Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Hát... Kakashiról szerintem már kaptunk infokat, (ld. gaiden) Sakura meg.... neki nincs semmi olyan az Ino rivalizáláson kívül, ami említhető lenne... tipikus lány...
Ez meg szerintem
Ez meg szerintem
naruto-kun.hu-n van egy cikk róla,itt említette Kishi sensei,hogy Kakashival vmi.nagy fog történni.Én is most olvastam.
Remélem meghal...csak hogy érdekesebb legyen a sztori
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
asx: lehet szövegértésemmel van baj most de azt szűrtem le, hogy ugye mikor Deidarával harcol, akkor nem használta Shukaku(!) erejét...
Pedig De! Vagy amikor homokot irányít az nem Shukaku erejének köszönhető??? Az vele született tehetség, vagy jutsu??? (ez most felmerült)
és Viki:
hogy átveszi a feladatát, az alatt azt értettem, hogy a világhódítós kísérletnek veti alá magát...
de lehet, hogy mivel olyan jólelkűvé válik Sasuke barátunk, hogy szabadon engedi őket ×),
Pedig De! Vagy amikor homokot irányít az nem Shukaku erejének köszönhető??? Az vele született tehetség, vagy jutsu??? (ez most felmerült)
és Viki:
most vettem észre a kérdést avagy a farkas szörnyik és a Hebi
hogy átveszi a feladatát, az alatt azt értettem, hogy a világhódítós kísérletnek veti alá magát...
de lehet, hogy mivel olyan jólelkűvé válik Sasuke barátunk, hogy szabadon engedi őket ×),
ÉS életben hagyja Itachit
ami mellesleg a "Naruto világ" végét jelentené...(ez egy "Sasuke is legyen már Lúzer" teória) Örülnék, ha Itachit életben hagyná, mondjuk azzal, hogy éljen azzal a szégyennel, hogy a "gyenge" kisöccse legyőzte, de erre sajnos nem sok esélyt látok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-05 17:33:42
(#234) asx: lehet szövegértésemmel van baj most de azt szűrtem le, hogy ugye mikor Deidarával harcol, akkor nem használta Shukaku(!) erejét...
és Viki:
és Viki:
most vettem észre a kérdést avagy a farkas szörnyik és a Hebi
ÉS életben hagyja Itachit
ami mellesleg a "Naruto világ" végét jelentené...(ez egy "Sasuke is legyen már Lúzer" teória) "Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Sakurával szerintem, ha valami lesz, akkor az Sasuke...
Ez jó!
Bár nem tudom... Sztem már inkább Narutora hajt a csaj... De legyen igazad!!!
Viki: azt verziót kizárnám, hogy Sakura otthagyja a falut Sasuke miatt...de az a Karin vs. Sakura marakodás biztos vicces lenne.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Gaara szerintem lettette zaciba a homokozást... nem tud semmit kezdeni Shukaku nélkül... ez elég ciki, de ez van... marad Kazekage és falja a papírokat, mint Tsunade x3
Sztem ha abbahagyta a homokozást , akkor Kazekage sem nagyon maradhat... elvégre az csak olyan vki lehet, aki meg tudja védeni a falut vagy a legerősebb a faluban.
Másrészt sztem meg a Shukaku (ezt nevet soha nem fogom megjegyezni ) nélkül is lehet erős... hisz' nézd meg Dei-chant! Anno mikor harcoltak mindenféle szörny nélkül elintézte Gaarat! Persze, tom, hogy ilyen körülmények, meg olyanok voltak, de Dei nyert ellene! szóóóval sztem szörny ide, szörny oda...
...csak hogy "szúrkálódjak" picit
Egyébként ma volt suli?! szegények...
Szerk: asx 2008-01-05 16:33:35
ja és...bár tegnap eléggé berúgtam ma véletlenül nem szombat van?
Nem... ma szerda van, (vmit ledolgoztunk ma...) Fika Tz előtt meg akarták győzni a tanárt, hogy "szombat van, ne írjunk mááár", de a tanár kijelentette, hogy nem szombat van, hanem szerda...szóval szerda van... még az ebédről is lecsúsztam (nem mindegy, hogy 5 óra van megtartandó, de van 6. is vagy csak öt van)
Gaara szerintem lettette zaciba a homokozást... nem tud semmit kezdeni Shukaku nélkül... ez elég ciki, de ez van... marad Kazekage és falja a papírokat, mint Tsunade x3
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-05 15:12:53
hmm...már megint,csakazértsem a mostani történetszálhoz kapcsolódót fogok mondani
szal...mi lesz vajon szegény Gaaraval...
(énmég látni akarom, méghozzá ugy h vmit letesz az asztalra,ergo elintéz vmi jókis erős ellenfelet...csaknemtom h Jinchuuriki nélkül mennyire menne ez neki )
szal...mi lesz vajon szegény Gaaraval...
(énmég látni akarom, méghozzá ugy h vmit letesz az asztalra,ergo elintéz vmi jókis erős ellenfelet...csaknemtom h Jinchuuriki nélkül mennyire menne ez neki )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-05 13:03:54
(#229) Kinézem Sakurából, hogy csatlakozik a Hebihez Sasuke miatt, de akkor állandóan puskaporos lenne a levegő Sakura és Karin marakodása, rivalizálása miatt.
