Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-05-10 15:29:30
(#1015) knightslords; köszönöm, de nincs ennek a Narutonak olyan bonyolult nyelvezete, hogy ne lehessen megérteni. (;
Az okoskodásomból mára elég is. (%
A 400-ik rész remélem vaskosabb is lesz. Kellemes meglepetés lenne.
Reo-chan; nekem pedig pont a mostani megkomolyodás tetszik. Dehát ízlések és pofonok.
Az oké, hogy Madara az ügyeletes rosszfiú ezért ki tudja, milyen lapokkal játszik. De ha beharangozza a nagybetűs igazságot miért ferdítene néhol? Bár ha így van, akkor még több csavar várható a történetben, ami nekünk csak jó. (;
Sasukét valószínűleg azért akarja megnyerni mert már csak ő az egyetlen élő Uchiha rajta kívül és a sajátos módján megpróbálja újraéleszteni a klánt vagy legalábbis mást is belevonni a bosszújába.
Sasuke döntése lesz érdekes (már ha Madara felkínálja a csatlakozás lehetőségét, és miért ne)
Itachi most mindenki szemében jófiú, de Sasuke szempontjából még mindig nem voltázott a tény. Kiírtotta a klánt. A falu elleni támadásban összecsaphatnak Narutoval is.
Azt nem értem, hogy Itachi miért nem ölte meg Sasukét is ha már az egész klánt kiírtotta? Pont ő miért nem jelentett veszélyt a falura? Más gyerekek is voltak biztos. Talán ezért kellett elhagynia a flaut? Mert megbukott a küldetésen és az öccsét nem volt képes megölni? De akkor valaki más miért nem végezte be a munkát? Miért hagyták ninjává válni?
Sasukét valószínűleg azért akarja megnyerni mert már csak ő az egyetlen élő Uchiha rajta kívül és a sajátos módján megpróbálja újraéleszteni a klánt vagy legalábbis mást is belevonni a bosszújába.
Sasuke döntése lesz érdekes (már ha Madara felkínálja a csatlakozás lehetőségét, és miért ne)
Itachi most mindenki szemében jófiú, de Sasuke szempontjából még mindig nem voltázott a tény. Kiírtotta a klánt. A falu elleni támadásban összecsaphatnak Narutoval is.
Azt nem értem, hogy Itachi miért nem ölte meg Sasukét is ha már az egész klánt kiírtotta? Pont ő miért nem jelentett veszélyt a falura? Más gyerekek is voltak biztos. Talán ezért kellett elhagynia a flaut? Mert megbukott a küldetésen és az öccsét nem volt képes megölni? De akkor valaki más miért nem végezte be a munkát? Miért hagyták ninjává válni?
Az okoskodásomból mára elég is. (%
A 400-ik rész remélem vaskosabb is lesz. Kellemes meglepetés lenne.
Reo-chan; nekem pedig pont a mostani megkomolyodás tetszik. Dehát ízlések és pofonok.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-05-10 15:30:52
Nagyon örülök, végre megint nagyon izgalmas a Naruto manga és végre a rajzolása is visszatért a régi fajtára.
Igen ahogy veszem/nézem/olvasom/várom a régi sima Narutót egyre kevesebb benne a humor és egyre szárazabb a sztori,pedig engem a nyers,elvetemült ,nagyon jó
humora nyűgözött le benne (bocs ha erősem fogalmaztam)Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-05-10 13:30:04
(#1013) Nagyon örülök, végre megint nagyon izgalmas a Naruto manga és végre a rajzolása is visszatért a régi fajtára.
beküldve: 2008-05-10 12:23:11
(#1012) Na végre! Új fejezet! És végre tisztázódni látszik pár dolog…vagy mondhatjuk, hogy majdnem az egész sztori…
Szóval nagyon várom az újabb fejezetet! Remélem a kerek számhoz méltó lesz!
