Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Igen ez jó!És,ésés,ha már az Akatsukié a világuralom,akkor Pein(mind a 6),valami tuti Rin'nganos technikával visszahozhatnák a halott Akatsukis tagokat....
És pusztulhatna a világ huj huj
Miért pusztulna a világ??? Az akatsuki csak uralja, nem elpusztítja a világot...DE ugye visszahozzák a tagokat, és még pott a 6 Pein is és széééép nagy létszámú Akatsukit kapunk Zetsu is kaphatna társat... vagy vissza a régit :P
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Igen ez jó!És,ésés,ha már az Akatsukié a világuralom,akkor Pein(mind a 6),valami tuti Rin'nganos technikával visszahozhatnák a halott Akatsukis tagokat....
És pusztulhatna a világ huj huj
beküldve: 2007-12-03 18:35:49
(#39) Igen ez jó!És,ésés,ha már az Akatsukié a világuralom,akkor Pein(mind a 6),valami tuti Rin'nganos technikával visszahozhatnák a halott Akatsukis tagokat....
Szerk.:Ez még Trisáéhoz ment,csak lassú vagyok
Szerk.:Ez még Trisáéhoz ment,csak lassú vagyok
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-12-03 18:36:52
beküldve: 2007-12-03 18:35:29
(#38) ez az elmélet sem rossz...mekkora lenne már ha vhogy Kakashi véletlenül segítene Itachi tervében?
sztem Sasukénak nincs MS...bár ha alapul vesszük h Kakashi sem ölte meg a legjobb barátját...akk lehet h mégis van
sztem Sasukénak nincs MS...bár ha alapul vesszük h Kakashi sem ölte meg a legjobb barátját...akk lehet h mégis van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hát,szerintem Karin nemjóbőr,Suigetsu jobb
És ha kitör a Kyuubi,(és nagyon erősen,mint mikor,ott elszedik Deidarától Gaara holtestét),Kakashinak van még olyan homlokraragasztható reklámfecnije?Azt,ha jól emlékszem még anno Jiraiya-tól kapta,és ha Jiraiyat kinyírják,és nem kap több olyat akkor mi fogja megfékezni?
(Sikerült kb. érthetően fogalmaznom? )
És ha kitör a Kyuubi,(és nagyon erősen,mint mikor,ott elszedik Deidarától Gaara holtestét),Kakashinak van még olyan homlokraragasztható reklámfecnije?Azt,ha jól emlékszem még anno Jiraiya-tól kapta,és ha Jiraiyat kinyírják,és nem kap több olyat akkor mi fogja megfékezni?
Ott van Yamato, ő elkapja a fa teknikkel, és kész.
Köze nincs ezekhez!! :
Amúgymeg a bugyborékoló tomboló kjuubihavertól sztem búcsúzhatunk is el amint naruto elzárja a démon yang csakráját is.
Szerk: Rockypapa 2007-12-03 18:36:16
homlokraragasztható reklámfecnije
Ez nagyon tetszik XDDDDD de tényelg az...
Deeee(folytatom/átalakítom a gondolatmenetet, Chioin) ugye Jiraiya(tegyük fel) meghalt, akkor nem tudja mi megfékezni a Kyuubi hattalmas, gigantikus erejét....ésssss lehet ,hogy az épp akkor tör elő(az erő) mikor épp Itachi és Sasuke harcol...és akkor összefog a két Uchiha, megjelenik gyorsan Tobi meg Kakashi is beveti a Mangekyout, (sasukének amúgy van MYS ??? ) és felélesztik aTengu királyt, ami megállítja aaaaaaaa Kyuubit, Itachi és Tobi gyorsan akcióba lép, és megszerzik a Kyuubit, és megvan az Akatsuki világhódítás....
Ammmmmúúúgy...Karin mehet szerintem....nem olyan fontos
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-03 18:17:55
(#35) Hát,szerintem Karin nemjóbőr,Suigetsu jobb
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-12-03 18:08:17
(#34) ááá Karin jóbőr ő marad
amugy ez az ötlet sem rossz sztem...mármint h Narutóból kiszabadul a Kyuubi...sztem ez is elképzelhető, sőt ennek is örlünék
amugy ez az ötlet sem rossz sztem...mármint h Narutóból kiszabadul a Kyuubi...sztem ez is elképzelhető, sőt ennek is örlünék
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-03 18:00:25
(#33) Akkor Kyuubi-üzemmódban szépen feltrancsírozhatná Karint...WOW
beküldve: 2007-12-03 17:56:33
(#32) Hát ha Sasuke meghalna, Naruto vagy lefagyna (windows-effektXD) és kiüresedne az agya, vagy bedühödne és még a végén a Kyuubi is előjönne a nagyon heves érzelem hatására
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-03 17:49:16
(#31) De az is bájos folytatás lenne,hogy valamilyen útonmódon megölik egymást,mind2en meghalnak,és az odaérkező Narutoék és Jugooék csak a két Uchiha holtestét találják,és a két csapat is összecsap....(úúúúristen,ag ymenés... )
beküldve: 2007-12-03 17:16:00
(#30) semmi baj, szerintem is naon elképzelhető és tetszetős is, bár kissé fura lenne ha bejönne, mert ált. Kishimoto-sensei mindig keresztülhúzza a rajongók számításaitXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-03 16:39:49
(#29) jólvanjólvan, eztcsak azért írtam mert sztem eléggé hihetően és ésszerűen hangzik...vmint állatira teccik
[QUOTE]De a tengu-elmélet nem hivatalos, szal még a végén kiderül h nem is igaz:P[QUOTE]
Ja, pont ezért tettem fel én is az előbbi kérdést.
Bár, ha kiderülne, hogy nem igaz , az meg fura lenne, mert sok átfedés van a sztorival. Mégis amíg nem hivatalos, addig jobb nem 100%-osan hagyatkozni rá.
Ja, pont ezért tettem fel én is az előbbi kérdést.
Bár, ha kiderülne, hogy nem igaz , az meg fura lenne, mert sok átfedés van a sztorival. Mégis amíg nem hivatalos, addig jobb nem 100%-osan hagyatkozni rá.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-03 15:41:06
beküldve: 2007-12-03 15:16:14
(#27) De a tengu-elmélet nem hivatalos, szal még a végén kiderül h nem is igaz:P
Én már azt is el tudom képzelni, hogy egyik Uchiha sem nyer, hanem valami félbeszakítja a küzdelmet, pl. Naruto vagy esetleg Tobi megjelenése, ahol aztán arra is fény derülhetne h tényleg bizonyos-e ez a tengu-elmélet.
Én már azt is el tudom képzelni, hogy egyik Uchiha sem nyer, hanem valami félbeszakítja a küzdelmet, pl. Naruto vagy esetleg Tobi megjelenése, ahol aztán arra is fény derülhetne h tényleg bizonyos-e ez a tengu-elmélet.