Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Hát én sem gondolom,hogy kawarimi lenne azt meg pláne,hogy Yondaime mentette meg a képességével.De ha itt tartunk és ha Yondaime az apja Narutonak,Naruto mért nem örökölte ezt a képességet?A másik pedig,hogy mindenki az apjáról beszél,de az anyjával mi a helyzet?
Tobira meg még várni kell mert a sensei nem hiszem,hogy hamar felfedi a kilétét.
Tobira meg még várni kell mert a sensei nem hiszem,hogy hamar felfedi a kilétét.
Én sztem se derül ki hamaer..... merthát még új tag, meg minden
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-07 16:19:52
(#70) Hát én sem gondolom,hogy kawarimi lenne azt meg pláne,hogy Yondaime mentette meg a képességével.De ha itt tartunk és ha Yondaime az apja Narutonak,Naruto mért nem örökölte ezt a képességet?A másik pedig,hogy mindenki az apjáról beszél,de az anyjával mi a helyzet?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2007-12-07 16:21:59
beküldve: 2007-12-07 09:12:49
(#69) Reméljük hogy most már pecsétet raknak az Obito-Tobi elméletre és kiderül az igazság.
De ha nem jönn be az elmélet az sem baj mert elég jó kis sztori fog most kikerekedni.
De ha nem jönn be az elmélet az sem baj mert elég jó kis sztori fog most kikerekedni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Kizárt hogy Rin..sztem valahogyan mégis megmenekült..talán kawarimi? ÁÁÁ az túl egyzserű lenne..am onnan gondolom h Obito = Tobi, mert mindkettőnek csk a jobb szemében van shari
Senki nem mondta hogy csak egy sharinganja van, csak még nem vette le a maszkot, kitudja mit talált ki megint kishimoto.
Egyáltalán hányféle változata van a sharingannak?
Nem tudom honnan vette vki.hogy Madara küldte a Kilencfarkút Konohára, én úgy tudtam,hogy csak szövetséget kötött vele amikor az első Hokage ellen harcolt,de a Hokage így is bírta a küzdelmet.
Nem tudom honnan vette vki.hogy Madara küldte a Kilencfarkút Konohára, én úgy tudtam,hogy csak szövetséget kötött vele amikor az első Hokage ellen harcolt,de a Hokage így is bírta a küzdelmet.
Mikor
Jiraiya beszélgetett a tekercses békával, szóba került hogy valakinek lehetett elég ereje hogy megidézze a kyuubit, a béka nem tudta hogy ki lehet az, Jira meg mondta hogy Uchiha Madara. Asszem így volt.
Köszi.
Ha Obito lenne Tobi,elképzelhető lenne,hogy Rin gyógyította meg?
Hát nem hiszem,hogy Rin volt...
Kizárt hogy Rin..sztem valahogyan mégis megmenekült..talán kawarimi? ÁÁÁ az túl egyzserű lenne..am onnan gondolom h Obito = Tobi, mert mindkettőnek csk a jobb szemében van shari
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-06 21:10:44
(#66) Kishimoto sensei érti a dolgát!!Ha meg Tobi mégis Obito Kakashinak nem lesz egyszerű helyzete.Pláne,hogy Obito a barátja és csapattársa volt.
Szerk: Syan 2007-12-06 21:11:12
Mikor
Jiraiya beszélgetett a tekercses békával, szóba került hogy valakinek lehetett elég ereje hogy megidézze a kyuubit, a béka nem tudta hogy ki lehet az, Jira meg mondta hogy Uchiha Madara. Asszem így volt.
Köszi.
Hát nem hiszem,hogy Rin volt...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Mikor
Köszi.
Szerk: Syan 2007-12-06 17:34:28
Mikor
beküldve: 2007-12-06 16:50:10
(#62) Egyáltalán hányféle változata van a sharingannak?
Trisa, szívből 1etértek veled
ami meg Tobit illeti, pont ezaz h aztmongya h birtokolja az erejét...és nem azt h ő maga Madara
ettől függetlenül ez persze még mindig találgatás
ami meg Tobit illeti, pont ezaz h aztmongya h birtokolja az erejét...és nem azt h ő maga Madara
Pontosan ha jól emlékszem anak idején Tobi nem azt mondta hogy ö Madara hanem azt hogy Uchiha Madara ereje vele van ,szóval itt arol lehet szó hogy a birtokában van a specko Sharingan.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-12-05 22:33:03
(#60) Trisa, szívből 1etértek veled
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Amikor Konan és Pain találkoztak Tobival,Tobi utasította őket,hogy szóljanak a többi tagnak,hogy siesenek elkapni a kijelölt Jinchuurikieiket.Akkor mondta Tobi,hogy a sharingan valódi ereje,az erőm Uchiha Madara ereje.
Igen....de ezt érthetjük annak is ,hogy Ő Tobi, azaz Obito...az Uchiha klán nem túl jeles tagja, DE mivel Uchiha, ezért Uchiha Madara ereje/vére folyik az ereiben, ééééés még stimmolna is bár kcsit furin, hogy ugye Obito nem egy nagy önbizalomgazdag ember...(ahogy leszűrtem) és egy "kis" ideje volt kikupálódni, bár azt nem tudom, mit keresne itt...az Akatsukiban...talán a Tengu....
Deidarát meg soxor visszasírom ő kapot egy olyan kiérdemelt magas rangot a szívemben, hogy azt nem veheti át senki.... és jó volna ha visszajönne
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-12-05 21:52:17
beküldve: 2007-12-05 18:48:42
(#58) Amikor Konan és Pain találkoztak Tobival,Tobi utasította őket,hogy szóljanak a többi tagnak,hogy siesenek elkapni a kijelölt Jinchuurikieiket.Akkor mondta Tobi,hogy a sharingan valódi ereje,az erőm Uchiha Madara ereje.
Szerk: Syan 2007-12-05 18:49:38
visszahozhatnák a halott Akatsukis tagokat....
Nekem csak Deidara is elég lenne. Ő annyira hiányzik a sztoriból (és még talán nem is volt ooolyan nagyon gonosz. Kár érte. )
mikor szerettem meg ennyire? Eleinte még mintha idegesíett volna.
Ja, Hidant is bírtam még , de ő maradhat ahol van.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD