Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
A Kilencfarkú pedig újra elszabadul és talán Yamato sem tudja megállítani....
Vagy
(perszes később) Naruto elzárja magába a kyuubi yang(vagy yin? ) csakráját, és a 150%-os Fuuton Rasenshurikennel -amiből akkorra már nem csak hármat tud majd csinálni- kiüti az összes többi Akatsukis tagot, vagy magát Nagatot is. Jó persze ez ha bejön sem egyhamar, de azért jól hangzik.
Miért akarja mindenki az Akatsukisokat kinyírni?A legnagyobb arcok!Az egy dolog hogy a vezérük skizo vagy mi,a van egy emberevő-és hullaeltávolító,meg ilyenek,de ez nem ok a kinyírásukra!
Ui:Adikktgyanús lettem,íííí!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-12-16 20:10:55
A Kilencfarkú pedig újra elszabadul és talán Yamato sem tudja megállítani....
Vagy
(perszes később) Naruto elzárja magába a kyuubi yang(vagy yin? ) csakráját, és a 150%-os Fuuton Rasenshurikennel -amiből akkorra már nem csak hármat tud majd csinálni- kiüti az összes többi Akatsukis tagot, vagy magát Nagatot is. Jó persze ez ha bejön sem egyhamar, de azért jól hangzik.
beküldve: 2007-12-16 17:35:12
(#114) Kíváncsi vagyok, melyik szálon fog folytatódni a manga: Itachi vs. Sasuke vagy Narutoék vs. Tobi.
Ilyenkor milyen messze van még a jövő hét!
Ilyenkor milyen messze van még a jövő hét!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-12-15 23:56:29
(#113) A Kilencfarkú pedig újra elszabadul és talán Yamato sem tudja megállítani....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-15 23:57:22
beküldve: 2007-12-15 21:06:12
(#112) Fogadjunk,hogy ez a nyomorék béka még szét...hmm...rontja a legjobb harcokat...éljen az optimizmus
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-12-15 20:20:57
(#111) Jelenleg ez a kedvenc fejezetem.. már NAGYON kíváncsi voltam Naruto családjára, és végre, végre benne volt Kushina is Jaj, annyira imádom a MinatoKushina párost, és egy teljes fejezet (najó, majdnem egy teljes) nekik, arigaotu Kishimotonak
Viszont szegény Jiraiyát nagyon sajnálom, hiányozni fog az öreg, igazán jó karakter volt
Viszont szegény Jiraiyát nagyon sajnálom, hiányozni fog az öreg, igazán jó karakter volt
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-15 19:53:48
(#110) Chioin Ez velem is így van... először Kimimaro, aztán Deidara... nem fer, ha mondom, NEM FER! Legközelebb vmi kedvenc karaktert kinyír...fellázadok...!
És Jiraiya R.I.P. egy perces néma gyász
...
És én is nyálcsorgatva várom a következőket...
De le merem fogadni, hogy most a Tobi vs. Narutoékra tér ki a helyzet, odamegy a béka és elmond mindent, ami szintén 20 fejezet lesz... mmm derülátás...
És Jiraiya R.I.P. egy perces néma gyász
...
És én is nyálcsorgatva várom a következőket...
de itt akkor a a kupi, hogy fel sem tűnik ho-ho-ho szipácsoljunk blöee
De le merem fogadni, hogy most a Tobi vs. Narutoékra tér ki a helyzet, odamegy a béka és elmond mindent, ami szintén 20 fejezet lesz... mmm derülátás...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-15 19:24:11
(#109) hmm...már sokszor elgondolkodtam azon h felkellene keresni Masashi bácsit és elbeszélgetni vele 1 bozótvágó társaságában...csak aztán ugydöntök mindig h nemkéne mer akk ki folytatja a mangát...
szal eza rész hatalmasnagy volt, várom a fojtatást, má csorog a nyálam... (mingyá feltakarítom )
szal eza rész hatalmasnagy volt, várom a fojtatást, má csorog a nyálam... (mingyá feltakarítom )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-15 18:30:22
(#108) Megbocsátottam
Deidarát énis nagyon sajnáltam(mondjuk teljesen jellemző,hogy kinyírják a kedvenc karaktereimet... ,de azért Dei örök és nagy kedvenc marad )
Deidarát énis nagyon sajnáltam(mondjuk teljesen jellemző,hogy kinyírják a kedvenc karaktereimet... ,de azért Dei örök és nagy kedvenc marad )
beküldve: 2007-12-15 18:14:37
(#107) Dei-t én is sajnálom , nagyon jó hangulatot adott a történetnek. Remélem Tobi-t azé meghagyja, mert ha ő is meghal akkor abbahagyom a manga olvasását
A spoiler kapcsán:
A spoiler kapcsán:
Nem biztos, hogy ez fog történni, így inkább le sem írom. bocsi
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2007-12-15 18:06:43
(#106) Én is nagyon várom ezt a részt az animében,és az infót amit Pein titkáról megtudunk.Kishimoto sensei direkt csinálja,hogy minden jó karaktert kinyír?Először Deidara,most Jiraiya,(Tsunadét remélem nem).Mondjuk sok kedvencem van.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-15 18:09:10
Hüpp..Hüpp..
Ez nagyon szép rész volt
De engem jobban érdekel az Itachi és Sasuke történetszál
Olvastam pár megdöbbentő spoilert ezzel kapcsolatban, nem írom le, mert nem biztos, hogy helytállóak. Inkább kivárom a következő részt.
Most, hogy a békakirály meghalt, remélem a story visszakanyarodik az Uchiha relytekhelyre
Ez nagyon szép rész volt
Olvastam pár megdöbbentő spoilert ezzel kapcsolatban, nem írom le, mert nem biztos, hogy helytállóak. Inkább kivárom a következő részt.
Most, hogy a békakirály meghalt, remélem a story visszakanyarodik az Uchiha relytekhelyre
Milyen megdöbbentő spoilerek?(szemöldökhuzogatás )
beküldve: 2007-12-15 17:49:30
(#104) ááá... ez óriási rész volt, egyrészt másrészt
nagyon tetszett, de nem tudom miért írták, hogy Kushina hasonlít Orihimére (a Bleachből) szerintem, teljesen Kishimoto stílusú karater...
és végre tudjuk miért neveznek el valakit egy ramen hozzávaló után már alig várom a következő részeket, meg azt, hogy az anime elérje ezt a részt
nagyon tetszett, de nem tudom miért írták, hogy Kushina hasonlít Orihimére (a Bleachből) szerintem, teljesen Kishimoto stílusú karater...
és végre tudjuk miért neveznek el valakit egy ramen hozzávaló után már alig várom a következő részeket, meg azt, hogy az anime elérje ezt a részt
"hn" :/
beküldve: 2007-12-15 17:48:02
(#103) Hüpp..Hüpp..
Ez nagyon szép rész volt
Ez nagyon szép rész volt
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2007-12-15 17:42:26
(#102) Jólvan,a küzdelem alatt ellene szórítottam,de most hogy sajnálom már az öreget... Most ki fogja írni Kakashi-nak a kis Icha-Icha könyvecskéit?!
Ja,amúgy tök jól néz ki a Naruto anyja...de a fia nem örökölte
Ja,amúgy tök jól néz ki a Naruto anyja...de a fia nem örökölte