Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-02-01 17:55:14
(#505) Japánul már láttam s ott már majdnem!!!
Sajnos hogy megtudjuk még egy 7-et kell várni!!
Sajnos hogy megtudjuk még egy 7-et kell várni!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Újabb izgalmas fejezet, még izgalmasabb véggel. Már alig várom a fordítást!
Már én is várom, bizseregnek az ujjaim!!
(csak hagyják már Itachit meg Sasukét a búsban!!!!! )
DEHOGY! Alig várom hogy megtudjam kiszeli-e Itachi Sasuke szemét
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
Szerk: Itachi 2008-02-01 17:52:53
Újabb izgalmas fejezet, még izgalmasabb véggel. Már alig várom a fordítást!
Már én is várom, bizseregnek az ujjaim!!
(csak hagyják már Itachit meg Sasukét a búsban!!!!! )
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-02-01 17:46:31
beküldve: 2008-02-01 12:29:53
(#502) Újabb izgalmas fejezet, még izgalmasabb véggel. Már alig várom a fordítást!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
én érdekesnek találtam ezt az elméletet és sztem elképzelhető h így történt
Itachi megmondta hogy
a kyuubi támadása konohában Madara műve volt de ne zavarjon titeket. no flame
Az a fantörténet nagyon gyenge (már bocsi.
A Kyuubit igen, Madara engedte rá a falura
Szerintem simán elképzelhető, lehet hogy Madara akarta elraboni naruto-t azért hogy az anyja porig rombolja a falut
Ugyanmár...
Mondjuk elgondolkdtatok már azon, hogy HOVA TŰNT NARUTO ANYJA??????? Mellesleg akkor az anyja van benne (ha a te elméletedet nézzük)
Sajnos igazad van, én is tudom, csakhát rámjött az agymenés.
Szerk: knightslords 2008-01-31 20:30:17
Itachi megmondta hogy
Szerintem simán elképzelhető, lehet hogy Madara akarta elraboni naruto-t azért hogy az anyja porig rombolja a falut
Ugyanmár...
Mondjuk elgondolkdtatok már azon, hogy HOVA TŰNT NARUTO ANYJA??????? Mellesleg akkor az anyja van benne (ha a te elméletedet nézzük)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-31 20:18:49
Itachi megmondta hogy
Itachi megmondta hogy
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Itachi megmondta hogy
Szerk: Sasu 2008-01-31 16:40:15
beküldve: 2008-01-31 15:12:14
(#495) Én azért örülök hogy lehullott Itachi arcárol a szokásos : "mindenkit megölök aki az utamba téved" -pofa s helyette: "elmebeteg vagyok mint állat" acocskát mutat.
Amúgy a Naruto-kun.hu-n a "rajongói történetek " címszavú rovatban volt egy történet, mely szerint narutó anyja, Kushina volt a kyuubi előző jinchurrikie. amikor Naruto szuletett megpróbálták elrabolni a kicsit, erre Kushina fájdalmában hogy elvasztheti Naruto-t átváltozott rókakomává, s törni-zúzni kezdett szeretett falujában
Szerintetek lehetséges hogy tényleg így történt???
Amúgy a Naruto-kun.hu-n a "rajongói történetek " címszavú rovatban volt egy történet, mely szerint narutó anyja, Kushina volt a kyuubi előző jinchurrikie. amikor Naruto szuletett megpróbálták elrabolni a kicsit, erre Kushina fájdalmában hogy elvasztheti Naruto-t átváltozott rókakomává, s törni-zúzni kezdett szeretett falujában
Szerintetek lehetséges hogy tényleg így történt???
Szerk: knightslords 2008-01-31 15:58:43
Szerintem Tobi el fog onnan menni, mivel utasította peint hogy ő fogja el narutot, ezért nem hiszem hogy megküzdenének.
Itachiéknál se számítok feltétlen olyan nagy harcra, mert itachi már alig látott.
Ami most jobban érdekelne hogy jiraiya mit üzent a békával.
Itachiéknál se számítok feltétlen olyan nagy harcra, mert itachi már alig látott.
Meghaltam STOP Ne keressetek STOP Végrendelet a kisszekrényen STOP Számlákat befizetni STOP Szeretlek Tsunade!!! STOP
Ne gyalázzátoka holtakat, mert lehet a szellemük utolér
Meghaltam STOP Ne keressetek STOP Végrendelet a kisszekrényen STOP Számlákat befizetni STOP Szeretlek Tsunade!!! STOP
EEeeee te ináás mutássád csák á kénztárcaaaadát!
Szerintem Tobi el fog onnan menni, mivel utasította peint hogy ő fogja el narutot, ezért nem hiszem hogy megküzdenének.
beküldve: 2008-01-28 19:47:17
(#491) Szerintem Tobi el fog onnan menni, mivel utasította peint hogy ő fogja el narutot, ezért nem hiszem hogy megküzdenének.