Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-01-02 21:37:29
(#206) Uristn... teganpi bódultságomból még csak mostanra kb tértem magamhoz...
Naruto reakciójára kíváncsi leszek.... mit szól majd hozzá, hogy volt családja és hogy a legnagyobb hokage fia, és hogy az Ero-sennin is rokona... volt.... arra kíváncsi leszek, de momentán egy pipit sem izgat...
DE Mégis hogyan rendezheti le ilyen hamar Itachit?!?!?!?!?!? ez felháborító...ajánlom senseiünknek, hogy ne így rendezze le a hatalmas Itachit, mert kiábrándulok.... még csak visszaemlékezések sem voltak... vagy a következő fejezet teljesen erről fog szólni? Az utolsó kérdés uwá... remélem nem így van/lesz vége...
túl shokk ez nekem...
(tegnap olvastam a mangát, jobb később mint soha, de RAW ot előtte is láttam, de nem hamarkodtam el a pánikot)
Naruto reakciójára kíváncsi leszek.... mit szól majd hozzá, hogy volt családja és hogy a legnagyobb hokage fia, és hogy az Ero-sennin is rokona... volt.... arra kíváncsi leszek, de momentán egy pipit sem izgat...
DE Mégis hogyan rendezheti le ilyen hamar Itachit?!?!?!?!?!? ez felháborító...ajánlom senseiünknek, hogy ne így rendezze le a hatalmas Itachit, mert kiábrándulok.... még csak visszaemlékezések sem voltak... vagy a következő fejezet teljesen erről fog szólni? Az utolsó kérdés uwá... remélem nem így van/lesz vége...
túl shokk ez nekem...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Hát, én amondó vagyok, hogy előbb tisztázzuk a mostani fejezet végét és utána felőlem jöhet a Jiraiya-s részlet. Deee...szted ezt így be fogják jelenteni az egész faluban? Vagy jobbára csak Tsunade reakcióját várod?
Hát szerintem Kakashi és Naruto is elsők között fog értesülni a dologról, és előbb vagy utóbb kibújik a szög a zsákból.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2008-01-01 21:16:41
beküldve: 2008-01-01 20:35:28
(#204) Hát lehet, hogy meg fogtok kövezni, de elvileg a héten nem lesz új fejezet... Legalább is narutofan.comon ezt írták, és eddig nem nagyon tévedtek ilyen ügyekbe. Azért is késett ennyit ez a fejezet, mert kínában előbb kiadták, azért volt majdnem az összes raw kínai. Szóval lehet, hogy a következő fejezetre többet kell várni, mint a shippuuden részre
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
csak Raw formátumban elérhető egyenlőre az új fejezet, ami nekem eléggé bekavart. Elég durván nyomja a két tesóka, és a vége felé már nem nagyun tudtam követni, hogy éppen ki áll nyerésre. Ha esetleg valaki feliválágosítana az utolsó oldal eseményeit illetően, megköszönném.
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kibérnék egy hét plusz várakozást a testvérpárbajt illetően, ha a következő fejezetben láthatjuk hogy reagálnak Avarrejtekfalva lakói Jiraiya halálára. ^^
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kibérnék egy hét plusz várakozást a testvérpárbajt illetően, ha a következő fejezetben láthatjuk hogy reagálnak Avarrejtekfalva lakói Jiraiya halálára. ^^
Hát nem tudom, hogy mennyire lehet hinni a befejzésnek , de ott ugye elvileg az van, hogy Itachi vesztett. Ezt különben nagyon nehéz elhinni, így egy fejezet harc után. Sasukenek viszont van még egy utolsó kérdése hozzá, mielőtt megölné. (vajon mi? ) Nagyon várom a jövő heti fejezetet.
Hát, én amondó vagyok, hogy előbb tisztázzuk a mostani fejezet végét és utána felőlem jöhet a Jiraiya-s részlet. Deee...szted ezt így be fogják jelenteni az egész faluban? Vagy jobbára csak Tsunade reakcióját várod?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
csak Raw formátumban elérhető egyenlőre az új fejezet, ami nekem eléggé bekavart. Elég durván nyomja a két tesóka, és a vége felé már nem nagyun tudtam követni, hogy éppen ki áll nyerésre. Ha esetleg valaki feliválágosítana az utolsó oldal eseményeit illetően, megköszönném.