Én annak speciel örültem, hogy a Harmadik ellenezte az egész akciót és , hogy ezt most a Sensei le is írta, mert amikor Madara említette, hogy kik tudtak az esetről, egyszerűen nem hittem el, hogy a Harmadik ebbe belement volna.
Azért érdekes ez az egész, mintha Madara ferdítene néhol. Pl. a Kilenfarkú 16 évvel ezelőtti támadása...természeti katasztrófa… na persze. Igaz, még nem bizonyított –Jiraiyanak is csak megérzése volt,- hogy Madara idézte meg a rókát, de ki más lett volna? Mégha Madara most Sasukenek nem is mondta, ha azt vesszük, milyen ellenérzéseket táplált a falu ellen, meg a képek, amikor az Elsővel harcolt, ott is használta a Kyuubit. Tehát sztem is ő idézte meg, akkor és ott. (Senki más nem lett volna erre képes.)
Vajon, most miért akarja Sasuket is a falu ellen fordítani? Mondjuk kellene neki vki szövetséges, ha már Itachi –mint ahogy ez nagyon körvonalazódik,- nem a falu, „csak” a saját klánja ellen fordult.
Apropó Itachi. Akkor ez meg azt jelenti (mármint ha így nézzük jelentheti azt is), hogy ő emberségből megbukott volna Kakashi vizsgáján, mert a küldetést a barátai (sőt a saját családja) elé helyezte. Vagy lehet hogy csak elvette volna csengőt…
Mindenesetre most lehet, hogy kiderül, hogy egy hős, aki csak a falut védte egy újabb lázadástól. Na majd kíváncsi leszek a következő fejezetre! Hogy mégis hogyan viszonyult ő maga ehhez a feladathoz és azután ítélem meg újra, azt hiszem.
Bár ez elég nagy fordulat lenne, olyan Trigunos, csak ott már az első percben tudjuk, hogy Vashnak, csak a híre rossz, de a lelke nem… (Love and Peace forever!!!)
Azért érdekes ez az egész, mintha Madara ferdítene néhol. Pl. a Kilenfarkú 16 évvel ezelőtti támadása...természeti katasztrófa… na persze. Igaz, még nem bizonyított –Jiraiyanak is csak megérzése volt,- hogy Madara idézte meg a rókát, de ki más lett volna? Mégha Madara most Sasukenek nem is mondta, ha azt vesszük, milyen ellenérzéseket táplált a falu ellen, meg a képek, amikor az Elsővel harcolt, ott is használta a Kyuubit. Tehát sztem is ő idézte meg, akkor és ott. (Senki más nem lett volna erre képes.)
Vajon, most miért akarja Sasuket is a falu ellen fordítani? Mondjuk kellene neki vki szövetséges, ha már Itachi –mint ahogy ez nagyon körvonalazódik,- nem a falu, „csak” a saját klánja ellen fordult.
Apropó Itachi. Akkor ez meg azt jelenti (mármint ha így nézzük jelentheti azt is), hogy ő emberségből megbukott volna Kakashi vizsgáján, mert a küldetést a barátai (sőt a saját családja) elé helyezte. Vagy lehet hogy csak elvette volna csengőt…
Mindenesetre most lehet, hogy kiderül, hogy egy hős, aki csak a falut védte egy újabb lázadástól. Na majd kíváncsi leszek a következő fejezetre! Hogy mégis hogyan viszonyult ő maga ehhez a feladathoz és azután ítélem meg újra, azt hiszem.
Bár ez elég nagy fordulat lenne, olyan Trigunos, csak ott már az első percben tudjuk, hogy Vashnak, csak a híre rossz, de a lelke nem… (Love and Peace forever!!!)
Szóval nagyon várom az újabb fejezetet! Remélem a kerek számhoz méltó lesz!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-05-10 10:50:39
(#1011) Kár, hogy nem követem ezt a nyomorult Narutót.... Még mindig csak ott tartok a történetben, hogy sikerült megidézni azt a hülye békát vagy mit...
Új rész végre!
Remélem, most már azért hetente jelenik meg egy darabig.
Szépen tisztázódni látszik a történet. A két klán szövetséget köt, megalapul a falu és megválasztják az első Hokaget. Madarát a saját klánja is árulónak titulálja, ezért elhagyja a falut.
Láthatunk egy kis jelenetet a Valley of the End-i csatából. Itt feltünik a Kilencfarkú Madara oldalán.
A Konoha elleni támadását szintán az Uchiha klán művének tekintik és innentől állandó megfigyelés alatt tartják az egész klánt. (Már kezdetektől ezért látták el ők a falu rendőrsége szerepet, nem azért, mert hű de menők)
És mint lenni szokott, tényleg kirobban egy felkelés.
"And that's where Itachi's hell began." (%
Még valami. Madara öccse önként kínálta fel a saját szemét.
Láthatunk egy kis jelenetet a Valley of the End-i csatából. Itt feltünik a Kilencfarkú Madara oldalán.
A Konoha elleni támadását szintán az Uchiha klán művének tekintik és innentől állandó megfigyelés alatt tartják az egész klánt. (Már kezdetektől ezért látták el ők a falu rendőrsége szerepet, nem azért, mert hű de menők)
Jól tudsz angolul
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-05-09 14:53:50
(#1009) Új rész végre!
Szépen tisztázódni látszik a történet. A két klán szövetséget köt, megalapul a falu és megválasztják az első Hokaget. Madarát a saját klánja is árulónak titulálja, ezért elhagyja a falut.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-05-03 20:04:59
(#1008) Neeem hiszem..múltkor is a Pein vs. Jiayia harcnál volt ilyen és semmi..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
"Kishi' Sensei is szabadságolta magát 1 hétre" - Ezt írta a Naruto-kun szerkesztősége.
Elég sok mostanában az 1 hetes szünet!
Lehet, hogy a sensei készül valamire
beküldve: 2008-05-03 18:53:35
(#1006) Köszi!
Az angol meg majd elválik, hogy nehézséget okoz-e..
Az angol meg majd elválik, hogy nehézséget okoz-e..
Someday the Dream will End
Szervusz!
Én a Narutomaniaról szoktam leszedni az új részeket.
Itt a péntek koradélutáni órákban már fenn is szokott lenni az új rész. No persze ez angol és nem magyar. De nem hiszem, hogy nehézséget okozna. (;
Óh, értem. Természetesen neki is szüksége van pihenésre és érthető. Csak ügye a függőség... $:
Én a Narutomaniaról szoktam leszedni az új részeket.
http://www.narutomania.com/nmanga.php
Itt a péntek koradélutáni órákban már fenn is szokott lenni az új rész. No persze ez angol és nem magyar. De nem hiszem, hogy nehézséget okozna. (;
Óh, értem. Természetesen neki is szüksége van pihenésre és érthető. Csak ügye a függőség... $:
beküldve: 2008-05-03 13:51:14
(#1004) Hello!
A Naruto-Kunon kívül nem lehet máshonnan letölteni új részeket? Nem engedi letölteni a 398at, persze, hogy az érdekel a legjobban..
A Naruto-Kunon kívül nem lehet máshonnan letölteni új részeket? Nem engedi letölteni a 398at, persze, hogy az érdekel a legjobban..
Kíváncsi lennék Madara mire képes, ha Pein, akinek elméletileg a legerősebb szeme van, is engedelmeskedik neki. Plusz azok a szemek sem lehetnek legyőzhetetlenek, ha anno az Első le tudta győzni. Szóval nem csak egy MS-nak lehet esélye ellene.
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-05-03 11:16:34
(#1003) "Kishi' Sensei is szabadságolta magát 1 hétre" - Ezt írta a Naruto-kun szerkesztősége.
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-05-03 09:07:20
(#1002) Tényleg csak a jövő héten jön ki az új manga vagy csak én nem találom? Ez innentől kezdve így fog menni?
beküldve: 2008-04-28 13:26:09
(#1001)