Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-01-15 20:14:10
(#356) Szerintem Orochimaru előbb-utóbb átveszi az irányítást Kabuto felett.
Hidan elvileg nem tud meghalni. Shikamaruék birtokán "pihen" a feje a gödörben, úgyhogy ha valahogy ki is kecmeregne, nem valószínű, hogy megtalálja "magát" . Persze lehet, hogy még a "nagy találkozás" előtt megennék az állatok.
Hidan elvileg nem tud meghalni. Shikamaruék birtokán "pihen" a feje a gödörben, úgyhogy ha valahogy ki is kecmeregne, nem valószínű, hogy megtalálja "magát" . Persze lehet, hogy még a "nagy találkozás" előtt megennék az állatok.

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-15 19:27:25
(#355) Jaj...ez olyan megható,hogy vki szerint nem hülyeség amit mondok
Ezen a Hidanos cuccon én is gondolkoztam már(igen,olyat is szoktam)...ott a Shikamaru valami pecséttel nem lekötötte,hogy ne jöhessen ki onnan többet?Amúgy Hidan is nagy arc(volt?)
Mindjárt utánaolvasok,hogy mi van

Ezen a Hidanos cuccon én is gondolkoztam már(igen,olyat is szoktam)...ott a Shikamaru valami pecséttel nem lekötötte,hogy ne jöhessen ki onnan többet?Amúgy Hidan is nagy arc(volt?)

Mindjárt utánaolvasok,hogy mi van
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-15 19:09:45
(#354) sztem nem hüjeség amit mondasz, énis igy gondolám
+még 1 kérdés foglalkoztat...már régóta...hogy Hidan akkor most meghalt v csak külön van vhol a teste és a feje...mer asszema feje van vhol abban a gödörben eltemetve...de ugye ő attól nem hal meg ha elválik 1-2 testrésze a fejétől
(és Chioin ezsem kevésbé hüjeség sztem
)

+még 1 kérdés foglalkoztat...már régóta...hogy Hidan akkor most meghalt v csak külön van vhol a teste és a feje...mer asszema feje van vhol abban a gödörben eltemetve...de ugye ő attól nem hal meg ha elválik 1-2 testrésze a fejétől

(és Chioin ezsem kevésbé hüjeség sztem

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-15 19:04:06
(#353) Syan,jó az avád
Na,megjöttem osztani azt észt...Orochinak van az a fura dimenziója,amibe Sasuke is átugrált,néha,most a nemtomhányadik halála után nem lehet,hogy félig még valahogy ott van,meg váltóműszakban Kabuto tudatán dolgozik?
Azta...mekkora hülyeség ,látszik,hogy én írtam

Na,megjöttem osztani azt észt...Orochinak van az a fura dimenziója,amibe Sasuke is átugrált,néha,most a nemtomhányadik halála után nem lehet,hogy félig még valahogy ott van,meg váltóműszakban Kabuto tudatán dolgozik?
Azta...mekkora hülyeség ,látszik,hogy én írtam

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
A körmök színe egyfajta rangsort is jelezhet az Akatsukiban.
Végülis... bár én még nem láttam az animet teljesen (a mangából meg nem jön le, ugye

Orochimarunál van az egyik,de ezek a gyűrük a szoborral vannak kapcsolatban amit Pain megidéz.
Szerintem nincs rangsor az Akatsukin belül...
mind egyenrangú csicska

A gyűrűk meg pozícióhoz vannak kötve, és nem tudom mennyire befolyásolja az egyén ereje, hogy most a bal hüvelykujjon, vagy a jobb kisujjon áll....
És orochi meg megtartotta emléknek....HIJJJJ az nem lehet, hogy Orochi mindenáron bosszút akart (a Sharingan mellett) és azért szerezte meg Sasukét???
Értem az alatt, hogy ugye Itachi miatt ment el, mert az nem volt nagylelkű, és nem adta át a Sharingant, erre bepipult, és elment, és lehet, hgoy bosszút tervelt, azúton, hogy akkor megszerzi a kisöcsi Sharinganját, jo lesz az is alapon, majd úúúgy meg és bosszútáll Itachin! Csak közben meghalt/feléledt/Kabutorichmaru lt, és nem lehet, hogy ugye most van a nagy fight az az Uchiha bro.k közöttt, és Orochi BETOPPPAAAAN???
(a többi meg egyértelmű, Orochi drága megint odébbhal, mert ha 1 Itachval nem bírt, meg 1 Sasukével sem, akkor 2 Uchihával együtt miért bírna?)

(hűű na ez mind most ötlődött ki...

Orochimaru még nem vette át teljesen az uralmat Kabuto felett,Kabuto pedig nem is szeretné,ha jól tudom.
Najó, az világos, de Kabuto-szegény ebben a témában nem hiszem, hogy olyan nagyon befolyásoló tényező lehet, elvégre Orochimaru leghűségesebb csatlósa, ami azért nagy szó, ha azt vesszük, hogy Orochimaru(!) legHŰSÉGesebbje....

Meg mellesleg Kabuto volt olyan önfeláldozó(gondolom), hogy átadta a fél testét neki... Nem pedig a halott Orochi parancsolt rá...

rejtély

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Végülis... bár én még nem láttam az animet teljesen (a mangából meg nem jön le, ugye

Orochimarunál van az egyik,de ezek a gyűrük a szoborral vannak kapcsolatban amit Pain megidéz.
mind egyenrangú csicska

A gyűrűk meg pozícióhoz vannak kötve, és nem tudom mennyire befolyásolja az egyén ereje, hogy most a bal hüvelykujjon, vagy a jobb kisujjon áll....
És orochi meg megtartotta emléknek....HIJJJJ az nem lehet, hogy Orochi mindenáron bosszút akart (a Sharingan mellett) és azért szerezte meg Sasukét???
Értem az alatt, hogy ugye Itachi miatt ment el, mert az nem volt nagylelkű, és nem adta át a Sharingant, erre bepipult, és elment, és lehet, hgoy bosszút tervelt, azúton, hogy akkor megszerzi a kisöcsi Sharinganját, jo lesz az is alapon, majd úúúgy meg és bosszútáll Itachin! Csak közben meghalt/feléledt/Kabutorichmaru lt, és nem lehet, hogy ugye most van a nagy fight az az Uchiha bro.k közöttt, és Orochi BETOPPPAAAAN???
(a többi meg egyértelmű, Orochi drága megint odébbhal, mert ha 1 Itachval nem bírt, meg 1 Sasukével sem, akkor 2 Uchihával együtt miért bírna?)

Orochimaru még nem vette át teljesen az uralmat Kabuto felett,Kabuto pedig nem is szeretné,ha jól tudom.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.

mind egyenrangú csicska

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!

Szerk: Syan 2008-01-14 21:26:38

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-13 21:17:03
(#347) A körmök színe egyfajta rangsort is jelezhet az Akatsukiban.
Akkora csicska azért mégse,mert mégiscsak Akatsukis...
Azért egy picit csicska..szeressük az Akatsukit!

De akkor is

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-13 20:19:19
(#345) Akkora csicska azért mégse,mert mégiscsak Akatsukis...

Egyébként most hogy kiderült hogy Pein is csicska, már nem is tűnik olyan nagymenőek

Pein is csicska...röhögőgörcsben szenvedek....
Talán azért nem tűnik olyan nagymenőnek,mert skrizo-beütéses,hattestű fickó lett belőle,egy nehézfém-mérgezésnyi piercingel...

Jah..
De attól még csicska!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egyébként most hogy kiderült hogy Pein is csicska, már nem is tűnik olyan nagymenőek

Pein is csicska...röhögőgörcsben szenvedek....
Talán azért nem tűnik olyan nagymenőnek,mert skrizo-beütéses,hattestű fickó lett belőle,egy nehézfém-mérgezésnyi piercingel...

beküldve: 2008-01-13 20:05:28
(#342) Egyébként most hogy kiderült hogy Pein is csicska, már nem is tűnik olyan nagymenőek