![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Főleg elnézve azt a tényt,hogy ugyanolyan gonosz tudok lenni ha akarok mint bármelyik animés főgonosz....
![](/var/images/emotions/14.png)
Melyikre gondolsz?Mert van egy pár.....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2007-12-17 16:59:10
(#130) Főleg elnézve azt a tényt,hogy ugyanolyan gonosz tudok lenni ha akarok mint bármelyik animés főgonosz....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-12-17 16:56:01
(#129) főleg elnézve azt a tényt h itt mindenki Akatsuki-párti
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én nem vagyok Akatsuki ellenenes,de Hinata maradjon csak ott ahol van.Lehet nem vettétek észre,de egy kis önbizalma azért lett mióta idősebb lett.Bár a szerelem terén nem változott.
Mondjuk annyiban igazat adok,hogy kicsit lehetne izgalmasabb szerepe is....ennek ellenére ha Karin az egyik legerősebb női ninja ő mért nem csinál semmit?
Karin sztem azért nem csinál semmit(ha azt semminek vesszük,hogy egy "intézet" igazgatója...meg Orochinak csicskáskodik),mert túlságosan el van foglalava azzal,hogy Sasukera csorgassa a nyálat(tiszta Szakura Deluksz Edizsön
Ui.:naggyon jó teszed,hogy nem vagy Akatsuki ellenes
![](/var/images/emotions/16.png)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-12-17 16:48:31
beküldve: 2007-12-16 22:38:51
(#127) Én nem vagyok Akatsuki ellenenes,de Hinata maradjon csak ott ahol van.Lehet nem vettétek észre,de egy kis önbizalma azért lett mióta idősebb lett.Bár a szerelem terén nem változott.
Mondjuk annyiban igazat adok,hogy kicsit lehetne izgalmasabb szerepe is....ennek ellenére ha Karin az egyik legerősebb női ninja ő mért nem csinál semmit?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2007-12-16 21:56:07
(#126) Ja...Most hogy mondod...
Nekem régebben nagykedvencem volt Neji, és ez még nem kopott el véglegesen, de azért nincs egy Deidara szinten ( xD érteeed xD)
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy mi történt vele az alatt az 1-2 év alatt...hogy lett ilyen hamar Jounin....
Bár már ott volt vmi, mikor(offolok, gomen) a filler részben volt egy feladat, hogy el kell vinni minden Geninnek (majdnem mindnek) egy 3- as csapatot az akadémiáról...és ott Neji elég szépen remekelt, vagyis ezt csak annyiból szűröm le, hogy elég értelemesen magyarázott ott az órával meg a zégtájakkal, akkor vvalami hasonló kpet vághattam ,mint a kiskölykök. Nade mind1... eléggé háttérbe szorult, miután megtudtunk némi infot a hátteréről...
![](/var/images/emotions/13.png)
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy mi történt vele az alatt az 1-2 év alatt...hogy lett ilyen hamar Jounin....
Bár már ott volt vmi, mikor(offolok, gomen) a filler részben volt egy feladat, hogy el kell vinni minden Geninnek (majdnem mindnek) egy 3- as csapatot az akadémiáról...és ott Neji elég szépen remekelt, vagyis ezt csak annyiból szűröm le, hogy elég értelemesen magyarázott ott az órával meg a zégtájakkal, akkor vvalami hasonló kpet vághattam ,mint a kiskölykök. Nade mind1... eléggé háttérbe szorult, miután megtudtunk némi infot a hátteréről...
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Aki nem kedveli Hinatát az olvasson el egy-két doujinshit. A férfi közönségnek biztos meg fog változni a véleménye...
Ja, és az csak az én perverzióm hogy nem kezdek duzzogni ha egy általam kedvelt szereplő meghal?? Sőt én kifejezetten szeretem! A mostani fejezet például eszméletlenül tetszett, pedig nagyon bírtam az öreg kukkolós remetét...
Ha majd az anime eljut erre pontra és lesz alatta valami jó kis drámai zene...na azt már nagyon várom!
![](/var/images/emotions/26.png)
Ja, és az csak az én perverzióm hogy nem kezdek duzzogni ha egy általam kedvelt szereplő meghal?? Sőt én kifejezetten szeretem! A mostani fejezet például eszméletlenül tetszett, pedig nagyon bírtam az öreg kukkolós remetét...
Ha majd az anime eljut erre pontra és lesz alatta valami jó kis drámai zene...na azt már nagyon várom!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Szerk: Nightwing 2007-12-16 21:54:51
beküldve: 2007-12-16 21:35:47
(#124) hehe, ezér nem ölök engem semmi különösebb érzelem nemfűz hozzá
abban viszont igazad van h hozzájuk képest elég gyengus
Erről jut eszembe...Nejiről nem is tudunk jóformán semmit...hiszen már Jounin...elvileg sokkal erősebbnek(v csak simán erősebbnek) kellene lennie mint teszem azt Sakura...ezzel szemben csak bénázni láttuk...ez kicsit hasonlít az Anbu-esetre
abban viszont igazad van h hozzájuk képest elég gyengus
Erről jut eszembe...Nejiről nem is tudunk jóformán semmit...hiszen már Jounin...elvileg sokkal erősebbnek(v csak simán erősebbnek) kellene lennie mint teszem azt Sakura...ezzel szemben csak bénázni láttuk...ez kicsit hasonlít az Anbu-esetre
![](/var/images/emotions/22.png)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-16 21:29:11
(#123) hátööüm.... de biztosan, de nembaj... gyorsan futok... vagy nem....de.... az említett személy....
Hinata
Ne tessék félreérteni...komolyabb bajom nincs vele, nade ,ha összehasonlítjuk az Akatukival...milyen szerencsétlen már...blá...jaj"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-12-16 21:09:14
(#122) MOOOOOOOND!
nembántunk...talán
nembántunk...talán
![](/var/images/emotions/07.png)
beküldve: 2007-12-16 21:02:36
(#121) Naigen... én is kezdek megbarátkozni vele... ho-ho tetszik, ahogy elveri a népeket... de amúgy tényelg kivívott némi tiszteltet, de azért még megvana véleményem....
Lehet most elküldenétek melgebb tájékra, ha elmodnanám szeritnem ki mehetne...halhatna az Akatsuki helyett... kispéciztem magamnak, úgy elgondolásszerűen....
de komolyabb bajom ninncs vele....
Lehet most elküldenétek melgebb tájékra, ha elmodnanám szeritnem ki mehetne...halhatna az Akatsuki helyett... kispéciztem magamnak, úgy elgondolásszerűen....
az a baj h ez a kötsög mangaka annyira jóra csinálta meg az Akatsukisokat h mindenki szeresse őket, és sajnálja ha meghalnak...pl énmég mindig nem tudtam feldolgozni Deidarát
hamég Itachi és Kisame is meghal az...az...szörnyű lesz
majd szervezek nekik temetést...
és én kiállok ashipus Sakura mellett
![](/var/images/emotions/21.png)
![](/var/images/emotions/10.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Hát...igen.De akkor én is jövök ám a temetésre....
Nekem Sakura igazából semleges volt,de miután megölte Sasorit,olyan enyhén unszimpatikus lett...
beküldve: 2007-12-16 20:25:57
(#119) az a baj h ez a kötsög mangaka annyira jóra csinálta meg az Akatsukisokat h mindenki szeresse őket, és sajnálja ha meghalnak...pl énmég mindig nem tudtam feldolgozni Deidarát
![](/var/images/emotions/10.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
A Kilencfarkú pedig újra elszabadul és talán Yamato sem tudja megállítani....
Vagy
(perszes később) Naruto elzárja magába a kyuubi yang(vagy yin?
) csakráját, és a 150%-os Fuuton Rasenshurikennel -amiből akkorra már nem csak hármat tud majd csinálni- kiüti az összes többi Akatsukis tagot, vagy magát Nagatot is. Jó persze ez ha bejön sem egyhamar, de azért jól hangzik.
Miért akarja mindenki az Akatsukisokat kinyírni?A legnagyobb arcok!Az egy dolog hogy a vezérük skizo vagy mi,a van egy emberevő-és hullaeltávolító,meg ilyenek,de ez nem ok a kinyírásukra!
Ui:Adikktgyanús lettem,íííí!
Üdv körünkben, Muhaha!
Kösz a köröset!
De az tök jó lenne ha a végén az Akatsuki győzne...de ez csak inkább álom...Kishimoto őket tényleg csaK ilyen "hulljon a férgese" karaktereknek teremtette...igazán ,ha gyilkolni akar mééér nem Ino-val vagy Sakura-val kezdi?
A Kilencfarkú pedig újra elszabadul és talán Yamato sem tudja megállítani....
Vagy
(perszes később) Naruto elzárja magába a kyuubi yang(vagy yin?
) csakráját, és a 150%-os Fuuton Rasenshurikennel -amiből akkorra már nem csak hármat tud majd csinálni- kiüti az összes többi Akatsukis tagot, vagy magát Nagatot is. Jó persze ez ha bejön sem egyhamar, de azért jól hangzik.
Miért akarja mindenki az Akatsukisokat kinyírni?A legnagyobb arcok!Az egy dolog hogy a vezérük skizo vagy mi,a van egy emberevő-és hullaeltávolító,meg ilyenek,de ez nem ok a kinyírásukra!
Ui:Adikktgyanús lettem,íííí!
Üdv körünkben, Muhaha!
Szerk: Trisa 2007-12-16 20:14:44