Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-04-12 08:28:05
(#940) ÉÉÉÉn ezt NEM hiszem EL!
Most Itachi mi? jó v. rossz?Amikor elovastam Madara uccsó szövegrészét letaglóztam! úgy tűnik valami felcserélődött,
Tobi=jófiú Itachi=rosszfiú
Tobi=rosszfiú Itachi=JÓFIÚ
Tobi=jófiú Itachi=rosszfiú
Tobi=rosszfiú Itachi=JÓFIÚ
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: pansy 2008-04-11 10:44:07
áááá...kezdem elveszteni a fonalat!!! Megint ledöbbentett az új fejezet!
ÉS mi ez már, hogy nem lesz új fejezet a jövő héten???!!
Megint kaptunk valamit és mégis...
Mekkora fordulatok már megint!
szinte semmit!!!
Így hogy tudom meg, hogy milyen az, aki a Conon leszek??!!
Még a végén kiderül, hogy Itachi a jófiú?! Bár örülnék neki, de még akkor is ott van a klános balhéja.
Vannak tippjeim, hogy Madara miről beszélt, mikor azt mondta, hogy meg akarta menteni a shinobi világot... a falut már megkérdőjelezném kicsit, de ha Kishi így írta, akkor biztos.
Más kérdés, hogy ha most Sasukebe átrakta a jutsuit (mert ugye MS volt a szemében), akkor őt nem fenyegeti a vakság veszélye?
Még a végén kiderül, hogy Itachi a jófiú?! Bár örülnék neki, de még akkor is ott van a klános balhéja.
Vannak tippjeim, hogy Madara miről beszélt, mikor azt mondta, hogy meg akarta menteni a shinobi világot... a falut már megkérdőjelezném kicsit, de ha Kishi így írta, akkor biztos.
Más kérdés, hogy ha most Sasukebe átrakta a jutsuit (mert ugye MS volt a szemében), akkor őt nem fenyegeti a vakság veszélye?
Hmm, hmm... Két hétig nincs új fejezet. Szomorú.
Ha figyelembe vesszük a tényt, hogy az MS-t Itachi úgy tudta volna "véglegessé" tenni, hogy megszerzi Sasuke szemeit, akkor lehet, hogy ez fordítva is igaz. Lehetséges, hogy valami olyan technikát használt, ami egyenlő ezzel a szemátültetős dologggal. (Hozzáteszem, ez az "odaadta az összes technikáját" dolog egy kicsit túlzásnak tűnik. Sasuke így most übertáp lesz, márha tényleg tudja használni Itachi jutsujait.) És akkor lehetséges, hogy Sasuke MS-je most úgyan úgy örökké fog tartani, mint Madarájé. (Bár ez nem 100%, mert nem egészen értem még Madarát, meg a képességeit.)
Parasikoly:
Itachi több, mint valószínű, hogy halott. Legalább is eddig semmi jel nem utalt rá, hogy életben lenne. Egyébként sztem is érdekes lenne, ha kiderülne, h jó fiú (LOL, bocs, az Tobi) és közben még életben is lenne. Happy ending family reunion. XD Nem tartom valószínűnek.
Jó kérdés, hogy Narutonak miért nem mondták el, hogy ki az apja. Engem mondjuk az is érdekelne, hogy Naruto miért nem kérdezősködött még erről. Mármint, ok, hogy árva, meg minden, de azért én tuti odamentem volna a Sandaiméhez, mikor még élt, és kérdeztem volna tőle, hogy mit tud a szüleimről... vagy valami. Nah mind1. Viszont arra, hogy miért nem mondták még el neki, én azt tippelném, hogy a Yondaime kívánsága lehetett... vagy így látták jónak, vagy tudom is én. XD
Kicsit sok ez a spoiler tag ebben a topikban. :S
Szerk: pansy 2008-04-11 10:44:40
beküldve: 2008-04-11 09:55:43
(#937) Sziasztok!
Szintén új vagyok a társaságban. (%
Szintén új vagyok a társaságban. (%
Az új rész engem is összezavart egy kicsit. Akkor most Itachi barátunk halott vagy sem? Remélem nem, mert az új fejlemények fényében jó szerepeket kaphatna még.
A klán kiírtása nekem már gyanús, hogy Madara nyomására történt. Talán valamilyen módon át tudja venni a hatalmat a többi Sharingan használó felett.
Más; Naruto apja a Negyedik, nem? Ő erről mégsem tudna? Miért nem mondja el neki senki sem?
A klán kiírtása nekem már gyanús, hogy Madara nyomására történt. Talán valamilyen módon át tudja venni a hatalmat a többi Sharingan használó felett.
Más; Naruto apja a Negyedik, nem? Ő erről mégsem tudna? Miért nem mondja el neki senki sem?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-04-11 09:01:48
(#936) áááá...kezdem elveszteni a fonalat!!! Megint ledöbbentett az új fejezet!
szinte semmit!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-11 09:03:58
beküldve: 2008-04-11 00:40:08
(#935) Hali!
