Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2007-12-22 20:08:35
(#161) Hát ezt már megint jókor hagyta abba a sensei...Érti a dolgát... Kiadhatna valami karácsonyi deluksz edizsön-t...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Már hogy lehetne hokage? Az olyan mint a nobal díj, csak élőnek adják oda.
Ja, ez teccik!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-22 19:46:11
(#159) Húúú… hát igen! Nem volt rossz rész, leszámítva Jiraiya halálát (de arra meg már felkészültem.)
Most olvastam vissza az utóbbi 3oldalt… csak röviden írok pár gondolatot.
És remélem a sensei nem tervez karácsonyi szünetet a történetben, mert ezeket az egy hetes kieséseket nem kifejezetten bírom...
Na Zetsu is megkerült… És végre télleg világos lett, hogy Tobi(Madara) Pain felett áll…legalábbis nekem ebből ez jött le… meg az, hogy a Madara név itt már egyértelműen rá, a személyére utal, nem pedig arra, hogy Uchiha, = számomra megint világossá vált, hogy nem lehet Obito. (Pedig a múltkor úgy elbizonytalanodtam.)
Pain titka pedig nemsokára Tsunade-hoz kerül és akkor már talán nem is lesz olyan legyőzhetetlen . Sztem őt Naruto (vagy vki abból a bandából) fogja elintézni. Elvégre Tobi most nem fogja elkapni Narutot, -arra már utasította Pain-t-, csak azért jött, hogy feltartsa őket. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy Itachi mennyit tud Tobi valódi kilétéről? És ha –elvileg- a Rin’engan erősebb, mint a Sharingan (sztem mondjuk ez nem feltétlen igaz az eddig látottak alapján, de Jiraiya szájába ezt adták ) szóóóóval, ha ez lenne a szitu, akkor mért Tobi a főnök?
Pain titka pedig nemsokára Tsunade-hoz kerül és akkor már talán nem is lesz olyan legyőzhetetlen . Sztem őt Naruto (vagy vki abból a bandából) fogja elintézni. Elvégre Tobi most nem fogja elkapni Narutot, -arra már utasította Pain-t-, csak azért jött, hogy feltartsa őket. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy Itachi mennyit tud Tobi valódi kilétéről? És ha –elvileg- a Rin’engan erősebb, mint a Sharingan (sztem mondjuk ez nem feltétlen igaz az eddig látottak alapján, de Jiraiya szájába ezt adták ) szóóóóval, ha ez lenne a szitu, akkor mért Tobi a főnök?
Most olvastam vissza az utóbbi 3oldalt… csak röviden írok pár gondolatot.
Sztem is vannak jópofik az AK soraiban , de igenis, én is azt a nézetet osztom miszerint meg halniuk. Hiába Itachi az egyik kedvenc karim, őt semmiképp nem hagynám életben. Azzal nem értek egyet, hogy ’nem olyan gonosz, mint amilyennek egyesek beállítják’. Ja, eleinte én is próbáltam felmenteni a srácot, mert télleg bírom, de vki aki kinyírja a családját , sőt az egész rokonságot, vagy tök mindegy, emberek tömegeit , az nem lehet csak ’picit gonoszka’. Mellesleg, én még mindig nem értem Itachi motivációját sem...
Ha vkire azt mondtam volna közülük, hogy ne pusztuljon, az Deidara . Én spec. őt nem tartom olyan gonosznak, vagy csak számomra nem volt olyan nyilvánvaló a gonoszsága. (Leszámítva, hogy meg ő meg vmiféle terrorista volt , na mindegy.) Vhogy jófej volt. Vagy esetleg Conan, mert –úgy érzem- őt Pain rángatta ebbe a dologba.
Naruto pedig meg fogja élni a Hokage címet. Sasuke meg sztem az Uchiha –klán új alapítója lesz . Vagy vmi ilyesmi. (Nekem ez így viszonylag OK lenne. )
Ha vkire azt mondtam volna közülük, hogy ne pusztuljon, az Deidara . Én spec. őt nem tartom olyan gonosznak, vagy csak számomra nem volt olyan nyilvánvaló a gonoszsága. (Leszámítva, hogy meg ő meg vmiféle terrorista volt , na mindegy.) Vhogy jófej volt. Vagy esetleg Conan, mert –úgy érzem- őt Pain rángatta ebbe a dologba.
