogy amíg Itachi Sasuke-val harcol az Uchiha Rejtekhelyen, addig Naruto és a többiek Tobi ellen veszik fel a harcot.
Én ez olvastam
Én ez olvastam
Namost aki nem jár itt annak lőtted a poént. Nem ártana az ilyet spoilerba tenni, mivel ez nem spoiler topik. Ja és
Oro már kezdi átvenni kabuto testét, tuti túlélte sztem
beküldve: 2008-01-09 17:18:18
(#299) Nem 4 fős csapat?
Tessék itt van spoileres kiszerelésben de
amúgy is megnézik
Szerk: Nona 2008-01-09 17:24:15
beküldve: 2008-01-09 15:26:56
(#298) Amikor kiderült, hogy Sasuke megölte Orochimaru-t, létre jött egy nyolc fős csapat, akiknek céljuk, megkeresni Itachi-t, Sasuke bátyját és vele elcsalni Sasuke-t Konoha-ba. Most jelenleg ott tart a manga, hogy amíg Itachi Sasuke-val harcol az Uchiha Rejtekhelyen, addig Naruto és a többiek Tobi ellen veszik fel a harcot.
Én ez olvastam
Én ez olvastam
beküldve: 2008-01-09 09:33:05
(#297) És majd kiderül, hogy Tobi állarca alatt, Uchiha Madara rejtőzik
NARUTO FOREVER!!
Szerk: Yazoo 2008-01-09 09:33:53