Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
na szóval, bocsi még egyszer a spoilerek miatt!
igen, de akkor, hogy tudta megmutatni Sasukénak mi történt a szobában, ha nem ő tette? Jó a képzelőereje is?
ez egyszerú
mikor Sasuke és Itachi harcoltak egymás ellen, Itachi a Tsukoyumit használta és azzal kínozta Sasuke-t hogy kiszedte a szemeit, de a valóságba nem szedte ki
a Tsukoyumi nem csak azt képes megmutatni ami megtörtént.
Szerk: Dei 2008-04-13 09:29:12
na szóval, bocsi még egyszer a spoilerek miatt!
igen, de akkor, hogy tudta megmutatni Sasukénak mi történt a szobában, ha nem ő tette? Jó a képzelőereje is?
Én nem azt mondtam, hogy nem volt jelen, hanem, hogy nem ő tette. Nah mind1, ez egyébként is csak egy teória.
Akkor most végül Sasukénak örökké tartó, soha meg nem vakulós Sharinganja lett? Mert a testvérétől kapta a szemeit! Mégis vérzett a szeme, amikor használta. Mi a véleményetek??
Szerintem
csak azért vérzett, mert először használta, váratlanul, és hulla fáradtan, 1 csapnyi chakra nélkül
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-04-13 08:02:28
(#982) Akkor most végül Sasukénak örökké tartó, soha meg nem vakulós Sharinganja lett? Mert a testvérétől kapta a szemeit! Mégis vérzett a szeme, amikor használta. Mi a véleményetek??
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-12 22:11:54
(#981) berni, van egy külön topik az animénak
És lehet hogy Itachi végig az Akatsuki ellen dolgozott? Madar szaviból ez jön le...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 22:09:00
(#980) Gome tudom hogy ez nem ide,ehhez a témához tartozik..de.. szal hogy még most ugye shippuuden 53.rész anime:szóval hogy én nem tudom ti észre vettétek-e de Sasukének oan fura arca van mintha sajnálná Narutoékat ,meg egyálntalán nem olyan mint aki itt helyben végezne velük Várok véleményeket!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-12 22:10:11
beküldve: 2008-04-12 22:07:56
(#979) Tényleg...szegény Sasukénak miféle hangok lehetnek a fejében? mert ugye ott van Orochi darabkája is még valahol, Itachi is stb...
És megmondtam h Sasukénak is lesz Mangekyou sharinganja! HOGYMEGMONDTAM!
És megmondtam h Sasukénak is lesz Mangekyou sharinganja! HOGYMEGMONDTAM!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 22:05:23
(#978) Biztosan
Itachi irtotta ki klánt, egy felsőbb cél érdekében v. Madara utasítására, szerintem 1-re megy bárhogy is van ,Itachi egy aljas véreskezű elmebeteg!! [(és még én mondom hogy tiszteljük a holtakat) de ha jobban belegondolunk Itachi még él Sasukéban pon úgy ahogy oro. Kabutóban!!]
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-04-12 19:09:45
(#977) na szóval, bocsi még egyszer a spoilerek miatt!
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
Szerk: Raven 2008-04-12 19:11:08
gomen a spoilerek miatt
Amikor Sasuke beér a szobába és meglátja a szülei holttestét akkor Itachi valamit néz az egy másik irányba...és csak utána néz rá az öccsére.
Itachi nem hiszem hogy hős akart lenni...csak meg akart védeni mindenkit. A klános dolog is nagyon fura...Madara egyedül is megölhette a klánt mivel neki volt elég ereje hozzá.
Amikor Sasuke beér a szobába és meglátja a szülei holttestét akkor Itachi valamit néz az egy másik irányba...és csak utána néz rá az öccsére.
Hát itachi
pont hogy nem akart hős lenni szerintem, bocs ha félreérthető voltam, én arra gondoltam hogy a mester fogja az egekbe emelni, és így megváltoztatni sok rajongó véleményét. Itachi szerintem inkább olyan magánakvaló de odaadó figura volt, meg marhára nagyképű. Ez persze csak akkor ha bejön amit gondolok.
beküldve: 2008-04-12 18:22:29
(#975) gomen a spoilerek miatt
Itachi nem hiszem hogy hős akart lenni...csak meg akart védeni mindenkit. A klános dolog is nagyon fura...Madara egyedül is megölhette a klánt mivel neki volt elég ereje hozzá.
Szerk: Dei 2008-04-12 18:26:24
Én elhiszem hogy ez a shippuden manga topikja, és aki még nem érte be vagdossa fel az ereit, és biztos csak bennem van a hiba, de használjuk már a spoilergombot könyörgöm.
bocsi
beküldve: 2008-04-12 18:16:29
(#973) Konoha nem hiszem, hogy egyhamar megbocsátana Itachi-nak. Akármilyen nagy hős akart lenni csak benne volt egy klán lemészárolásába...
Szerk: Raven 2008-04-12 19:00:28
beküldve: 2008-04-12 18:15:47
(#972) Én elhiszem hogy ez a shippuden manga topikja, és aki még nem érte be vagdossa fel az ereit, és biztos csak bennem van a hiba, de használjuk már a spoilergombot könyörgöm.
beküldve: 2008-04-12 18:01:59
(#971) Ezek után Itachi meg is érdemelné hogy hős legyen...arra kiváncsi leszek hogy ha ezt Konoha megtudja mit reagálnak majd.
Ha lesz Pain vs Tsunade akkor lehet hogy Godaime marad alul...eddig 2 legendás sannin ki lett vonva a forgalomból...lehet hogy Tsunade-obacha is ki lesz írva a Narutoból
Szerk: Dei 2008-04-12 18:16:35