Miért kellenének a "farkas szörnyek" a Hebinek?
Miért kellenének a "farkas szörnyek" a Hebinek?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-05 12:54:46
(#228) Sakurával szerintem, ha valami lesz, akkor az Sasuke... biztos összehozza őket sensei... és lehet, hogy az Akatsuki feladatát átveszi a Hebi és így kerül Sasuke előtérbe + Sakura is csatlakozik hozzájuk...
Kakashi ... vele milliónyi dolog történhet, végülis Kakashi...
Kakashi ... vele milliónyi dolog történhet, végülis Kakashi...
bocs, számtechórai komment
Wáooo! Köszi Syan!!!
Hát akkor ez az én évem lesz , mivel nekem Sasuke a kedvencem! Meg Kakashi! Mondjuk, ha azt mondta, hogy az idén többnyire Sasukeről fog írni , akkor elárulta a csata végkimenetelés is, nem? Bár, lehet hogy Itachi sem hal meg most. Mellesleg Narutoról sztem azért fog később írni, mert vele kell zárni a történetet… hogy ő maradjon meg legjobban az emlékezetben. Vagy valami ilyesmi...
Egyébként mit jelent nála az, hogy felnőni? Azt, hogy a sensei-ek meghalnak? Mert említette Narutot és Shikamarut és mindkettővel ez történt. Akkor Sakuránál?... Egyébként sztem Sakurából is lehet kihozni még dolgokat.
Kakashival vajon mi történhet? Először arra gondoltam, hogy majd ő fogja írni a Nyalfali Éjszakákat ezentúl… de az nem olyan jelentőségteljes dolog. Vagy kiderül, hogy Tobi tényleg Obito? (Mondjuk ebben nem hiszek, de ez elég jelentőségteljes lenne.) Tényleg a 3. csapattaggal, Rinnel mi lett? (Ugye, így hívták a csajszit a Gaidenben?) Vagy ő visszatérhet és mondjuk összejön Kakashival…bár ez meg inkább rózsaszín történet lenne és nem sötétkék, ahogy a Sensei említette.
Egyéb tippek?
Egyébként mit jelent nála az, hogy felnőni? Azt, hogy a sensei-ek meghalnak? Mert említette Narutot és Shikamarut és mindkettővel ez történt. Akkor Sakuránál?... Egyébként sztem Sakurából is lehet kihozni még dolgokat.
Kakashival vajon mi történhet? Először arra gondoltam, hogy majd ő fogja írni a Nyalfali Éjszakákat ezentúl… de az nem olyan jelentőségteljes dolog. Vagy kiderül, hogy Tobi tényleg Obito? (Mondjuk ebben nem hiszek, de ez elég jelentőségteljes lenne.) Tényleg a 3. csapattaggal, Rinnel mi lett? (Ugye, így hívták a csajszit a Gaidenben?) Vagy ő visszatérhet és mondjuk összejön Kakashival…bár ez meg inkább rózsaszín történet lenne és nem sötétkék, ahogy a Sensei említette.
Egyéb tippek?
Először én is azt gondoltam, hogy összejön valakivel, de a sötétkékből nem valami pozitív dologra asszociáolok!
Kiváncsi vagyok, hogy mik a tervei Sakurával.
Kiváncsi vagyok, hogy mik a tervei Sakurával.
Wáooo! Köszi Syan!!!
Hát akkor ez az én évem lesz , mivel nekem Sasuke a kedvencem! Meg Kakashi! Mondjuk, ha azt mondta, hogy az idén többnyire Sasukeről fog írni , akkor elárulta a csata végkimenetelés is, nem? Bár, lehet hogy Itachi sem hal meg most. Mellesleg Narutoról sztem azért fog később írni, mert vele kell zárni a történetet… hogy ő maradjon meg legjobban az emlékezetben. Vagy valami ilyesmi...
Egyéb tippek?
Egyéb tippek?
Szerk: asx 2008-01-04 23:20:13
Hát... Kakashiról szerintem már kaptunk infokat, (ld. gaiden) Sakura meg.... neki nincs semmi olyan az Ino rivalizáláson kívül, ami említhető lenne... tipikus lány...
Ez meg szerintem
Ez meg szerintem
naruto-kun.hu-n van egy cikk róla,itt említette Kishi sensei,hogy Kakashival vmi.nagy fog történni.Én is most olvastam.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-04 21:54:24
Végre a nagy Itachi vs. Sasuke harc! Igazi történelmi esemény! Szerintetek meddig "futtatja" még Kishimoto a mangát?
Ebben az évben még biztos menni fog.Még a Hebi is benne lesz,de az Akatsukiról nem mondott semmit a Sensei.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-04 21:44:29
(#223) Végre a nagy Itachi vs. Sasuke harc! Igazi történelmi esemény! Szerintetek meddig "futtatja" még Kishimoto a mangát?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-04 21:43:24
(#222) Hát... Kakashiról szerintem már kaptunk infokat, (ld. gaiden) Sakura meg.... neki nincs semmi olyan az Ino rivalizáláson kívül, ami említhető lenne... tipikus lány...
Ez meg szerintem
Ez meg szerintem