Itt megtalálod magyarul is:
naruto-kun.hu
Engem a testvérek harca jobban érdekel, mint Jiraiya siratása. De nem lennék meglepve, ha Narutoékkal folytatódna a következő fejezet.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-01 20:15:20
(#201) csak Raw formátumban elérhető egyenlőre az új fejezet, ami nekem eléggé bekavart. Elég durván nyomja a két tesóka, és a vége felé már nem nagyun tudtam követni, hogy éppen ki áll nyerésre. Ha esetleg valaki feliválágosítana az utolsó oldal eseményeit illetően, megköszönném.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2008-01-01 20:16:44
beküldve: 2007-12-30 00:17:05
(#200)
Szerk: Syan 2007-12-30 00:18:23
És nem tudom mi van a mangával, mert pár helyről tudnék szervírozni, de sehol sincs frissítés...
gondolom Kishimoto-senseinek is karácsony és új év a karácsony és új év.... biztos bulizik valahol megfeledkezve fél hétre a rajongók millióiról, akik csak azt várják, hogy melyik uchiha kerekedik felül.
De érthető, ha késik vagy kimarad, hiszen ő is emberből van...mégha a mi kedvenc mangakánk , akkor is
gondolom Kishimoto-senseinek is karácsony és új év a karácsony és új év.... biztos bulizik valahol megfeledkezve fél hétre a rajongók millióiról, akik csak azt várják, hogy melyik uchiha kerekedik felül.
De érthető, ha késik vagy kimarad, hiszen ő is emberből van...mégha a mi kedvenc mangakánk , akkor is
A naruto-kun-on fent van, de még csak a raw verzió!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-12-29 22:40:53
(#198) Az új fejezet még úgy is durva, hogy csak a képeket nézem, mert nem értek a kelet írásjelekhez!
Brutális a küzdelem a két testvér között! És a megint hogy lett vége! Hosszú lesz a következő hét!
Brutális a küzdelem a két testvér között! És a megint hogy lett vége! Hosszú lesz a következő hét!
beküldve: 2007-12-29 22:39:56
(#197) És nem tudom mi van a mangával, mert pár helyről tudnék szervírozni, de sehol sincs frissítés...
beküldve: 2007-12-29 22:33:39
(#196) Gomen offolok,
de csak kiicsit, és ez közérdekű közlemény (remélem nem mondta még előttem senki és nem én vagyok megint az utolsó, aki értesül)
nos... Január 10 ig nincsen Shippuuden episode
nos... Január 10 ig nincsen Shippuuden episode
Ja, én meg remélem, hogy a magyar kiadás is eljut a teljes történet végéig...ha lassan is.
És a Part I után a Kakashi Gaident is kiadják? Külön kötetben vagy az hogy van?
Elvileg kiadják teljesen.
A Kakashi Gaiden a 27. kötetben szerepel, 3 fejezet van benne a Naruto Part I-ből, és 6 fejezet a Gaiden.
beküldve: 2007-12-29 20:34:15
(#194) Ja, én meg remélem, hogy a magyar kiadás is eljut a teljes történet végéig...ha lassan is.
beküldve: 2007-12-29 20:13:12
(#193) Imádom a mangafant ,de én már olvastam a 42. részig a narutót és a 27.től már shippuden én tudom a webhelyet de nem adom ki mert a mangafan megharagszik
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-12-29 19:32:01
(#192) Mellesleg mi a franc van az új fejezettel?!?!!!!
Ilyenkorra már fenn szoktak lenni angolul (sőt van hogy gyakran már péntek este!) erre most egy oldalon találtam, ott is azt írták, hogy vmi ratyi minőség és majd ha kijön a 'hivatalos' (ezt nem tom mire értették) akkor lecserélik!
Mondjuk nem bírtam ki (kivételesen) és "beleolvastam" (inkább néztem a jó szó) abba amit felraktak, vmi kínai szken... Mondjuk nem sok szöveg volt benne, de mégis!!! Mikor lesz már?!!!
Ilyenkorra már fenn szoktak lenni angolul (sőt van hogy gyakran már péntek este!) erre most egy oldalon találtam, ott is azt írták, hogy vmi ratyi minőség és majd ha kijön a 'hivatalos' (ezt nem tom mire értették) akkor lecserélik!
Mondjuk nem bírtam ki (kivételesen) és "beleolvastam" (inkább néztem a jó szó) abba amit felraktak, vmi kínai szken... Mondjuk nem sok szöveg volt benne, de mégis!!! Mikor lesz már?!!!
Szerk: asx 2007-12-29 19:37:20