Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Gondolom nem egy ember kellett hozzá,mint Narutonál.
Hű, tényleg, az egy teljesen más technika lehet! Arra is kivi lennék. Meg úgy mindenre ami Gaaraval kapcsolatos
Asx: Azért arra még várhatunk egy darabig... de sebaj!
Sztem Naruto anyja meghalt a szülés közben, mert akkor elvileg nem lehetett a csatatéren, Naruto elvileg újszülött volt amikor belezárták a Kyuubit.
Amúgy bocs h mindig így írok, de a duplaposzt olyan csúnya!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-01-06 00:41:21
Asx: Pont a mangában nem láttam azt a részt . Majd megvárom, hogy magyarul kiadják odáig!
Hehe...jó ötlet!
egyébként Naruto anyukájával mi történhetett? Ő is meghalt a Kilencfarkú elleni csatában?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Csak beszélgettek a Shukakuról és Chiyo-baa akkor mondta el,hogy ő is segített a Shukakut Gaaraba zárni.
Én úgy emlékszem, hogy nem pont ő zárta Gaarába. Csak akkor ő is benne volt a falu főmufti körében, és mivel gondolom nem ellenezte a tervet, sőt, bizti nagyon odavolt az ötletért, hogy egy ilyen hatalmas lényt tudnak majd az irányításuk alatt tartani, ezért nem is tett a dolog ellen semmit...
Valahogy így képzelem el én, de lehet, hogy a néne volt a bűnös az egészért...
Gondolom nem egy ember kellett hozzá,mint Narutonál.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-06 00:35:50
Csak beszélgettek a Shukakuról és Chiyo-baa akkor mondta el,hogy ő is segített a Shukakut Gaaraba zárni.
Én úgy emlékszem, hogy nem pont ő zárta Gaarába. Csak akkor ő is benne volt a falu főmufti körében, és mivel gondolom nem ellenezte a tervet, sőt, bizti nagyon odavolt az ötletért, hogy egy ilyen hatalmas lényt tudnak majd az irányításuk alatt tartani, ezért nem is tett a dolog ellen semmit...
Valahogy így képzelem el én, de lehet, hogy a néne volt a bűnös az egészért...
Asx: Pont a mangában nem láttam azt a részt . Majd megvárom, hogy magyarul kiadják odáig!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-01-06 00:32:03
Mint amikor Narutóvak kezet fogott a búcsúzkodásnál (az egyik kedvenc részem )
Az nagyon nagy jelenet volt! Bár eddig csak a mangában láttam.
Hinata kicsit bedobhatná magát. Chiyo-baa is segített Gaaraba beletenni a Shukakut erre nem emlékeztek?
Hmm... hát most ez sem ugrik be teljesen. Vmi rémlik, de hogy volt ez a rész?
beküldve: 2008-01-06 00:24:01
(#245) Sztem Gaara ereje, mármint a homok mozgatása nem a benne lévő szörnynek volt köszönhető.
Azt kapta az édesanyjától, mint áldás (vagy átok, nem tom). Szóval annak ellenére, hogy most a szörnyi nélkül van még simán tudja irényítani a homokot.
Szal Gaara még mindig nagyon erős shinobi sztem.
Azt kapta az édesanyjától, mint áldás (vagy átok, nem tom). Szóval annak ellenére, hogy most a szörnyi nélkül van még simán tudja irényítani a homokot.
Szal Gaara még mindig nagyon erős shinobi sztem.
lumana.wordpress.com
Hinata kicsit bedobhatná magát. Chiyo-baa is segített Gaaraba beletenni a Shukakut erre nem emlékeztek?
Hmm... hát most ez sem ugrik be teljesen. Vmi rémlik, de hogy volt ez a rész?
beküldve: 2008-01-05 23:45:21
(#243) Hinata kicsit bedobhatná magát. Chiyo-baa is segített Gaaraba beletenni a Shukakut erre nem emlékeztek?
Melyik részt nem érted Asx?
volt vmi az anyukájával, meg a születésével... erre nem igazán emlékszem. Azt tudom, hogy a jelet, hogy kapta a homlokára, de előtte volt még vmi a mamájáról, hogy mindig védeni fogja ...vagy vmi ilyesmi...
Ez érdekelne.
Szerintem is Hinataval fog Naruto összejönni, és remélem, hogy Sakura és Sasuke is egy pár lesznek.
Na ennek örülnék én is!!! De ez így, egy shounen mangába belefér? (Mert habár teccik az ötlet, meg végig szurkoltam ezért, de a Sakura- Sasuke párosítás ellen vannak érvek.)
Meg Naruto is kikerülhetne már a "Sakura-chaaan"-os bűvköréből és jobban észrevehetné Hinatát.
beküldve: 2008-01-05 23:33:22
(#240) asx: lehet szövegértésemmel van baj most de azt szűrtem le, hogy ugye mikor Deidarával harcol, akkor nem használta Shukaku(!) erejét...
Pedig De! Vagy amikor homokot irányít az nem Shukaku erejének köszönhető??? Az vele született tehetség, vagy jutsu??? (ez most felmerült)
Pedig De! Vagy amikor homokot irányít az nem Shukaku erejének köszönhető??? Az vele született tehetség, vagy jutsu??? (ez most felmerült)
Hát néha én csavarom túl a hozzászólásaimat.
