Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
ultra-hiper-szuper-giga-mega-bru tál-metál spoiler következik, de le kell írnom
bocsánat
amiket most olvastam a neten, aszerint az e heti részben meglátjuk hogy nézett ki Narutó anyukája nem tudom mennyiben igaz a hír, de áááááááá....... kíváncsi vagyok
bocsánat
Na erre én is kíváncsi lennék.
főleg mert én úgy gondolotam, hogy őt nem nagyon fogják szerepeltetni.
pedig de elég biztos hír
volt RAW skennelt spoiler is az eredeti mangából, de nem néztem meg... csak olvastam
még pár nap és kiderül
"hn" :/
ultra-hiper-szuper-giga-mega-bru tál-metál spoiler következik, de le kell írnom
bocsánat
amiket most olvastam a neten, aszerint az e heti részben meglátjuk hogy nézett ki Narutó anyukája nem tudom mennyiben igaz a hír, de áááááááá....... kíváncsi vagyok
bocsánat
Na erre én is kíváncsi lennék.
főleg mert én úgy gondoltam, hogy őt nem nagyon fogják szerepeltetni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-14 19:48:49
beküldve: 2007-12-14 19:26:11
(#84) ultra-hiper-szuper-giga-mega-bru tál-metál spoiler következik, de le kell írnom
bocsánat
bocsánat
jah és a Kabutorochimaru szálra nem kíváncsi senki?
NEM-E?! Itachiék után az a #1 ... már akkor lepetéztem, mikor megláttam, hogy kétember az egyember, mind2 szereplő nagyon nagy kedvenc, nade együtt, ennyire kicsit lehet sokkk, de a kíváncsiság gonosz tulajdonság...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-09 23:18:27
(#82) háát számomra mostmár tényleg 1értelmű h Jira-chan bizony meg fog dög....halni
Tsunade rájön Pein titkára, és vkik majd ugyis megoldják a problémát, csakmég nemtom kik
Tsunade rájön Pein titkára, és vkik majd ugyis megoldják a problémát, csakmég nemtom kik
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-09 21:17:00
(#81) Hát nem csak azon múlik,hogy Jiraiya mire jött rá,hanem,hogy Tsunade mire jut az elemzés után.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-09 21:18:35
Egy dologra tudok még gondolni:
Nagatonak valahogy lenyúlták az erejét, kb mint Sasuke Orochinak, csak azt nem tudom hogy akkor az emlékek honnan vannak. Szerintem egy olyan szereplő a felelős az egészért akire most senki nem is gondol, vagy még nem is ismerjük.
Tobiii!! Biztos Tobi, ha az elméleteted igaz....
Amúgy az a tudathasadásos nem is rossz, csak akkor nem látszik rajta...tehát semmi Gollam beutése nincs csak sok-sok Pain sok-sok erővel
Ami meg Jiraiyát illeti...meg a régi idők, mikor Narutoért mentek Itachiék.......Szerintem (nem elfogultságból mondom), de lazán bevethette volna a Mangekyout...meg azért én is futottam volna a nagy békabélből, fúúúúj! DE meg kell hagyni tud az öreg n_n, és kedves szereplő is azt is meg kell hagyni, ereje sem kicsi, de Painé sem....szal igazából ő sem tűnik annak, tehát, ha többen lennéének, akkor talán... (hirtelen az idézésre gondoltam/Jiraiya idéz/, csak eszembe jutot, hogy Pain még többet idézett volna...GóliátBéka Vs. GóliátGólya....szal ez nem jó)
Úgyhogy azt hiszem, Pain a legerősebb, de le merem fogadni, hogy Jiraiya rá fog jönni a gyengéjére...csak lehet későn....
ésés....aza "jel", hogy mindenek a feje tele van szegecselve, arra is utalhat, hogy minden volt Ri'ngan/asszem rosszul írtam / szemátültetése, és egy agymosáson vettek részt, vagy ez a Ri'ngan ereje és így lett a sok Pain, akiket irányít Nagato!!
VŰÁÁÁÁ ennyi hülyeséget összehordani....
Úgyhogy azt hiszem, Pain a legerősebb, de le merem fogadni, hogy Jiraiya rá fog jönni a gyengéjére...csak lehet későn....
ésés....aza "jel", hogy mindenek a feje tele van szegecselve, arra is utalhat, hogy minden volt Ri'ngan/asszem rosszul írtam / szemátültetése, és egy agymosáson vettek részt, vagy ez a Ri'ngan ereje és így lett a sok Pain, akiket irányít Nagato!!
VŰÁÁÁÁ ennyi hülyeséget összehordani....
Szerk: Trisa 2007-12-09 17:50:39
beküldve: 2007-12-09 11:18:37
(#79) Egy dologra tudok még gondolni:
Nagatonak valahogy lenyúlták az erejét, kb mint Sasuke Orochinak, csak azt nem tudom hogy akkor az emlékek honnan vannak. Szerintem egy olyan szereplő a felelős az egészért akire most senki nem is gondol, vagy még nem is ismerjük.
Hát igen...Kishimotonak van ehhez érzéke....de biztos a következő fejezet meg nem ezzel, hanem mondjuk Itachiékkal fog kezdődni, csak azért is
Ja igen , ez is benne van a pakliban...de talán lezárja már a dolgot.
