Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2007-12-15 17:06:42
(#101) Szerintem az lett volna méltó halál számára, ha az ellenfelét is magával viszi a halálba.
Remélem, hogy Naruto végre megtudja, ki is volt az apja.
Remélem, hogy Naruto végre megtudja, ki is volt az apja.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-12-15 17:03:03
(#100) Igen... hihetetlen volt .... de szerintem ez már egyértelmű...szinte nem is haldoklik... de a békára kíváncsi leszek, hogy milyen infot visz.... csak Narutonak, vagy Tsunadének...
De azt mondjuk nem értettem, hogy miért mondta, hogy nem méltóképp hal meg.... odáig oké, hogy rengeteg mindent nem ért el amit, szeretett volna, nade mégis...mekkora hattalmas legenda lett már belőle...
meg is értem...meg nem is... jaj
De azt mondjuk nem értettem, hogy miért mondta, hogy nem méltóképp hal meg.... odáig oké, hogy rengeteg mindent nem ért el amit, szeretett volna, nade mégis...mekkora hattalmas legenda lett már belőle...
meg is értem...meg nem is... jaj
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-15 16:32:43
(#99) A mostani egy rohadtul szívhezszóló rész volt, gyanítom sokaknak fél zacsi zsepis. Olyan színvonalat hoz amit ritkán láthatunk, és ilyenkor jön elő az is hogy csak akkor érti meg az ember ha már teljesen felnőtt a gondolkodása. (Volt ma szerencsém egy hülyegyerekhez.)
Naszóval nekem nagyon tetszett, bármi történjék is, az öreg hatalmasat nőtt a szememben.
Naszóval nekem nagyon tetszett, bármi történjék is, az öreg hatalmasat nőtt a szememben.
Először is:
Elolvastam a következő fejezetet, és tényleg lehet látni Naruto édesanyját, és még rengeteg mást...nem lövöm lée a poént ,de-de URSITN olvassátok el gyorsan!
Azon kívül:
Javában folynak az események, kedves Sasuke, és igen nagyon nem tudni, hogy mivan Sasukevel, ilyen élet-halál kérdésben, mert ez még csak most fog kiderülni, de biztos nem hal meg... ezt már látom előre... lelki szemeimmel... (szeegény Itachi )
Syan:
hogyhogy "ott" mitt keresett Orochi, holvan az az ott? (Jiraiya úgy járt vele, mint Naruto Sasukével)
Elolvastam a következő fejezetet, és tényleg lehet látni Naruto édesanyját, és még rengeteg mást...nem lövöm lée a poént ,de-de URSITN olvassátok el gyorsan!
szmájlit se rakok, hogy nem tudjátok mit érzek, és ne áruljam ell
Azon kívül:
Javában folynak az események, kedves Sasuke, és igen nagyon nem tudni, hogy mivan Sasukevel, ilyen élet-halál kérdésben, mert ez még csak most fog kiderülni, de biztos nem hal meg... ezt már látom előre... lelki szemeimmel... (szeegény Itachi )
Syan:
hogyhogy "ott" mitt keresett Orochi, holvan az az ott? (Jiraiya úgy járt vele, mint Naruto Sasukével)
Én még tegnap lestem bele a mangába ezért kérdeztem rá Orochimarura....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-15 16:08:11
beküldve: 2007-12-15 15:27:54
(#97) Jiraiya haldoklik... Szinte már éreztem hogy ez fog történni. Nagyon sajnálom őt...
Orochimarura pedig csak vissza emlékezik szegénykém...
Orochimarura pedig csak vissza emlékezik szegénykém...
Azt gonolja: Nem tudtam még a barátomat sem megmenteni...
Remélem azért Itachi életben marad... vagy egy két hullával kevesebb lesz. ~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2007-12-15 14:03:29
(#96) Először is:
Azon kívül:
Syan:
szmájlit se rakok, hogy nem tudjátok mit érzek, és ne áruljam ell
Azon kívül:
Syan:
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-12-15 14:05:29
beküldve: 2007-12-14 21:29:41
(#95) Uzumaki Kushina(Kuchina)Naruto édesanyjának neve.Az Örvény országában született,de azt,hogyan jöttek össze Naruto apjával én sem tudom.Mindenestre kiderült,hogy tényleg Yondaime Naruto apja!
Orochimaru meg mi a francot keresett ott akkor?
Orochimaru meg mi a francot keresett ott akkor?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-14 21:33:19
beküldve: 2007-12-14 21:11:08
(#94) az ideg megöl mert néztem a shippudent és nem találtam semmit és már nagyon piszkál.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Hé Trisa!
nekem az a kedvencem aki most az avatárod: Deidara(csak azt nem tom fiú-e vagy lány) ^_^"
nekem az a kedvencem aki most az avatárod: Deidara(csak azt nem tom fiú-e vagy lány) ^_^"
Deidarát miért nézik olyan sokan lánynak???? Vagy lehet hogy télleg lányos, csak már megszoktam, hogy srác és fel sem merül?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Figyi azt szeretném megtudni hogy sasuke meghal e a shippudenbe vagy esetleg visszaáll narutóékhoz???? help me!!!!!!
hát ezt én is szeretném tudni!
remélem nem hal meg...
beküldve: 2007-12-14 21:02:31
(#91) Figyi azt szeretném megtudni hogy sasuke meghal e a shippudenbe vagy esetleg visszaáll narutóékhoz???? help me!!!!!!
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2007-12-14 20:57:40
(#90) Hé Trisa!
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
Szerk: Stan Marsh 2007-12-14 20:58:10
beküldve: 2007-12-14 19:56:32
(#89) még pár nap és kiderül
pár naaap?
de én nem szoktam (nem tudok ) addig várni
pár nap alatt értesd: szombat este
az én türelmem pedig határtalan.......
"hn" :/
még pár nap és kiderül
pár naaap?
de én nem szoktam (nem tudok ) addig várni