Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Én kizárt dolognak tartom, hogy együttműködjenek! Még ha Sasukét valamilyen trükkel rá is tudná venni, Kakashi nem menne bele!
Hát azt a trükköt max. agymosásnk lehetne hívni, különben nincs az a világ, hogy bármelyikük is szóba állna ilyen téren Itachival... vagy az AKval.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
ésitt mondok 1 cifrát mert ugye Kakashinak is van, Sasukénak meg még lehet
És te eltudod azt képzelni hogy sasuke kakshi meg itachi együtt dolgoznak?
Én kizárt dolognak tartom, hogy együttműködjenek! Még ha Sasukét valamilyen trükkel rá is tudná venni, Kakashi nem menne bele!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
ésitt mondok 1 cifrát mert ugye Kakashinak is van, Sasukénak meg még lehet
És te eltudod azt képzelni hogy sasuke kakshi meg itachi együtt dolgoznak?
beküldve: 2007-12-25 01:52:49
(#173) ésitt mondok 1 cifrát mert ugye Kakashinak is van, Sasukénak meg még lehet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-25 00:19:14
(#172) Azt mondjuk nem mondta senki hogy ki tudja szabadítani, csak
a tengu elméletben az volt hogy az apja tengu démon volt, bezárta, és itachi akarja kiszabadítani, viszont ahhoz 3 mangekyou kell, de a terve bukta, mivel madara még él, és tuti nem fogja hagyni hogy megtegye, meg ugye honnan is lenne annyi mangekyou mikor lőttek a klánnak, és itachin kívül eddig csak madarának volt, meg van.
Biztos jó érthetetlen lett, de én most nem bírom kijavítani.Nade, ha egyszer már Tobi= Madara, odáig eljutott, hogy meg akarja szerezni a kyuubit, akkor csak erősebb nála.... értem én; ha csak felartja narutoékat nyilván tisztában van vele mit csinál....
szerintem ez még lesz cifrább is, minthogy egyszerűen Tobi=Madara... Kishimoto mindig ad hozzá egy újabb csavart XD
az is érdekes, hogy ugye az első Hokage tudta "irányítani" (mint Yamato) a démonokat, ugye?
és elvszerint harcolt Madara ellen (a Valley of End-re gondolok), aki meg állítólag meg ki tudja szabadítani a démonokat, ugye?
szóval itt biztos lesz valami gigantikus háttérsztori, amiből még kitellik párszáz új fejezet
"hn" :/
Én sem gondolom,hogy Madara és Itachi összejátszana....de ha Itachi megtudja,hogy Madara életben van......
Már ha életben marad addig, mire Itachi megtudná... Ha Narutonak előbukkannak a farkincái akkor isten óvja szegény Tobit
Yamato még tudja szabályozni a Kilencfarkú erejét,így először őt kellene kiütni....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2007-12-23 18:47:14
(#169) Nade, ha egyszer már Tobi= Madara, odáig eljutott, hogy meg akarja szerezni a kyuubit, akkor csak erősebb nála.... értem én; ha csak felartja narutoékat nyilván tisztában van vele mit csinál....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Én sem gondolom,hogy Madara és Itachi összejátszana....de ha Itachi megtudja,hogy Madara életben van......
Már ha életben marad addig, mire Itachi megtudná... Ha Narutonak előbukkannak a farkincái akkor isten óvja szegény Tobit
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-12-23 17:42:26
(#167) Én sem gondolom,hogy Madara és Itachi összejátszana....de ha Itachi megtudja,hogy Madara életben van......
Madara vmilyen.szinten erősebb és tapasztaltabb mint a többiek.Ha ő használta először a mangekyu sharingant,ez azt jelenti,hogy alapból rendelkezett a képességgel,hogy használja,vagy kinyírta a legjobb barátját.A legjobb barátja szerintem pedig Konoha alapítója,Shodaime Hokage lehetett.Tényleg ő nyírta ki? Vagy a tengu erő eddig életben tartotta volna?
Nemhiszem, hiszem a vízesésnél (tán végzet völgye) legyőzte Madarát. A tenguról meg egy szó nem esett, az egész elmélet szerintem ott bukta, hogy( naruto-kunon olvasottak alapján) a pecsét feltöréséhez ugye 3 mangekyou kell, és Itachi már talált egyet. Mégis kit? Az élő Uchihák: Itachi, Sasuke, Tobi. Madara=Tobi, ő meg tuti nem akarná kiszabadítani, ha már egyszer bezárta, nemdeugye?
De ha még rosszul is gondolom, akkor is csodálkoznék ha benne lenne a tengu cucc, mivel már a fél fandom ezt várja, és Kishimoto ezt tudja jól.
Húúú… hát igen! Nem volt rossz rész, leszámítva Jiraiya halálát (de arra meg már felkészültem.)
Most olvastam vissza az utóbbi 3oldalt… csak röviden írok pár gondolatot.
És remélem a sensei nem tervez karácsonyi szünetet a történetben, mert ezeket az egy hetes kieséseket nem kifejezetten bírom...
Na Zetsu is megkerült… És végre télleg világos lett, hogy Tobi(Madara) Pain felett áll…legalábbis nekem ebből ez jött le… meg az, hogy a Madara név itt már egyértelműen rá, a személyére utal, nem pedig arra, hogy Uchiha, = számomra megint világossá vált, hogy nem lehet Obito. (Pedig a múltkor úgy elbizonytalanodtam.)