Amugy Pain igen csak összetett személyiség...hogy mást nem mondjak....de tényleg .... és már nekem sincs lövésem se, hogy most akkor MIVAN?! ... annyi minden fut át az agyamon, hogy még leírni sem tudom XD borzasztó mennyire érti a munkáját Kishimoto....
Trisa: Ha az embereket vmi elgondolkoztatja, az már magában tök jó! És ha egy manga az még jobb!
Én továbbra is azt feltételezem, hogy Nagato különböző testeket vett át, és nem tom, apránként szétosztotta a lelkét vagy valami. Aztán lehet ennek az volt a hátránya, hogy a jó kisfiúból, egy őrült, világutáló vki lett. ("megtört a személyisége", mint ahogy Lumana írta korábban.)
De talán egy hét múlva erre is lesz válasz.
Szerk: asx 2007-12-09 01:05:46
beküldve: 2007-12-09 00:39:18
(#77) Durva egy fejezet volt... ha beleképzelem magam Jiraiya helyébe... én nagyon féltem volna.
Sztem is a köv. fejezetben vége ennek a szálnak. Max. még pár oldal(vagy lehet egy egész fejezet) Painről, hogy ki, mi ő, meg hogyan alakult a múlt, mi lett Nagato-val meg ilyenek.
De az is jó kérdés, hogy ezek után ki lesz, aki megállíthatná Paint?
Naruto? Sztem még nem tart ott...hiába a Kilenfarkú ereje. Jiraiya-n kivül, most nem nagyon jut eszembe senki, aki elég erős lenne.
Ééés a gáz az, hogy egy, azaz 1! darab Pain-t (lehet ezt így mondani? ) tudott elintézni! Jiraiya, aki elvileg a legerősebb Sannin és aki elől még az Itachi/Kisame páros is lazán futásnak eredt... (Bár ki tudja? Lehet magával visz még párat...)
Egyszer régebben, amikor még Narutot akarták becserkészni és az esélyeket méricskélték, Kisame mintha vmi olyat mondott volna, hogy felesleges lenne több embert hívni Jiraiya ellen... Na akkor ez most, hogy van? Pain már akkor is velük volt, nem? Vagy csak nem ismerik a teljes erejét?
Egyszer régebben, amikor még Narutot akarták becserkészni és az esélyeket méricskélték, Kisame mintha vmi olyat mondott volna, hogy felesleges lenne több embert hívni Jiraiya ellen... Na akkor ez most, hogy van? Pain már akkor is velük volt, nem? Vagy csak nem ismerik a teljes erejét?
Sztem is a köv. fejezetben vége ennek a szálnak. Max. még pár oldal(vagy lehet egy egész fejezet) Painről, hogy ki, mi ő, meg hogyan alakult a múlt, mi lett Nagato-val meg ilyenek.
De az is jó kérdés, hogy ezek után ki lesz, aki megállíthatná Paint?
Naruto? Sztem még nem tart ott...hiába a Kilenfarkú ereje. Jiraiya-n kivül, most nem nagyon jut eszembe senki, aki elég erős lenne.
Szerk: asx 2007-12-09 00:43:37
Hát igen...Kishimotonak van ehhez érzéke....de biztos a következő fejezet meg nem ezzel, hanem mondjuk Itachiékkal fog kezdődni, csak azért is
Amugy Pain igen csak összetett személyiség...hogy mást nem mondjak....de tényleg .... és már nekem sincs lövésem se, hogy most akkor MIVAN?! ... annyi minden fut át az agyamon, hogy még leírni sem tudom XD borzasztó mennyire érti a munkáját Kishimoto....
Trisa én is így gondolom.Kiváncsi vagyok mennyi mindent fog még kihozni Kishimoto Pein múltját illetően.
beküldve: 2007-12-08 17:52:03
(#75) Hát igen...Kishimotonak van ehhez érzéke....de biztos a következő fejezet meg nem ezzel, hanem mondjuk Itachiékkal fog kezdődni, csak azért is
beküldve: 2007-12-08 17:13:54
(#74) most olvastam az új fejezetet és kedvem lenne Kishimotót jól megrugdosni már megint a lényegnél hagyta abba a fejezetet
rossz Kishimotó, gonosz Kishimotó
rossz Kishimotó, gonosz Kishimotó
nagyon úgy néz ki, hogy Jiraiyának vége, elvégre úgy nézett ki mintha elvégták volna a torkát és az a négy kard-szerű izé... AAAUUU... és most már tényleg nincs tippem, hogy ki lehet Pain valójában... feladom
Én azt nem értem, hogy Naruto elől miért kellett ennyire eltitkolni , hogy ki az apja? Még most sem tudja(leglábbis úgy tűnik, hogy nem). Pedig már nem kisgyerek, Jiraiya simán leülhetett volna vele beszélgetni.
Az anyjáról nem hinném, hogy nagyon többet meg fogunk tudni.
Jiraiya és Kakashi is tudhat vmit. szerintem,hogy ki Naruto igazi apja.Nem hiszem,hogy véletlen volt amikor Kakashi azt mondta,hogy csak Naruto képes a Negyediket túlszárnyalni.
Én azért még kiváncsi leszek arra,hogy Kurenai gyerekéig eljut a sensei vagy sem....
beküldve: 2007-12-07 20:01:21
(#72) Én azt nem értem, hogy Naruto elől miért kellett ennyire eltitkolni , hogy ki az apja? Még most sem tudja(leglábbis úgy tűnik, hogy nem). Pedig már nem kisgyerek, Jiraiya simán leülhetett volna vele beszélgetni.