Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-01-18 21:25:58
(#386) Ez most annyit jelent hogy újabban Kínában előbb dobják ki, mint Japánban? (Ha japán lennék, tuti felrobbanék ilyenkor... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Én se olvastam még,nem akarom csájníz nyelven átfutni,inkább megvárom az angolt,abból még értek is vmit
Igen elég érdekes most ez a kínai kiadás.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Az mekkora poén lenne,ha Itachi nyerne...hajrá Itachi!
Ezzel most nem tudok azonosulni...
Hello bello.
Nyugi Sasuke nem fog elvérezni.
Szió!
Ebben reménykedem én is! De olyan fura lesz az is, ha most Itachit is kiveszi!
Még nem olvastam a 385-öst, de már nagyon várom, hogy feltegyék!
Hááááááááát az sem biztos hogy Itachinak vége ,de ki tudja minden lehetséges.
A 385.-be még én sem néztem bele ,kb. két nap és megvan a magyar azt jóbban értem de adig elvagyok az Anime részekkel ugy is két rész kel ledarálnom mert le vagyok maradva.
Az emailt küldöm a menüpontokkal nem felejtetem el.
beküldve: 2008-01-18 21:11:17
(#383) Én se olvastam még,nem akarom csájníz nyelven átfutni,inkább megvárom az angolt,abból még értek is vmit
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hello bello.
Szió!
Ebben reménykedem én is! De olyan fura lesz az is, ha most Itachit is kiveszi!
Még nem olvastam a 385-öst, de már nagyon várom, hogy feltegyék!
Szerk: asx 2008-01-18 21:05:25
Hello bello.
beküldve: 2008-01-18 20:52:34
(#379) Dehogynem,Holci,megmondtad
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Én is várom már nagyon az új fejezetet,de engem jobban érdekel,hogy mi Pain titka!
Vagy hogy mi Tobi titka? Mert nagyon úgy néz ki, hogy.... *hmm hogy is fogalmazzam meg...* Nem lehet se lekaszabolni (ld. Sasuke próbálkozása), sem a Rasenganos Narutos támadás nem járt sikerrel... mintha minden átmenne a testén gond nélkül...
Jó lessz nagyon jó lessz Tobi nagyon nagy arc.
És aki azt hiszi hogy Itachit ennyivel elintézte Sasuke az téved ott is lessz még csavar.
Pain meg rászál Narutora ,egy csomo Konoha Shinobi össze akaszkodik az Akatsuki-val Hmmmmmmmmm nyam -nyam fincsi mi.
Sztem meg annyi volt itachinak
Egy kicsit alábecsülöd Itachit!
Az új fejezet szerint nagyon is él, és egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek és rövidnek a testvérek harca! Nem is vártunk mást ( én legalábbis ).
Nem megmondtam, Sasuke-Itachi harcát nem lehet két fejezetben elintézni. Föleg hogy az egész Naruto sztori egyik fő szála.
Én is várom már nagyon az új fejezetet,de engem jobban érdekel,hogy mi Pain titka!
Vagy hogy mi Tobi titka? Mert nagyon úgy néz ki, hogy.... *hmm hogy is fogalmazzam meg...* Nem lehet se lekaszabolni (ld. Sasuke próbálkozása), sem a Rasenganos Narutos támadás nem járt sikerrel... mintha minden átmenne a testén gond nélkül...
És aki azt hiszi hogy Itachit ennyivel elintézte Sasuke az téved ott is lessz még csavar.
Pain meg rászál Narutora ,egy csomo Konoha Shinobi össze akaszkodik az Akatsuki-val Hmmmmmmmmm nyam -nyam fincsi mi.
Egy kicsit alábecsülöd Itachit!
Az új fejezet szerint nagyon is él, és egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek és rövidnek a testvérek harca! Nem is vártunk mást ( én legalábbis ).
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-18 16:45:58
(#375) Hát jah én is már alig várom az új fejezeteket. Meg persze azt,hogy folytassák az animét. Remélem nagyon jók lesznek.
"A csábítástól csak úgy szabadulhatsz, ha engedsz neki." :D
beküldve: 2008-01-18 13:17:11
(#374) Ahogy várni lehetett: Itachit nem olyan könnyű legyőzni!
Alig várom már az új fejezet fordítását!
Alig várom már az új fejezet fordítását!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-18 09:46:13
(#373) Bakke! a 385. fejezetben - a következő - elvileg feltűnik Uchiha Madara!!! Alig várom
NARUTO FOREVER!!
Sziasztok!
Ezt érdemes megrendelni? (Bár most nincs rá zsé, de...)
http://www.toysnjoys.com/narut odvd.html
Magyar felirat nincs hozzá, de ugye Naaaaruuutoooooo!!!!
Ezt érdemes megrendelni? (Bár most nincs rá zsé, de...)
http://www.toysnjoys.com/narut odvd.html
Magyar felirat nincs hozzá, de ugye Naaaaruuutoooooo!!!!
Szia probáld meg egy másik Topicba, ez a Manga Topic.
És linkeld be mert igy nem tudom megnyitni,és segiteni sem tudok.
Szia!
Tessék - és köszönöm szépen:
[Link]
Bocs, hogy ide írtam, de ez a topik nagyon pörög.