Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
igen asszem azért hogy nem őő a Hokage totál berágot ezért
és megakarta bosszulni hát félig sikerültneki , de a Sasukéval való dolgai az Itachi miatt van
és megakarta bosszulni hát félig sikerültneki , de a Sasukéval való dolgai az Itachi miatt van
Sasuke erősebb lett mint Oro.Arra azért kiváncsi vagyok,hogy Kabutorochimaru(Kabutomaru) mennyiben alakítja majd a történetet.
Na azért
nem mondanám hogy Sasuke erősebb lett mint Oro, csak a kígyósrác elhagyta a két karját konohában, utána meg már hiába ügyeskedett valahogy nem ment úgy neki, nem is csoda. És azt is nézd hogy előtte Narutoval harcolt, ami kivehette rendesen az erejét, plussz ha nem fékezik meg a rókasrácot akkor más ott lőttek volna a vágottnyelvűnek.
Nem tudom Ksihi mit húz el a Sasu vs Iti harcon, látszik hogy iti fel fogja nyalni a padlót nem is kicsit. Naruto sajna háttérbe szorul...
Szerintetek mi történik kakashival?
Talán szerelmes lesz,de ahogy Kishimoto nyilatkozott vagy valami borzalom esetleg egetrengető dolog történik Kakashival.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-07 21:23:44
beküldve: 2008-01-07 21:15:36
(#279) Nem tudom Ksihi mit húz el a Sasu vs Iti harcon, látszik hogy iti fel fogja nyalni a padlót nem is kicsit. Naruto sajna háttérbe szorul...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
igen asszem azért hogy nem őő a Hokage totál berágot ezért
Sasuke erősebb lett mint Oro.Arra azért kiváncsi vagyok,hogy Kabutorochimaru(Kabutomaru) mennyiben alakítja majd a történetet.
beküldve: 2008-01-07 19:40:40
(#277) igen asszem azért hogy nem őő a Hokage totál berágot ezért
Tényleg mért is lépett ki Orochi?Valaki emlékeztessen please....
Hát én csak mangában olvastam (tehát azt a részt nem láttam amit Trisa említett) de nekem a mangában úgy tűnt, hogy kicsit túl közelről ismerkedett meg Itachi sharinganjával. (Vagyis el akarta 'lopni' ... izé... Itachi képességeire pályázott, csak nem jött be neki. )
Köszi mindenkinek.Tulajdonképpen Orochimaru többnyire azért ilyen hataloméhes,mert nem ő lett a Hokage?
Hát én csak mangában olvastam (tehát azt a részt nem láttam amit Trisa említett) de nekem a mangában úgy tűnt, hogy kicsit túl közelről ismerkedett meg Itachi sharinganjával. (Vagyis el akarta 'lopni' ... izé... Itachi képességeire pályázott, csak nem jött be neki. )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Azért mert át akarta venni Itachi teste felett az uralmat, csak az bealázta. Kb ennyi.
Szerk: Syan 2008-01-06 22:20:59
Sztem nem derül ki sose mindenkinek az apjáról/anyjáról..gondoljunk csak a One Piecre vagy Dragonballra vagy Bleachre..szinte senkinek a senkijéről semmi...(ez jó volt )
Igaz (szép kis alliteráció) De azért vicces lenne, ha kiderülne
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerintem, ha ez valahol kiderül, akkor az az anime lehet...ott szoktak ilyen kis kitérők lenni...pl.: mikor Daidara meg Sasori beszélgetett. Deidara kérdezte, hogy miért lépett ki Orochi és Sasori elmondta neki
Ez pl benne volt a mangában, de majdnem minden episode végén van valami ilyen baromság, visszaemlékezés, meg tisztáznivaló azok számára, akik itt kezdik nézni az animét, vagy kis vissaztekintés kb. "Previously on Naruto"... és lehet, hogy egy ilyenbe sűríti majd bele senseiünk ?
nem valószínű
És elég offolósra sikeredtem
Ez pl benne volt a mangában, de majdnem minden episode végén van valami ilyen baromság, visszaemlékezés, meg tisztáznivaló azok számára, akik itt kezdik nézni az animét, vagy kis vissaztekintés kb. "Previously on Naruto"... és lehet, hogy egy ilyenbe sűríti majd bele senseiünk ?
nem valószínű
Sztem nem derül ki sose mindenkinek az apjáról/anyjáról..gondoljunk csak a One Piecre vagy Dragonballra vagy Bleachre..szinte senkinek a senkijéről semmi...(ez jó volt )
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 21:32:33
(#270) Szerintem, ha ez valahol kiderül, akkor az az anime lehet...ott szoktak ilyen kis kitérők lenni...pl.: mikor Daidara meg Sasori beszélgetett. Deidara kérdezte, hogy miért lépett ki Orochi és Sasori elmondta neki
nem valószínű
nem valószínű
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Tökre igaz!
Én pl arra is kiváncsi lennék, hogy ki miért lett shinobi. Miért választották ezt az utat? Sztem tök izgi lenne egy-egy ilyen visszaemlékezős feji
Én pl arra is kiváncsi lennék, hogy ki miért lett shinobi. Miért választották ezt az utat? Sztem tök izgi lenne egy-egy ilyen visszaemlékezős feji
Például Tentenről semmit nem lehet tudni vagy igen?Apja,anyja,klán ha van esetleg?
Tökre igaz!
lumana.wordpress.com
Ha már az anyukáknál tartunk,eddig Sakura,Hinata,és még sorolhatnám hány karakter anyjáról nem tudunk semmit.
Ez igaz, de az ő születésüket nem övezi rejtély, vagy legalábbis nem tudunk róla.
Kishi sensei szentelhetne nekik egy fejezetet.