Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2007-12-02 13:43:45
(#11) jaaaaj nemár ASX Sai nagyonjó arc, én nagyon bírom, aztis várom h őis kapjon már vmi jókis szerepet
bevallom őszintén annak örülnék ha senkise halna meg...csak tenten...meg inoért sem sírnék...de choujiért sem...
bevallom őszintén annak örülnék ha senkise halna meg...csak tenten...meg inoért sem sírnék...de choujiért sem...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
[
Az új fejezet tényleg nagyon jó ^^ főleg Itachi *.*
am sztem Sui nem komolyan akar harcolni Kisamevel... vagy nem tudom... nekem csak úgy tűnt mintha két régi ismerős nosztalgiából egy kicsit harcolna.. de ez csak az én véleményem ^^
Sasuke meg pusztuljon!! és tényleg jó lenne ha Itachiról még többet tudnánk meg ^^
am sztem Sui nem komolyan akar harcolni Kisamevel... vagy nem tudom... nekem csak úgy tűnt mintha két régi ismerős nosztalgiából egy kicsit harcolna.. de ez csak az én véleményem ^^
Sasuke meg pusztuljon!! és tényleg jó lenne ha Itachiról még többet tudnánk meg ^^
Hát,szerintem biztos harcolni akar...azt még korábban mondta is.
Ja,és Itachinak naggyon dögösen áll az a trón vagy mi...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
hűűű ez nemsemmi amit itt lenyomtál LOL
Kja >_< szokásom, hogy olykor sokat írok!
Sztem tök normál, hogy hullamak a AK-sok elvégre ők a rosszfiúk és nagy átlagban a főhősök győzelmével szokott végetérni egy sztori (mégha mangáról beszélünk, akkor is )
de azért nyugi, tuti lesz egy két áldozat a másik oldalról is.
Mondjuk én sajnálnám, mert úgy all zusammen, majd' mindenkit csipek (kiv. SAI)
Kisame felőlem mehet, de Suigetsu maradjon!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-02 12:44:19
Jajaa,miért kell folyton legyilkolászgatni az Akatsukis tagokat?Nem az Akatsukinak kéne leszedni a többieket?
Igazán,pl:Sasori szépen megmócsingolhatta volna Sakurát... (szép álmok... )
végülis ja.. szerintem ideális befejezése lett volna a harcnak ha Sasori hentai-bábot csinál Sakurából... XP najó, befejeztem.. :P
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-12-02 10:18:42
(#7) Jajaa,miért kell folyton legyilkolászgatni az Akatsukis tagokat?Nem az Akatsukinak kéne leszedni a többieket?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-12-02 10:59:54
megmondom őszintén eddig ahány Akatsuki tag meghalt az összeset sajnáltam és mostmár hiányolom is...
főleg Deidarát
ugyh remélem ez a Suigecu csávó nem okoz gondot Kisaménak...
Bár ott vannak Pain,vagy hogy mondjam...
Ez a mondat meg nagyon LOL
főleg Deidarát
ugyh remélem ez a Suigecu csávó nem okoz gondot Kisaménak...
Bár ott vannak Pain,vagy hogy mondjam...
Ez a mondat meg nagyon LOL
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-02 09:16:50
(#5) Na,végre,nyitottak ilyen topicot is,halleluja,szóljon a harsona,hogy nem kell többet spoilerezni!
Mikor ott Pain és Jiraiya dumálgat,ott Painnek van egy két ilyen skrizo beszólása,mint:Mi vagyunk Pain!meg Mi vagyunk Isten!
Akkor most Suigetsu és Kisame is megküzd?Mert ha igen ,és veszt(ami ugye nem nagyon valószínű,remélem ),Akkor szépen lecsökken az Akatsuki tagjainak száma... Bár ott vannak Pain,vagy hogy mondjam...
Mikor ott Pain és Jiraiya dumálgat,ott Painnek van egy két ilyen skrizo beszólása,mint:Mi vagyunk Pain!meg Mi vagyunk Isten!
