Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-01-04 21:41:48
(#221) beküldve: 2008-01-04 21:29:08
(#220) Nekem Sasuke idáig sem volt egy szimpatikus alak,de Kishi sensei
róla fog főként írni a mangában és Kakashiról meg Sakura is odakerült.Kakashi és Sakura mondjuk érdekel,mert egyik karakterről sem tudunk igazán sokat szerintem.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-04 21:29:42
Tényleg neki lett kitalálva. Lehet,mindenki megkövez,de nekem Naruto szimpatikusabb mint Sasuke.
Hohhh!
Tesó, nem kövezünk, épp ellenkezőleg xD határozott ideig Sasuke ellenes vagyok,(szidd azt, aki úgyis nyerni fog, és drukkolj a halálraítéltnek alapon)
Meg mellesleg Naruto színesebb személyiség, és jobban kezeli a helyzeteket stb. sorolhatnám még
De Narutoba születésekor, tehát pontosan születésekor, vagy pl.:egyhónap múlva rá került a démon? Nem lehet tudni...de jó észrevétel, ez a van cirma, de nincs démona
(off,nem akartam az egyetlen lenni aki ront a mangában, de mondjuk nem mindegy, hogy 6 oldal után, vagy több ezer oldal után ront az ember ehhe )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-04 21:18:22
Valami különlegesség neki is jár,ha ezt annak lehet nevezni.
Aha. Ez igaz. De akkor ezt nem a Kilenfarkúnak kell tulajdonítani, és ha nem lenne benne az démon akkor is ott lennének. Egyébként sztem kifejezetten aranyosan hat néha az arcán.
Tényleg neki lett kitalálva. Lehet,mindenki megkövez,de nekem Naruto szimpatikusabb mint Sasuke.
beküldve: 2008-01-04 20:12:47
(#217) 14-ig nem lesz új fejezet!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Valami különlegesség neki is jár,ha ezt annak lehet nevezni.
Aha. Ez igaz. De akkor ezt nem a Kilenfarkúnak kell tulajdonítani, és ha nem lenne benne az démon akkor is ott lennének. Egyébként sztem kifejezetten aranyosan hat néha az arcán.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-01-04 18:46:29
(#215) Valami különlegesség neki is jár,ha ezt annak lehet nevezni. De nem rossz gondolat.
beküldve: 2008-01-04 18:41:17
(#214) Épp ma olvasgattam a 382. fejezetet és feltűnt, hogy az újszülött Naruto arcán is ott volt már a 3 "bajusz". Pedig ez még sztem a Kilencfarkú előtt volt, amikor Jiraiya lett a keresztapja...
Én mindig azt gondoltam, hogy azok ott az arcán a Kilencfarkú miatt vannak... mintegy jelképként...
(lehet ez hülyeség)
Én mindig azt gondoltam, hogy azok ott az arcán a Kilencfarkú miatt vannak... mintegy jelképként...
(lehet ez hülyeség)
Szerk: asx 2008-01-04 18:42:59
beküldve: 2008-01-04 18:35:34
(#213) Jó lenne tényleg egy fejezet és pár érdekes dolgot is felfedhetne a sensei.
beküldve: 2008-01-04 18:31:38
(#212) Vhogy mindenki ezt mondja!!! Hogy ez tuti genjutsu meg ilyenek! (Egy kedves barátom szavaival élve: "Kamu. = Genjutsu." ) Azért tényleg Itachit csakígy letudni... de a végeredménnyel kiegyezek!
És ez milyen már?! Hogy lehet így indítani az évet?! Hogy nincs új fejezet?!
És ez milyen már?! Hogy lehet így indítani az évet?! Hogy nincs új fejezet?!
beküldve: 2008-01-04 14:17:00
(#211) Most jutottam el addig,hogy elolvassam...és...ésés..az nem lehet,hogy ennyi.Itachi ennél azért jobb,meg tulajdonképpen az egész sorozat erre épült(Sasuke már az elején meg akarja ölni,elmegy Orochival,stb,stb.)+Itachi már valahogy olyan állandó szereplő is lett Azért még Itachinak szorítok A Sensei(Kishimoto,nem Itachi ) biztos még megcsavarintja valahol.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-04 14:00:02
(#210) nekem most lett egy zseniális ötletem...
mikor az Shippuden beéri a mangát és megint fillerekre lesz szükség, akkor mondjuk megcsinálhatnák a Kakshi Gaident, mint fillert
végülis a manga folytatás előtt is filler szerepe volt, nem?
ez az ötlet teszik nekem...
mikor az Shippuden beéri a mangát és megint fillerekre lesz szükség, akkor mondjuk megcsinálhatnák a Kakshi Gaident, mint fillert
végülis a manga folytatás előtt is filler szerepe volt, nem?
ez az ötlet teszik nekem...
"hn" :/
...Amúgy erre mutat Madara jelenléte, a démonok gyüjtögetése, és még rengeteg apró dolog is.
Jaja, eeeeez egy jó meglátás...
(kicsit elvakultam Itachi felé, majd meggyógyul )
és újabb rengeteg szál nyílik meg, hogy merre lehet vezetni a cselekményt, de azért sejthető, de mégis kiszámíthatatlan...Ki tudja, lehet, hogy Naruto (nanehogymár, de talán mégis?) meghal... bár az tényleg eléggé csúnya lenne...
Ugyanakor a "Sasuke Returns" -t sem tartom valószínűnek, tényleg hülyén nézne ki... meg mi lesza kis bandájával?
meg ugye Kabutorochimaru is szabadon lófrál valahol...meg Madara, meg Zetstu, meg (Tobi), meg Sai, meg Akatsuki....
Szóval valóban messze a véég
Nagyon Itachit se félteném, hiszen bátyus tarsolyában még nagyon sok trükk lapul, ilyen könnyen még a saját testvére se nyírhatja ki.
Igen-igen teljesen egyetértek (Csak személyszerint Itachi végétől már régóta rettegek, görcsben állok már egy ideje) de ismerve senseiünket...sosem hozott még "halálos csapást kapott, majd elhunyt a kedvese karjában" véget, és Itachinak szerintem valami "hősies" nehéz befejezést hoz...
(már előre emésztem a tényt )
Nehogymár ennyire egyoldalú "Sasuke a minden6ó bosszúálló" style legyen "Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-03 19:28:14
beküldve: 2008-01-02 22:25:02
(#208) Én se izgulok nagyon, mármint dehogynem, mert OMG! most mi fog történni?!
De a vége sztem még nagyon messze van.
Elöször is, voltak félgőzös meccsek is amik hónapokon keresztül tartottak, nem hinném, hogy pont a lényeget rendezné le sensei egy fejezetben. Nem logikus.
A másik meg, sztem még lenni kell valami nagy összeesküvésnek a háttérben, ami majd egy oldalra állítja Narutót és Sasukét, mert különben miután mindkettő elintézte kötelességét:
-Sasuke Itachit, bocs mindenki, de tuti ez lesz a vége
-Naruto meg Hokage lesz, meg most pluszban megöli Paint, mert hát bosszút kell ám állni Ero-sennin miatt!
Nem lesz semmi ami újra összehozná a nagy csapatot. Mert kétlem, hogy Sasuke miután végzett bátyussal, elégedetten visszabaktatna a faluba, hogy csá, rég láttuk egymást!
Szal tuti lesz még egy az egész ninja-világ alapjait febillentő nagy terv, aminek megelőzése érdekében össze kell fogniuk a srácoknak.
Amúgy erre mutat Madara jelenléte, a démonok gyüjtögetése, és még rengeteg apró dolog is.
Szóval szerintem még hiába izgulunk, hogy közel a vége, mert ebből a sztoriból még 100 chapter még simán kifér (sőt, ha rajtam múlna még dupla ilyen hosszú lenne ).
Nagyon Itachit se félteném, hiszen bátyus tarsolyában még nagyon sok trükk lapul, ilyen könnyen még a saját testvére se nyírhatja ki.
De a vége sztem még nagyon messze van.
Elöször is, voltak félgőzös meccsek is amik hónapokon keresztül tartottak, nem hinném, hogy pont a lényeget rendezné le sensei egy fejezetben. Nem logikus.
A másik meg, sztem még lenni kell valami nagy összeesküvésnek a háttérben, ami majd egy oldalra állítja Narutót és Sasukét, mert különben miután mindkettő elintézte kötelességét:
-Sasuke Itachit, bocs mindenki, de tuti ez lesz a vége
-Naruto meg Hokage lesz, meg most pluszban megöli Paint, mert hát bosszút kell ám állni Ero-sennin miatt!
Nem lesz semmi ami újra összehozná a nagy csapatot. Mert kétlem, hogy Sasuke miután végzett bátyussal, elégedetten visszabaktatna a faluba, hogy csá, rég láttuk egymást!
Szal tuti lesz még egy az egész ninja-világ alapjait febillentő nagy terv, aminek megelőzése érdekében össze kell fogniuk a srácoknak.
Amúgy erre mutat Madara jelenléte, a démonok gyüjtögetése, és még rengeteg apró dolog is.
Szóval szerintem még hiába izgulunk, hogy közel a vége, mert ebből a sztoriból még 100 chapter még simán kifér (sőt, ha rajtam múlna még dupla ilyen hosszú lenne ).
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-02 22:06:38
(#207) Én nem izgulnék a hejedben Trisa...egyszerűen kizártnak tartom h ennyvel elintézze Sasuke Itachit...tényleg kiábrándulnék a szenszeiből...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...