Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
De az is bájos folytatás lenne,hogy valamilyen útonmódon megölik egymást,mind2en meghalnak,és az odaérkező Narutoék és Jugooék csak a két Uchiha holtestét találják,és a két csapat is összecsap....(úúúúristen,ag ymenés... )
Bá...bájos!? Ez nem lenni jó vicc!
Egy maradjon már meg! (bár tény hogy nem szokásos lerendezése lenne a dolognak, ha megölnék egymást de akkor sem!!!!)
Amúgy meg Jiraiyanak mér' kéne feltétlenül meghalni? (bár nagyon úgy néz ki hogy... ... )
na csak arra gondolok, hogy mért nem távozik úgy ahogy jött? egy békán keresztül, gyorsan és észrevétlenül?
csak nem tart olyan sokáig megcsináni azt a jutsut, hogy nem lenne ideje elmenekülni. utána meg már legalább tudná, hogy mi a szitu Painnel.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-05 14:20:10
Formel: szeritnem veheted úgy, hogy le vagy nyakazva, de adhatok ragaszót, fejjel hasznosabb vagy
Ami meg Tobit illeti..szeritnem lehet tarthatunk tőle, hogy hamarosan kiderül....lehet hogy egyik sem, hanem egy Tobi lakozik Tobiban ,aki egy elveszett nagybácsi!
Kishimoto-sensei kezében e döntés muhahahaaaa
Ami meg Tobit illeti..szeritnem lehet tarthatunk tőle, hogy hamarosan kiderül....lehet hogy egyik sem, hanem egy Tobi lakozik Tobiban ,aki egy elveszett nagybácsi!
fejjel hasznosabb? hm... az nem olyan biztos, de azért köszi a ragasztót
a véleményem a Tobi ügyben: Tobi jó fiú! de tényleg mondtak vmit Madaráról, én megesküszöm rá, ha kell utána fogok nézni
Kishimoto dönt... igen, bár azért a Yondy-Naruto elmélet is bejött, amit most nem spoilerezek, sose tudni...
korábban arról is pont az ellenkezőjét nyilatkozta (ez mintha most ellentmondás lenne )
tényleg meg kell vennem a magyar kiadást, nem tudom a fordítását a "szakszavaknak", például mi a Yondaime magyarul? Negyedik?
korábban arról is pont az ellenkezőjét nyilatkozta (ez mintha most ellentmondás lenne )
tényleg meg kell vennem a magyar kiadást, nem tudom a fordítását a "szakszavaknak", például mi a Yondaime magyarul? Negyedik?
"hn" :/
beküldve: 2007-12-04 22:11:38
(#54) Formel: szeritnem veheted úgy, hogy le vagy nyakazva, de adhatok ragaszót, fejjel hasznosabb vagy
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-04 21:18:01
(#53) Hát nem tudom, barátnőm japánból fordította magyarra, és szerinte az van odaírva, h ő Madara, avgy vmi ilyesmi... nah de majd meglátjuk
Kabutomarut (de jó új neve van ) meg kíváncsi vagyok hogy fogják ismét beépíteni a mangába, mert kétlem h csak úgy eltűnne
Kabutomarut (de jó új neve van ) meg kíváncsi vagyok hogy fogják ismét beépíteni a mangába, mert kétlem h csak úgy eltűnne
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-04 21:05:23
(#52) énis inkább az Obitosra szavaznék, sztem nagyobbat ütne...bár persze nézőpont kérdése
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-04 20:38:51
(#51) Tobi nem egyenlő Madara Uchiha... sztem inkább
Tobi = Obito, na ez tuti!!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-04 20:33:59
(#50) ááá... én nem bánom, hogy fogyatkozik az Akatsuki különben nem lenne semmi akció
így sokkal érdekesebb a helyzet az Akatsukiból az egyik kedvencem Hidan, haláli az a pasi szó szerint, Itachit viszont nem nagyon kedvelem, nem szeretem, ha vki állandóan pókerarcot vág
így sokkal érdekesebb a helyzet az Akatsukiból az egyik kedvencem Hidan, haláli az a pasi szó szerint, Itachit viszont nem nagyon kedvelem, nem szeretem, ha vki állandóan pókerarcot vág
és most várom, hogy az Akatsuki fanok letépjék a fejem
"hn" :/
beküldve: 2007-12-04 19:43:50
(#49) Hát...szerintem se biztosan Tobi Uchiha Madara,Kishimoto már annyiszor átrázta a fanokat...
Erre a Kyuubis cuccra én sem emlékszem,de majd megnézem
Erre a Kyuubis cuccra én sem emlékszem,de majd megnézem
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
XD hát itt elolvasgattam mit írtatok elég érdekes xD hála az égnek , én is képbe vok és tudok hozzá mit szólni xDnah szóval , nemtom , de most ahogy haladok a mangával egyre érdekesebb lett , és tiszta happy voltam amikor megdöglött az a rohadt Orochimaru ,
de am nagyon foglalkoztat ami most érdekel az az hogy
ezt jól be Spoilereztem ^^"
ami részben nemigaz mivel Kabuto megete vagy micsinyált vele xD
Mi lessz Tobival , hiszen most kiderült hogy ő Uchiha Madara ,persze ezt így nem mondták konkrétan , de csak az nem vette észre aki hülye... és Jiraiya azt gyanítja hogy ő szabadította rá a Kyuubit Konohára még régen.