Pain titka pedig nemsokára Tsunade-hoz kerül és akkor már talán nem is lesz olyan legyőzhetetlen . Sztem őt Naruto (vagy vki abból a bandából) fogja elintézni. Elvégre Tobi most nem fogja elkapni Narutot, -arra már utasította Pain-t-, csak azért jött, hogy feltartsa őket. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy Itachi mennyit tud Tobi valódi kilétéről? És ha –elvileg- a Rin’engan erősebb, mint a Sharingan (sztem mondjuk ez nem feltétlen igaz az eddig látottak alapján, de Jiraiya szájába ezt adták ) szóóóóval, ha ez lenne a szitu, akkor mért Tobi a főnök?
Pain titka pedig nemsokára Tsunade-hoz kerül és akkor már talán nem is lesz olyan legyőzhetetlen . Sztem őt Naruto (vagy vki abból a bandából) fogja elintézni. Elvégre Tobi most nem fogja elkapni Narutot, -arra már utasította Pain-t-, csak azért jött, hogy feltartsa őket. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy Itachi mennyit tud Tobi valódi kilétéről? És ha –elvileg- a Rin’engan erősebb, mint a Sharingan (sztem mondjuk ez nem feltétlen igaz az eddig látottak alapján, de Jiraiya szájába ezt adták ) szóóóóval, ha ez lenne a szitu, akkor mért Tobi a főnök?
Most olvastam vissza az utóbbi 3oldalt… csak röviden írok pár gondolatot.
Sztem is vannak jópofik az AK soraiban , de igenis, én is azt a nézetet osztom miszerint meg halniuk. Hiába Itachi az egyik kedvenc karim, őt semmiképp nem hagynám életben. Azzal nem értek egyet, hogy ’nem olyan gonosz, mint amilyennek egyesek beállítják’. Ja, eleinte én is próbáltam felmenteni a srácot, mert télleg bírom, de vki aki kinyírja a családját , sőt az egész rokonságot, vagy tök mindegy, emberek tömegeit , az nem lehet csak ’picit gonoszka’. Mellesleg, én még mindig nem értem Itachi motivációját sem...
Ha vkire azt mondtam volna közülük, hogy ne pusztuljon, az Deidara . Én spec. őt nem tartom olyan gonosznak, vagy csak számomra nem volt olyan nyilvánvaló a gonoszsága. (Leszámítva, hogy meg ő meg vmiféle terrorista volt , na mindegy.) Vhogy jófej volt. Vagy esetleg Conan, mert –úgy érzem- őt Pain rángatta ebbe a dologba.
Naruto pedig meg fogja élni a Hokage címet. Sasuke meg sztem az Uchiha –klán új alapítója lesz . Vagy vmi ilyesmi. (Nekem ez így viszonylag OK lenne. )
Ha vkire azt mondtam volna közülük, hogy ne pusztuljon, az Deidara . Én spec. őt nem tartom olyan gonosznak, vagy csak számomra nem volt olyan nyilvánvaló a gonoszsága. (Leszámítva, hogy meg ő meg vmiféle terrorista volt , na mindegy.) Vhogy jófej volt. Vagy esetleg Conan, mert –úgy érzem- őt Pain rángatta ebbe a dologba.
Naruto pedig meg fogja élni a Hokage címet. Sasuke meg sztem az Uchiha –klán új alapítója lesz . Vagy vmi ilyesmi. (Nekem ez így viszonylag OK lenne. )
És remélem a sensei nem tervez karácsonyi szünetet a történetben, mert ezeket az egy hetes kieséseket nem kifejezetten bírom...
Madara vmilyen.szinten erősebb és tapasztaltabb mint a többiek.Ha ő használta először a mangekyu sharingant,ez azt jelenti,hogy alapból rendelkezett a képességgel,hogy használja,vagy kinyírta a legjobb barátját.A legjobb barátja szerintem pedig Konoha alapítója,Shodaime Hokage lehetett.Tényleg ő nyírta ki? Vagy a tengu erő eddig életben tartotta volna?
Szerk: Syan 2007-12-23 00:30:24
beküldve: 2007-12-22 23:09:47
(#164) na emberek...elolvastam..és vááááááááádejóvolt
ez a Madarás dolog...teccik mint állat, de...1 világ tört bennem össze... Tobi nem Obito
Zetsu meg...nagy arc
kíváncsi leszek h Shinoék hozzátesznek e vmit a harchoz
és végre...Itachi vs Sasuke...én még mindig azon a véleményen vok h egyikőjük sem fog meghalni...nem halhatnak meg
ez a Madarás dolog...teccik mint állat, de...1 világ tört bennem össze... Tobi nem Obito
Zetsu meg...nagy arc
kíváncsi leszek h Shinoék hozzátesznek e vmit a harchoz
és végre...Itachi vs Sasuke...én még mindig azon a véleményen vok h egyikőjük sem fog meghalni...nem halhatnak meg
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
(írnék én ide dögivel már , de nagyonnem bízok az angoltudásomban, ugyh egvárom amig a magyart is letom szedni azt majd akko ömlesztema véleméynt )
Hát ja, csak egyrészt én nem tok addig várni...
másrészt nem árt egy kis nyelvgyakorlás sem...
harmadrészt meg én is néha letöltöm a magyart, oszt' nézek... van ami tök másként szerepel, mint az angol fordításokban, de szerencsére ez nem gyakori. (Mindenestre ezért szoktam néha angolul idézgetni. Mert csak ritkán olvasom magyarul is.)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-22 21:12:25
(#162) (írnék én ide dögivel már , de nagyonnem bízok az angoltudásomban, ugyh egvárom amig a magyart is letom szedni azt majd akko ömlesztema véleméynt )