Csak egy pl.-t akartam írni, hogy ha vkiben nincs ilyen szörny, az is lehet erős vagy felveheti a versenyt egy olyannal, akiben van. Legalábbis sztem. Tehát ha Gaara most elvesztette ezt a... Shukakut, vagy mit, attól még lehet jó shinobi.
A másik felvetésed elgondolkodtató... Vmi volt ott Gaara múltjában amivel megkapta ezt a képességet... vagy nem tom... ez a rész kicsit homály most nekem...
Wáooo! Köszi Syan!!!
Hát akkor ez az én évem lesz , mivel nekem Sasuke a kedvencem! Meg Kakashi! Mondjuk, ha azt mondta, hogy az idén többnyire Sasukeről fog írni , akkor elárulta a csata végkimenetelés is, nem? Bár, lehet hogy Itachi sem hal meg most. Mellesleg Narutoról sztem azért fog később írni, mert vele kell zárni a történetet… hogy ő maradjon meg legjobban az emlékezetben. Vagy valami ilyesmi...
Egyébként mit jelent nála az, hogy felnőni? Azt, hogy a sensei-ek meghalnak? Mert említette Narutot és Shikamarut és mindkettővel ez történt. Akkor Sakuránál?... Egyébként sztem Sakurából is lehet kihozni még dolgokat.
Kakashival vajon mi történhet? Először arra gondoltam, hogy majd ő fogja írni a Nyalfali Éjszakákat ezentúl… de az nem olyan jelentőségteljes dolog. Vagy kiderül, hogy Tobi tényleg Obito? (Mondjuk ebben nem hiszek, de ez elég jelentőségteljes lenne.) Tényleg a 3. csapattaggal, Rinnel mi lett? (Ugye, így hívták a csajszit a Gaidenben?) Vagy ő visszatérhet és mondjuk összejön Kakashival…bár ez meg inkább rózsaszín történet lenne és nem sötétkék, ahogy a Sensei említette.
Egyéb tippek?
Egyébként mit jelent nála az, hogy felnőni? Azt, hogy a sensei-ek meghalnak? Mert említette Narutot és Shikamarut és mindkettővel ez történt. Akkor Sakuránál?... Egyébként sztem Sakurából is lehet kihozni még dolgokat.
Kakashival vajon mi történhet? Először arra gondoltam, hogy majd ő fogja írni a Nyalfali Éjszakákat ezentúl… de az nem olyan jelentőségteljes dolog. Vagy kiderül, hogy Tobi tényleg Obito? (Mondjuk ebben nem hiszek, de ez elég jelentőségteljes lenne.) Tényleg a 3. csapattaggal, Rinnel mi lett? (Ugye, így hívták a csajszit a Gaidenben?) Vagy ő visszatérhet és mondjuk összejön Kakashival…bár ez meg inkább rózsaszín történet lenne és nem sötétkék, ahogy a Sensei említette.
Egyéb tippek?
Asx nincs mit.Amúgy nem azért,de Naruto és Hinata fog összejönni sztem.Így lenne logikus.Nem tudom emlékeztek arra,hogy Naruto említett volna vmit.a Hyuuga klánnal kapcsolatban."Majd én megváltoztatom vagy vmi.ilyesmi."
Sakura pedig nem hiszem,hogy otthagyja Konohát és Tsunadét sem árulná el,viszont egy Sakura versus Karin meccset meglesnék,pláne,hogy Karin képességeiről még nem tudunk semmit.
Naruto Shippuuden movie-t meglesném,remélem hamarabb elér hazánkba mint gondoljuk.
Szerintem is Hinataval fog Naruto összejönni, és remélem, hogy Sakura és Sasuke is egy pár lesznek.
A Shippuuden movie 1 fent van a torrenten, szerintem a 2 is fent lesz nyár végén, szeptemberben - legalábbis remélem.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Wáooo! Köszi Syan!!!
Hát akkor ez az én évem lesz , mivel nekem Sasuke a kedvencem! Meg Kakashi! Mondjuk, ha azt mondta, hogy az idén többnyire Sasukeről fog írni , akkor elárulta a csata végkimenetelés is, nem? Bár, lehet hogy Itachi sem hal meg most. Mellesleg Narutoról sztem azért fog később írni, mert vele kell zárni a történetet… hogy ő maradjon meg legjobban az emlékezetben. Vagy valami ilyesmi...
Egyéb tippek?
Egyéb tippek?
Asx nincs mit.Amúgy nem azért,de Naruto és Hinata fog összejönni sztem.Így lenne logikus.Nem tudom emlékeztek arra,hogy Naruto említett volna vmit.a Hyuuga klánnal kapcsolatban."Majd én megváltoztatom vagy vmi.ilyesmi."
Sakura pedig nem hiszem,hogy otthagyja Konohát és Tsunadét sem árulná el,viszont egy Sakura versus Karin meccset meglesnék,pláne,hogy Karin képességeiről még nem tudunk semmit.
Naruto Shippuuden movie-t meglesném,remélem hamarabb elér hazánkba mint gondoljuk.
Szerk: Syan 2008-01-05 18:43:34