Naruto pedig meg fogja élni a Hokage címet. Sasuke meg sztem az Uchiha –klán új alapítója lesz . Vagy vmi ilyesmi. (Nekem ez így viszonylag OK lenne. )
És remélem a sensei nem tervez karácsonyi szünetet a történetben, mert ezeket az egy hetes kieséseket nem kifejezetten bírom...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-22 20:00:49
beküldve: 2007-12-22 18:49:37
(#158) VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <- saját hülyeségre értendő
Na... ez fejezett arcon csapott... többször is...
Amit Pain és Zetsu levágott letyepetye ... több infot tartalmaoztt a kelleténél.... ez bruttális, dfe remélem nem vágja el itt a szálat
Madarával
kapcslatban....És Zetsun is néztem nagyot, megértem miért nincs társa xD
És mikor beszélt ott
magával
akkor rögtön tudtam kire vonatkozik a "másik harc"... bizony... De hogy lehet ilyen befejezést rakni???? pont karrácsonyra!? borzasztó...még mindig érti munkáját, sensei...nagyon
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-21 14:10:12
(#157) UTÁLOM!! UTÁLOM!!UTÁLOM!!!
Utálom ha húzzák a dolgokat!!!! utálom a 383.részt!!! semmi új nincs benne számomra. Fogadok, a következő pár rész is csak "félrebeszélés" lesz.
Mikor jön már a lényeg??? mikor mutatnak már egy képkockát a Sasuke&Itachi összecsapásból????
Lefogadom, megint valami más történetszál lesz kidolgozva a következő 5-10 részben...
De remélem tévedek...
Egyébként én annyira utálom a hosszú harcokat a Narutóban. Most itt a "Sakura vs. Sasori" vagy a legfrissebb "Jiraiya vs. Pein" harcra gondolok. Annyira elhúzza az a Kishimoto. Nem jó amikor csak egy szálat mutatnak a történetből sok részen keresztül. Főleg amikor másra kíváncsi az ember. Meg kell mondjam, pezsgőt bontottam, amikor megtümmedt a békakirály, mert már annyira elegem volt a nyakatekert harcából.
Miért nem lehet a "Kakashi team vs. Zabuza" -hoz hasonló gyors lerendezést alkalmazni???
De ha Kishimoto-nak ez a mániája, akkor remélem az Uchiha rejtekhely is 5-10 manga rész egyedüli helyszíne lesz.
Utálom ha húzzák a dolgokat!!!! utálom a 383.részt!!! semmi új nincs benne számomra. Fogadok, a következő pár rész is csak "félrebeszélés" lesz.
Mikor jön már a lényeg??? mikor mutatnak már egy képkockát a Sasuke&Itachi összecsapásból????
Lefogadom, megint valami más történetszál lesz kidolgozva a következő 5-10 részben...
De remélem tévedek...
Egyébként én annyira utálom a hosszú harcokat a Narutóban. Most itt a "Sakura vs. Sasori" vagy a legfrissebb "Jiraiya vs. Pein" harcra gondolok. Annyira elhúzza az a Kishimoto. Nem jó amikor csak egy szálat mutatnak a történetből sok részen keresztül. Főleg amikor másra kíváncsi az ember. Meg kell mondjam, pezsgőt bontottam, amikor megtümmedt a békakirály, mert már annyira elegem volt a nyakatekert harcából.
Miért nem lehet a "Kakashi team vs. Zabuza" -hoz hasonló gyors lerendezést alkalmazni???
De ha Kishimoto-nak ez a mániája, akkor remélem az Uchiha rejtekhely is 5-10 manga rész egyedüli helyszíne lesz.
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2007-12-21 13:51:01
(#156) énis Holcival értek 1et, sztem sem lenne jó 5let a 2 Hokage 1 időben...
meg különben is...hogy nézne már ki Sasuke Hokageként...mert én marhára nem tudom elképzelni
meg különben is...hogy nézne már ki Sasuke Hokageként...mert én marhára nem tudom elképzelni
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Volt már korábban is olyan hogy 2 hokage volt egyszerre hatalmon, mért ne lehetne most naruto meg sasuke is egyszerre?
Tévedsz ha Harmadikra és a Negyedikre gondolsz, mert a Harmadik csak a Negyedik után vette át újra a Hokage cimet.
Szóval egyszere két Hokage nem lessz amúgy is elvetemült gondolat.
Bocs főnök, de sztem azért oda.....s lenne.
Volt már korábban is olyan hogy 2 hokage volt egyszerre hatalmon, mért ne lehetne most naruto meg sasuke is egyszerre?
Tévedsz ha Harmadikra és a Negyedikre gondolsz, mert a Harmadik csak a Negyedik után vette át újra a Hokage cimet.
Szóval egyszere két Hokage nem lessz amúgy is elvetemült gondolat.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-12-21 07:27:26
(#153) Volt már korábban is olyan hogy 2 hokage volt egyszerre hatalmon, mért ne lehetne most naruto meg sasuke is egyszerre?
beküldve: 2007-12-20 23:40:52
(#152) Kivéve a Hyuuga klánt,mert ott ketten is esélyesek a címre.
Sasuke mint a Rejtett Hang vezére?Hát nem tudom,Kabutorochimarunak több esélye van szerintem.....
Sasuke mint a Rejtett Hang vezére?Hát nem tudom,Kabutorochimarunak több esélye van szerintem.....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-20 23:46:35
Sajna csak a sensei tudja,hogy ki milyen befejezést kap,de remélem az még jó soká lesz,mert nem akarom,hogy vége legyen!!!!!!
Szerintem még a senseise tudja
Egyébként sztem mindneki (shikamaru, Kiba) a saját klánjának a vezetője lesz. Shikamaru ráadásul sztem összejön majd Temarival és elit jounin lesz, Sasuke avgy meghal, vagy pedig vmi segéd lesz belőle (vagy ő lesz a rejtett hang vezére????)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
He-he n_n érdekes... de jogos kérdés...rögtön rávágtam volna, hogy Neji, de aztán elgondolkodtam... JÓ kérdéssss...
És mint már mindtam...szerintem olyan befejezés lesz, ami világot rengethet...: Naruto meghal, de mégis Hokage lesz, de csak utólag... mert amit véghezvisz, az olyan hattalmas valami, amit csak egy hokage képes megtenni...vagy mi a szösz...
és tényleg sok még a megválaszolatlan kérdés, nem lesz egyhamar vége a tuti...
És mint már mindtam...szerintem olyan befejezés lesz, ami világot rengethet...: Naruto meghal, de mégis Hokage lesz, de csak utólag... mert amit véghezvisz, az olyan hattalmas valami, amit csak egy hokage képes megtenni...vagy mi a szösz...
Már hogy lehetne hokage? Az olyan mint a nobal díj, csak élőnek adják oda. Megnézném hogy hogyan védi meg meg vezeti a falut a sírból.
beküldve: 2007-12-19 22:33:08
(#149) Sajna csak a sensei tudja,hogy ki milyen befejezést kap,de remélem az még jó soká lesz,mert nem akarom,hogy vége legyen!!!!!!
Szerk: Syan 2007-12-19 22:34:43
beküldve: 2007-12-19 22:28:55
(#148) He-he n_n érdekes... de jogos kérdés...rögtön rávágtam volna, hogy Neji, de aztán elgondolkodtam... JÓ kérdéssss...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-17 22:32:14
(#147) Én nem csak arra vagyok kiváncsi,hogy mi lesz a történet vége,hanem arra,hogy egyes szereplőkkel mi történik.
Pl:ki fogja vezetni mondjuk a Hyuuga klánt és hasonlók.
Pl:ki fogja vezetni mondjuk a Hyuuga klánt és hasonlók.