Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2007-12-29 19:24:09
(#191) Hmm... nekem is fura volt -inkább csak meglepődtem - elsőre Dei hangja , mert én vmi fiatalabbra számítottam. Teccik, meg minden, csak másra számítottam. Főleg, hogy olyan kis "dinka' néha
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-29 16:18:41
(#190) Szeegény Deidara meg kell mondanom, hogy mikor a Shippu részt néztem, az elsőt, amiben megszólalt kb fél perces sokkot kaptam... kicsit mély volt a hangja egy csajhoz képest....mert előtte még nem olvastam a mangát(én hülye) és ilyen álhíreket olvastam ill. láttam, hogy "Deidara az egyetlen női Akatsuki tag" meg ugye egy csomó fanartot borzalmass...
Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy a japánok csak jobban tudják, hogy ki a nő, és ki a ffi szereplő... és hogy milyen hangot adjanak neki, meg a felirat is erősen "he" -zett, nem pedig "she" sz'al....
de ettől függetlenül engem semmilyen gondolat nem tud olyan irányba terelni, hogy azt gondoljam ߢzł... egyértelműen hímnemű és késsz... nincs semmi stikkje, ha azt nem nézzük, hogy terrorista...
Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy a japánok csak jobban tudják, hogy ki a nő, és ki a ffi szereplő... és hogy milyen hangot adjanak neki, meg a felirat is erősen "he" -zett, nem pedig "she" sz'al....
de ettől függetlenül engem semmilyen gondolat nem tud olyan irányba terelni, hogy azt gondoljam ߢzł... egyértelműen hímnemű és késsz... nincs semmi stikkje, ha azt nem nézzük, hogy terrorista...
ezen kívül még csak EMO nak sem mondható, csak mert olyan a haja egyáltalán nem az!! nem olyan a viselkedése meg értitek
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
van egy nagy kérdésem.a mangafan csak az első 54 fejezetet magyarul az első 6 kötetett vettem meg ?????????? mert engem rohadtul érdekel a shippuden is.
Ez igaz, de Csaba megnyugtatott mindenkit, hogy a megkezdett sorozatokat végig ki szokták adni, kivéve, ha csődbe mennek, ami nem fenyegeti a Mangafant.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
[QUOTE]megmondom őszintén eddig ahány Akatsuki tag meghalt az összeset sajnáltam és mostmár hiányolom is...
főleg Deidarát
Deidara Meghal?
AZOK A SZEMETEK!!!!!!KICSINÁLTÁK DEIDARAT!!!!!!!
főleg Deidarát
Deidara Meghal?
Neeem így kell mondani hanem: Úristen, kicsinálták Deidarát! SZEMETEK!
By: Stan-kun
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2007-12-28 22:44:16
adok 1 tanácsot a Deidarát nem ismerőknek...próbálják meg felfedezni a melleit
és szóljanak ha megvannak mert akk 1 álomvilágban éltem eddig
Jó van na,csak 1szer néztem a Youtube-t és láttam olyat ahol bombázó cicababa,meg olyat ahol az izmai vetekedtek Itachi-éval
Izé...izéizé...hol láttad mint bombázó cicababa?
Nem valam shounen ai-szagú doujoshi(na,remélem tudjátok mire gondolok,mert írni,azt nem tudok...) került a szemed elé?
Méghogy Deidara izmos? Méghogy Deidara nő?
Deidarát egy négybetűs b-vel kezdődő szóval lehetne jellemezni, de túlságosan úriember vagyok ahhoz hogy kimondjam B___
Kisame Rulez!!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-28 22:22:35
(#186) van egy nagy kérdésem.a mangafan csak az első 54 fejezetet magyarul az első 6 kötetett vettem meg ?????????? mert engem rohadtul érdekel a shippuden is.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Jó van na,csak 1szer néztem a Youtube-t és láttam olyat ahol bombázó cicababa,meg olyat ahol az izmai vetekedtek Itachi-éval
Izé...izéizé...hol láttad mint bombázó cicababa?
Nem valam shounen ai-szagú doujoshi(na,remélem tudjátok mire gondolok,mert írni,azt nem tudok...) került a szemed elé?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-12-26 11:19:49
(#184) hééj Stan nehogymá magadra vedd
különben lehet h Kenny sorsára jucc
ennyi volt az offból
különben lehet h Kenny sorsára jucc
ennyi volt az offból
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-12-26 11:20:10
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
beküldve: 2007-12-26 00:44:49
(#182) adok 1 tanácsot a Deidarát nem ismerőknek...próbálják meg felfedezni a melleit
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-26 00:05:57
(#181) NA, annak örülnék de persze, ha színvonalasak lennének, bár szerintem etéren nem csalódnék...és a régiek nem pótolhatóak semmivel ( R.I.P.)
És Deidara még mindig fiú
És Deidara még mindig fiú
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-25 20:55:52
(#180) A végén azon sem lepődnék meg,hogy Kishimoto sensei pár új Akatsuki taggal bővítené a történetet.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-25 20:56:33
[QUOTE]megmondom őszintén eddig ahány Akatsuki tag meghalt az összeset sajnáltam és mostmár hiányolom is...
főleg Deidarát
Deidara Meghal?
(am.Deidar fiú v lány)(én nem tom eldönteni)
főleg Deidarát
Deidara Meghal?
(am.Deidar fiú v lány)(én nem tom eldönteni)
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
beküldve: 2007-12-25 14:13:22
(#178) Én pl azt inkább el tudnám képzelni h Kakashival dolgozzanak együtt(mittomén vhogy megfenyegeti v vmi...), mert Sasuke sztem túlságosan gyűlöli...
(de persze ettől még előfordulhat h ez csak az én beteg elmém kreálmánya )
(de persze ettől még előfordulhat h ez csak az én beteg elmém kreálmánya )
De ha még rosszul is gondolom, akkor is csodálkoznék ha benne lenne a tengu cucc, mivel már a fél fandom ezt várja, és Kishimoto ezt tudja jól.
Na arra én is kíváncsi lennék, hogy a Sensei mennyire ’követi’ a rajongók találgatásait, de sztem megvan egy alap sztorija, amin ezért nem fog változtatni.
Az Itachi-Madara kapcsolatról…sztem Itachi igenis tisztában van vele, hogy van még Uchiha rajta és Sasuken kívül. (Erre abból a félmondatából következtettem, amikor Kisamevel beszélgetett az esőben.) Azt nem tom, hogy mennyire ismeri Tobit vagy hogy összedolgoznak-e vagy mi van.
Ja és hogy Tobi mért hord maszkot?! És mért titkolja a kilétét?!
Mellesleg ez a Shanrigan vs. Sharingan nagyon izginek ígérkezik. Kíváncsi vagyok milyen, amikor kb. két azonos erejű Sharingan harcol egymás ellen. Mert olyat már láttunk, hogy Itachi jött és ’lenullázta’ Kakashit, meg utána Sasuket is, de ez most (remélem) más lesz.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD