Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-01-27 09:20:48
(#475) Durva az új fejezet! Ennyire azért nem gondoltam "genyának" Itachit.
Nem elég, hogy a kisöccse szemére pályázik, még a mesterét is el akarja söpörni az útból!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-01-25 16:38:14
(#474) Megjött az új RAW fejezet.Azt a pofát amit Itachi vág....elég beteg feje van.
Elnézést minden Itachi fantól!
Elnézést minden Itachi fantól!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-25 16:38:52
De te abból indulsz ki, hogy Tobi tényleg Madara, de ezt egyenlőre csak ő mondja magáról.
Kakashi meg eleve nem jó szerintem, mert amikor Itachival harcolt, Itachi mondja, hogy Kakashi teste nem Uchiha test, ami kellene ahoz, hogy maxon működjön a sharingen.
Én nem mondom, hogy a tengu elmélet tökéletes, de valahogy túl sok minden vág egybe.
Kakashi meg eleve nem jó szerintem, mert amikor Itachival harcolt, Itachi mondja, hogy Kakashi teste nem Uchiha test, ami kellene ahoz, hogy maxon működjön a sharingen.
Én nem mondom, hogy a tengu elmélet tökéletes, de valahogy túl sok minden vág egybe.
Épp ezt mondom, hogy nem csak ő mondja, hanem pein is!
Mikor megkapja az utasításokat hogy fogja el narutot, azt tobi adja neki, mikor pedig végez jiraiyával, azt mondja hogy madara utasította hogy fogja el narutot.
Ha nem hiszed olvass vissza.Ja és hogy kakashi teste nem uchiha test, az csak mégjobban igazolja amit mondtam hogy a tengu elmélet nem igaz.
És igen lehet hogy dolgok egybevágnak, de attól még nem lesznek igazak...
Tobi(madara) elmondta a mondandóját peinnek, és miután a jiraiya harcnak vége lett maga pein mondta hogy madara adta neki a parancsot.
Másik: azért is el kell felejteni,
mert ugye az állt benne, hogy 3 mangekyou kell hogy kiszabadítsák a tengu királyt, és mivel madara zárta be, egy már ki is esett. Másik dolog hogy itachi megmondta hogy madara mestere és mentora volt, és ez szöges ellentétben áll az elmélettel, mivel abban az van, hogy itachi akarja kiszabadítani a királyt, amit madara zárt be. Most mégis ha eddig a mesterét szolgálta akkor mért kelne ellene, amikor még ő is azt mondta rá hogy halhatatlan és sebezhetetlen? És mégis el tudod képzelni azt hogy itachi, sasuke, meg kakashi együtt dolgozzanak a rossz cél érdekében?
Na szerintem ezért kell elfelejteni.
De te abból indulsz ki, hogy Tobi tényleg Madara, de ezt egyenlőre csak ő mondja magáról.
Kill the Mutant, purge the Witch, burn the Heretic!
Miért is kellene elfelejteni a tengu elmélet?
Az meg, hogy Tobi/Madara tényleg Obito e majd kiderül, mert eddig csak Tobi állította, hogy ő az eredeti Madara, de egyéb bizonyíték nem volt rá.
Az meg, hogy Tobi/Madara tényleg Obito e majd kiderül, mert eddig csak Tobi állította, hogy ő az eredeti Madara, de egyéb bizonyíték nem volt rá.
Tobi(madara) elmondta a mondandóját peinnek, és miután a jiraiya harcnak vége lett maga pein mondta hogy madara adta neki a parancsot.
mert ugye az állt benne, hogy 3 mangekyou kell hogy kiszabadítsák a tengu királyt, és mivel madara zárta be, egy már ki is esett. Másik dolog hogy itachi megmondta hogy madara mestere és mentora volt, és ez szöges ellentétben áll az elmélettel, mivel abban az van, hogy itachi akarja kiszabadítani a királyt, amit madara zárt be. Most mégis ha eddig a mesterét szolgálta akkor mért kelne ellene, amikor még ő is azt mondta rá hogy halhatatlan és sebezhetetlen? És mégis el tudod képzelni azt hogy itachi, sasuke, meg kakashi együtt dolgozzanak a rossz cél érdekében?
Szerintem Tobi nem egyenlő Madara...tuti oylan láma kis p*cs nem lehet madara
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Rockypapa 2008-01-23 19:50:10
De irrsteneem....
Senki nem mondta hogy madara félig hyuga, az a tengu elméletben volt, amit ugye el lehet felejteni.
Madara nem lehet obito, obito kisgyerek volt mikor meghalt, madara meg már akkoris a nagyapja lehetett volna simán. Ez az obito=tobi dolog akkor ásta el magát végleg mikor kiderült hogy madara=tobi.
Senki nem mondta hogy madara félig hyuga, az a tengu elméletben volt, amit ugye el lehet felejteni.
Madara nem lehet obito, obito kisgyerek volt mikor meghalt, madara meg már akkoris a nagyapja lehetett volna simán. Ez az obito=tobi dolog akkor ásta el magát végleg mikor kiderült hogy madara=tobi.
Kill the Mutant, purge the Witch, burn the Heretic!
beküldve: 2008-01-23 19:09:39
(#468) nem emlékszem már hol láttam de így van:
Madara ucshiha adott sharingant a kyuubinak azért cserébe, hogy a kyuubi megölje tengu démonkirályt...
Madara ucshiha adott sharingant a kyuubinak azért cserébe, hogy a kyuubi megölje tengu démonkirályt...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
mégiscsak mindegyik szemmel kapcsolatos, és -gan a vége, a mit nem tudom mit jelent...
)
)
Szerintem a "gan" szemet jelent. Aztán hogy tényleg így van-e, mondja meg az, akinek a közelében van egy japánszótár.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-23 17:17:43
(#466) De a Tengura már nem lehet támaszkodni... Szerintem az nem lenne hülyeség, ha valóban a Byakuuganhoz lenne köze a Sharingannak... Neji nagyon ilyenfélemódon viszonyult a Sasuke helyzetekhez, de az is érdekes, hogy Kishimoto-sensei nem hozott össze egy Hyuuga/Uchiha harcot, pl a Chuunin vizsgán... sem... Lehet direkt nem akarta összemérni?
Namegugye ott a Riingan is...... azzal mivan?
Annak mivel van köze (és lehet én vagyok figyelmetlen,... ja de tudom... mmint az erejéről beszélek... hogy mit tud) Szóval arról sem tudunk semmit, Szinte semmit...
De ha valami kiderülne, akkkor azt csorgó nyállal olvasnám, nagyon érdekelne...Annyi tuti, hogy összefüggnek...(szerintem) mégiscsak mindegyik szemmel kapcsolatos, és -gan a vége, a mit nem tudom mit jelent...
(De ez a Tengu dolog akkor honnan jött... valaki nagyon unatkozhatott, hogy ennyi mindent kigondolt és előregondolt... )
Namegugye ott a Riingan is...... azzal mivan?
Annak mivel van köze (és lehet én vagyok figyelmetlen,... ja de tudom... mmint az erejéről beszélek... hogy mit tud) Szóval arról sem tudunk semmit, Szinte semmit...
De ha valami kiderülne, akkkor azt csorgó nyállal olvasnám, nagyon érdekelne...Annyi tuti, hogy összefüggnek...(szerintem) mégiscsak mindegyik szemmel kapcsolatos, és -gan a vége, a mit nem tudom mit jelent...
(De ez a Tengu dolog akkor honnan jött... valaki nagyon unatkozhatott, hogy ennyi mindent kigondolt és előregondolt... )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
De irrsteneem....
Szerintetek,hogy lett akkor a Sharingan?
A tengu elmélet is ír erről,de kiváncsi lennék mások véleményére,ha már az elmélet megbukott.
Szerk: Syan 2008-01-23 16:29:33
beküldve: 2008-01-23 16:18:35
(#464) De irrsteneem....
beküldve: 2008-01-23 15:22:09
(#463) lol, sztem párszor aztis monta már az Admin h mellőzzük ezt a nagy válaszolgatásos maszlagot mert szintugy csak átláthatatlan lesz tőle a fórum, meg elfoglalja a fél oldalt
kicsit a topichoz is hozzáteszek: Én örülnék, de nagyon ha a Hyuugák is belefojnának a cselekménybe, még szerteágazóbb lenne, éstalán Nejinek is lenne vmi jókis szerepe
kicsit a topichoz is hozzáteszek: Én örülnék, de nagyon ha a Hyuugák is belefojnának a cselekménybe, még szerteágazóbb lenne, éstalán Nejinek is lenne vmi jókis szerepe
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Valamit nyilván adnia kellett,hogy a chakráját megkapja.
Különben a tenguk örökké élnek?
Ha már egyszer a tengu elmélet megbukott (asszem ez egyértelmű) akkor honnan veszed hogy a csakráját adta neki? Arról még semmi nem derült ki. Annyi csak hogy
itachi a démon róka felett nyert uralmat. Szerintem az se lenne csoda hogyha a konoha kyuubi álltal való félig-elpusztítása csak valamiféle bemutató lett volna, hogy a mangekyou felé csalogassa az uchiha jónépet.
ui.: Kakashi sharinganjának is lőttek akkor....
Nade akkor, mikor a Kyuubi volt... és a mészárlás....hmmm...akkor volt a negyedik, és Naruto születése,...és ha összesakkozzuk, akkor Itachi addigra már kb... pár éves volt...(nem tudom hány év van köztük, de szerintem, mikor Sasuke ment az akadámiára, akkor lehetett olyan...8 éves, (narutoval hasonkorú) És mikor Sasuke olyan kicsi volt, akkor volt Itachi 13, és ebből gondolom....de ez hülyeség....)
Itachi házi kedvence... Akkor azért ment pont Ő a Kyuubiért akkor régen, mikor Sasuke jól letámadta...
Mindenesetre ez nem hülyeség, amit mondtál... Nagyon kezd összefonódni ez a Sharingan-Kyuubi-Akatsuki téma...
És a Kakashi Sharinganra kíváncsi lennék, Lemásolta, mi ...
És ha már Az Uchihák bennevannak, akkor a Hyuugáknak sem kéne kimaradni nagyon... milyen lenne már...?
Késve bár de törve nem.. A Mangába ha emlékszel mikor"Tobi" megmutatta a fél sharingant... Na már most Kakashi az uchiha madarától(obitótól) kapta a fél sharingant A Hyuugáknak meg nem értem mért kéne belefojni... Véleményem szerint Hinata benne lesz valamilyen szinten az ügybe(naruto miatt)de sok köze nincs a hyuuga klánnak a lényegében Akatsuki által kevert trutyihoz
A hyuuga klánnak csak annyiban van köze az egészhez,hogy Madara félig az nemde?Így nagy szégyen ez számukra szerintem.
De egyáltalán nem biztos h "Tobi" az Uchiha Madara... Örökölhette vagy átadhatta neki a képességeit tudatát... Mármint csak a testet tartotta meg így a hyuuga klán nem tudhat létezéséről... Sőt eddig senki se tudta h él még... Inenntől ha tényleg kitudódna TALÁN lépnének a hyuugák de addig biztos nem... De a titkot maxmimum Sasuke adhatja ki ami elég valószínűtlen Várjuk ki a végét...
Valaki leszedhetné már végre Tobi maszkját és kiderülne,hogy ki az!!!!Madara vagy Obito.
Szerk: Syan 2008-01-23 13:43:40
Valamit nyilván adnia kellett,hogy a chakráját megkapja.
Ha már egyszer a tengu elmélet megbukott (asszem ez egyértelmű) akkor honnan veszed hogy a csakráját adta neki? Arról még semmi nem derült ki. Annyi csak hogy
itachi a démon róka felett nyert uralmat. Szerintem az se lenne csoda hogyha a konoha kyuubi álltal való félig-elpusztítása csak valamiféle bemutató lett volna, hogy a mangekyou felé csalogassa az uchiha jónépet.
Nade akkor, mikor a Kyuubi volt... és a mészárlás....hmmm...akkor volt a negyedik, és Naruto születése,...és ha összesakkozzuk, akkor Itachi addigra már kb... pár éves volt...(nem tudom hány év van köztük, de szerintem, mikor Sasuke ment az akadámiára, akkor lehetett olyan...8 éves, (narutoval hasonkorú) És mikor Sasuke olyan kicsi volt, akkor volt Itachi 13, és ebből gondolom....de ez hülyeség....)
Itachi házi kedvence... Akkor azért ment pont Ő a Kyuubiért akkor régen, mikor Sasuke jól letámadta...
Mindenesetre ez nem hülyeség, amit mondtál... Nagyon kezd összefonódni ez a Sharingan-Kyuubi-Akatsuki téma...
És a Kakashi Sharinganra kíváncsi lennék, Lemásolta, mi ...
És ha már Az Uchihák bennevannak, akkor a Hyuugáknak sem kéne kimaradni nagyon... milyen lenne már...?
Késve bár de törve nem.. A Mangába ha emlékszel mikor"Tobi" megmutatta a fél sharingant... Na már most Kakashi az uchiha madarától(obitótól) kapta a fél sharingant A Hyuugáknak meg nem értem mért kéne belefojni... Véleményem szerint Hinata benne lesz valamilyen szinten az ügybe(naruto miatt)de sok köze nincs a hyuuga klánnak a lényegében Akatsuki által kevert trutyihoz
A hyuuga klánnak csak annyiban van köze az egészhez,hogy Madara félig az nemde?Így nagy szégyen ez számukra szerintem.
De egyáltalán nem biztos h "Tobi" az Uchiha Madara... Örökölhette vagy átadhatta neki a képességeit tudatát... Mármint csak a testet tartotta meg így a hyuuga klán nem tudhat létezéséről... Sőt eddig senki se tudta h él még... Inenntől ha tényleg kitudódna TALÁN lépnének a hyuugák de addig biztos nem... De a titkot maxmimum Sasuke adhatja ki ami elég valószínűtlen Várjuk ki a végét...
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Szerk: Itachi 2008-01-23 13:34:12