Hű....ezt megaszontad de lenne néhány ellenvetésem...
nosh, amit orochiról mondtál, azt meg sem hallottam, egálytalán nem jó, hogy meghalt és tulajdonlképpen nem is halt meg....csak kicsit ( <- Orochi nyelv)
Ami meg a Tobi kilétét illető "biztosan ő Madara" nem olyan biztos...vagy lehet csak án vagyok hülye és nem meereném lefogadni,de nem alaptalan a feltevésed, de az enyém sem...majd kiderül, ne igyünk előre Orochi bőrére HOhoHO
(miccsoda humorom vaan )
és a Kyuubiról is ugyanolyan szenilis paranoia szerű emlékezet foszlányom van, mint Zetsuról, szal nem mondok semmit
Szerk: Trisa 2007-12-04 19:43:15
beküldve: 2007-12-04 19:19:42
(#47) XD hát itt elolvasgattam mit írtatok elég érdekes xD hála az égnek , én is képbe vok és tudok hozzá mit szólni xDnah szóval , nemtom , de most ahogy haladok a mangával egyre érdekesebb lett , és tiszta happy voltam amikor megdöglött az a rohadt Orochimaru ,
ami részben nemigaz mivel Kabuto megete vagy micsinyált vele xD
Mi lessz Tobival , hiszen most kiderült hogy ő Uchiha Madara ,persze ezt így nem mondták konkrétan , de csak az nem vette észre aki hülye... és Jiraiya azt gyanítja hogy ő szabadította rá a Kyuubit Konohára még régen.
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Igen ez jó!És,ésés,ha már az Akatsukié a világuralom,akkor Pein(mind a 6),valami tuti Rin'nganos technikával visszahozhatnák a halott Akatsukis tagokat....
És pusztulhatna a világ huj huj
Miért pusztulna a világ??? Az akatsuki csak uralja, nem elpusztítja a világot...DE ugye visszahozzák a tagokat, és még pott a 6 Pein is és széééép nagy létszámú Akatsukit kapunk Zetsu is kaphatna társat... vagy vissza a régit :P
Jó de tudod
mondta pain hogy egy jutsut akar kifejleszteni ami egyszerre képes elpusztítani egy országot(asszem), és ugye ha ez megvan, mindenki megismerhetné a fájdalmat bruháháá és a világ szebb meg jobb hely lenne. (mer ezek ugye egy felnőtt férfi gondolatai)
beküldve: 2007-12-03 18:52:22
(#45) Lehet,hogy volt társa,csak Zetsu megette...
Aztán Painnak volt annyi eszük,hogy nem adtak neki újat.
Aztán Painnak volt annyi eszük,hogy nem adtak neki újat.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Vhol olvastam, hogy volt társa.....de lehet csak beképzeltem hú ez hú...Orochinak volt Sasori...aztán Deidara??? júj rájukkeresek(Deidara olyan "új" volt??)
Szerk: aha...nah szal Zetsunak tényleg nincs társa...ő a kém, aki felderíti a halott Akatsukikat meg a démonokat....jaja
és igen Sasori/Orochi-Deidara joli vani....bocs, dezt tiszátnom kellett XD
Szerk: aha...nah szal Zetsunak tényleg nincs társa...ő a kém, aki felderíti a halott Akatsukikat meg a démonokat....jaja
és igen Sasori/Orochi-Deidara joli vani....bocs, dezt tiszátnom kellett XD
Szerk: Trisa 2007-12-03 18:49:20
Igen ez jó!És,ésés,ha már az Akatsukié a világuralom,akkor Pein(mind a 6),valami tuti Rin'nganos technikával visszahozhatnák a halott Akatsukis tagokat....
És pusztulhatna a világ huj huj
Miért pusztulna a világ??? Az akatsuki csak uralja, nem elpusztítja a világot...DE ugye visszahozzák a tagokat, és még pott a 6 Pein is és széééép nagy létszámú Akatsukit kapunk Zetsu is kaphatna társat... vagy vissza a régit :P
Mmmm,tudom,hogy hülye vagyok,de nem ugrik be Zetsu rég i társa. Lelőné valaki?Vagy eredetileg se lehet tudni?én így emlékszem...,hogy nem.Orochimaru Sasori társa volt,nem?
beküldve: 2007-12-03 18:43:15
(#42) Zetsunak nem is volt társa...vagy éntom rosszul?
am én örülnék a 4 halott akatsukis visszatértének sztem mind a 4 nagyon eredeti karakter volt...
am én örülnék a 4 halott akatsukis visszatértének sztem mind a 4 nagyon eredeti karakter volt...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...