Akkor most Suigetsu és Kisame is megküzd?Mert ha igen ,és veszt(ami ugye nem nagyon valószínű,remélem ),Akkor szépen lecsökken az Akatsuki tagjainak száma... Bár ott vannak Pain,vagy hogy mondjam...
beküldve: 2007-12-02 01:23:33
(#4) hűűű ez nemsemmi amit itt lenyomtál LOL
am nekem is az Itachi-trónolás teccett a legjobban
(nameg a váltás )
én igazából azt várom (lehet h hiába) h Rock Lee és Naji kapjon már vmi normális szerepet...
am nekem is az Itachi-trónolás teccett a legjobban
(nameg a váltás )
én igazából azt várom (lehet h hiába) h Rock Lee és Naji kapjon már vmi normális szerepet...
nah ide lehet ömleszteni mindent ami a shipu mangával kapcsolatos
azt a másik topicot meg amit csináltam aztmeg lécci törölje az admin mert engem korlátoznak a lehetőségeim
azt a másik topicot meg amit csináltam aztmeg lécci törölje az admin mert engem korlátoznak a lehetőségeim
Naaa véégre vki!!!
Már azon filóztam, hogy hova írjam a köv. hsz-t, a manga témában. (Topic-nyitogatásban meg nem vok jó , plusz én is úgy gondoltam, hogy van már elég Naruto-s.) Szóóóval, köszi a kezdeményezést!
nos, vélemény az új chapterről: én 10-ből 20-at adnék rá!!!
Hogy miért? Hát...egyrészt nagyon kellemes meglepiként ért, hogy hirtelen a többiek is mozgolódni kezdtek a történetben (köztük a kedvenc vonalamon is beindultak az események) és nemcsak a Jiraya vs. Pain meccs megy. (Amiről én azt gondoltam, hogy kb. még min. 5 fejezetig csak ez lesz és más semmi.)
Az meg plusz az egészben, hogy mind a 3féle helyszín és ezáltal szinte az összes főszereplő teret kapott egyetlen fejezeten belül!!! erre azért nem gyakran van példa, amióta Sasuke lelépett és különvált a 7-es csapat. (vagyis konkrétan néha nem jött be, hogy ennyire külön futnak az események.)
A rajzok minősége is nagyon tetszik! (Bár az -szinte- mindig szupi, most mintha még szebb lenne )
Egyébként Jiraya-val nem "tom mi" lesz (kja sejtem )...most elég ciki helyzetbe került...félkézzel harcolni...ráadásul 6! az egy ellen.
Tobi tök jó pofa volt! ("Nem vesztek komolyan... NOT COOL!!! ) Bár kicsit hirtelen talizott a többiekkel! nem emlékszem, hogy a korábbi fejezetekben volt bármiféle utalás vagy jel arra, hogy 'pont' összefutnak Narutoékkal. Persze így is ok, csak kicsit hirtelen volt.
Hmm...Sasuke kiszámítható karakter? hát, ja. azért eléggé lehetett sejteni (tudni) hogy vmi hasonló reakciója lesz, nem mintha eddig titkolta volna, hogy holtan szeretné látni a tesót!
Itachi meg!!! mekkora már, ahogy ott feszített mint vmi király! Félretéve a múltbeli dolgait, birom a srácot!(de attól még hajrá SASUKE!!!) Főleg, amikor ilyen laza. Mondhatni már az is kuriózum, ha néha-néha feltűnik a mangában. Ja igen, akkor ott borulni szokott minden...
egyébként meg kiváncsi vagyok a múltjára(az ő szemszögéből) vagy arra, hogy pl. az ilyen rosszfiúk, mit csinálnak, ha épp nem a törvényt tiporják lábbal...meg hogy miként keveredett kapcsoltba az AK-val...stb. stb.
Mindent összegezve: ALIG VÁROM A FOLYTATÁST!!!!
(Hja...most kissé csaponganak a gondolatok... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-02 00:22:22
(#2) végre egy hely, nem kell többé off-olni
az új rész (380) nagyon jó volt
sok érdekes szál, remélem megtudunk egy két dolgot Tobi-ról vagy akárki is ő
az új rész (380) nagyon jó volt
sok érdekes szál, remélem megtudunk egy két dolgot Tobi-ról vagy akárki is ő
"hn" :/
beküldve: 2007-12-01 23:26:43
(#1) nah ide lehet ömleszteni mindent ami a shipu mangával kapcsolatos
Szerk: Gegew40k 2007-12-01 23:26:51