Új vagyok még a fórumon...ez lesz az 1. hsz-em, hmm
a mostani spoilerek nagyon kiváncsivá tettek
messze van még a manga
Új vagyok még a fórumon...ez lesz az 1. hsz-em, hmm
a mostani spoilerek nagyon kiváncsivá tettek
Sasuke-nak miért van Mangekyou Sharingan-ja, és miért tudja használni az Amaterasu-t, és Tobi hogy fogja eloltani azt?XD
Tobi mit mondhatott Itachi-ról ami ennyire felidegesítette Sasuke-t?
Tobi mit mondhatott Itachi-ról ami ennyire felidegesítette Sasuke-t?
messze van még a manga
beküldve: 2008-04-08 10:37:32
(#934) Jött új spoiler
De már egyáltalán nem bízom a spoilerekben... Állandóan kamukat írnak.
azonban az összes spoileres hír tele van azzal, hogy Itachi mégsem halt meg. Sasuke pedig nem a legjobb kezekbe került. Tobi pedig biztos Madara...
de lehet, ez is kamu...
azonban az összes spoileres hír tele van azzal, hogy Itachi mégsem halt meg. Sasuke pedig nem a legjobb kezekbe került. Tobi pedig biztos Madara...
de lehet, ez is kamu...
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-04-06 10:14:19
(#933) Ilyen nincs most meg idéglenes honlap!!!!!!!!!!!!Nem hiszem lel. Mi van most a naruto-kunnal?????Még szerencse ,hogy felrakjákrá a mangát, péntek délelött.De tudja egyébként valaki,hogy ki Tobo??Szerintem Obito.(akitől Kakashi megkapta sharingant).Lehet ,hogy hülye ötlet.
Tobi=Madara, de majd te is meglátod.
beküldve: 2008-04-05 20:48:54
(#931) Ilyen nincs most meg idéglenes honlap!!!!!!!!!!!!Nem hiszem lel. Mi van most a naruto-kunnal?????Még szerencse ,hogy felrakjákrá a mangát, péntek délelött.De tudja egyébként valaki,hogy ki Tobo??Szerintem Obito.(akitől Kakashi megkapta sharingant).Lehet ,hogy hülye ötlet.
beküldve: 2008-04-05 20:33:36
(#930) Én most értem haza a kórházból.Agyvérzést kaptam.
Ez szőrnyü vólt,hogy lehetett ilyet csinálni.Már azt hittem ,hogy nem tudjátok meg hogy ki vok.(Tobi)
Ez szőrnyü vólt,hogy lehetett ilyet csinálni.Már azt hittem ,hogy nem tudjátok meg hogy ki vok.(Tobi)
beküldve: 2008-04-05 18:18:52
(#929) Borzalmas lenne... nem lenne befejezve a történet. El tudjátok képzelni, hogy milyen lenne nem megtudni h végződik? Remélem vigyáz magára
beküldve: 2008-04-05 18:01:37
(#928) ROOARRRR!!!!!
Ez a naruto-kun csapat.....
végső elkeseredettségükben MÁR 3-an lettek ÖNGYILKOSAK A KIS POÉNJUK MIATT!!
nekem meg maradandó lelki károsodásom lett, ezentúl pszcihológushoz kell járnom...
De a lényeg, hogy nem zártak be
Talán ez kigyógyít
Legközelebb már nem dőlök be az hét szentség!
Ha meg Kishi-sempai csinálna hasonlót, akkor sztem valóban lennének halálos áldozatok
Ezért is nem meri....
De mi van ha egy tragikus balesetben meghal??
Inkább nem festem az ördögöt a falra....
Ez a naruto-kun csapat.....
végső elkeseredettségükben MÁR 3-an lettek ÖNGYILKOSAK A KIS POÉNJUK MIATT!!
nekem meg maradandó lelki károsodásom lett, ezentúl pszcihológushoz kell járnom...
De a lényeg, hogy nem zártak be
Talán ez kigyógyít
Legközelebb már nem dőlök be az hét szentség!
Ha meg Kishi-sempai csinálna hasonlót, akkor sztem valóban lennének halálos áldozatok
Ezért is nem meri....
De mi van ha egy tragikus balesetben meghal??
Inkább nem festem az ördögöt a falra....
NARUTO FOREVER!!
Nézhetem napestig,akkor sem lesz naruto-kun vagy legalábbis egy ideig biztos nem.És nézem én vagy hatszor is akkor se nyitja meg
Nekem megnyitja, sőt, le is szedtem az új fejezetet.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-04 21:09:51
(#926) Nézhetem napestig,akkor sem lesz naruto-kun vagy legalábbis egy ideig biztos nem.És nézem én vagy hatszor is akkor se nyitja meg
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja