Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-05-30 12:53:06
(#1075) Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit is tud Sasuke sharinganja. És am, énis úgy gondolom, hogy jó lett az, hogy Sasuke így döntött. Ha vissza ment volna, akkor vége lenne az egész történetnek, meg már csak az Akatsukit kellett volna kinyírni. (nebáncsák őőőket ) Meg szerintem nem is mehetett volna vissza. Danzou meg a két tanácsos úgyis megakarnák öletni... szal nem olyan biztos, hogy mindenki hősnek hinné Konohában.
beküldve: 2008-05-30 10:48:16
(#1074) Így legyen ötösöm a lottón. (%
Sasuke elég egyszerü lélek. Megy előre és valakiért/valamiért mindig hisztizik.
A történet alakulásából így van egy régi szereplős új csoportulású főgonosz csapat. Az a "Madara meghal, Sasuke visszamegy és mikor minden rendben lenne jön egy még-még erősebb gonosz..." menet nem jó.
Elég érdekes ez a hópihe-csillagos sharingan. Biztos keményebb, mint ahogy kinéz. (%
Azt észrevettétek, hogy az új csapat megalakulásánál Sasuke régebbi társai mind ott vannak? Tehát Kisame valószínüleg meghalt. Megnéztem volna azt a párbajt. ):
Sasuke elég egyszerü lélek. Megy előre és valakiért/valamiért mindig hisztizik.
A történet alakulásából így van egy régi szereplős új csoportulású főgonosz csapat. Az a "Madara meghal, Sasuke visszamegy és mikor minden rendben lenne jön egy még-még erősebb gonosz..." menet nem jó.
Elég érdekes ez a hópihe-csillagos sharingan. Biztos keményebb, mint ahogy kinéz. (%
Azt észrevettétek, hogy az új csapat megalakulásánál Sasuke régebbi társai mind ott vannak? Tehát Kisame valószínüleg meghalt. Megnéztem volna azt a párbajt. ):
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-05-30 10:53:50
beküldve: 2008-05-30 09:10:07
(#1073) Jujj dá durvaaa!!
Ez éles fordulat. AZ előző rész után senki sem tudta mi lesz Szöszke reagálása. Hát ahogy mondta valaki, tényleg a legroszabb megoldást választotta.
Bár mi mást tehetett volna??
Ha visszamegy a faluba mint hős, még néhány rész, és vége a Naruto-nak.
Sokszor szeretném, hogy minden szál megoldódjon, és kíváncsi vagyok a sorozat végére, de amikor belegondolok hogy NEM LENNE TÖBB NARUTO??
Nem lenne mit várni csütörtökönként??....
Jobb is hogy így alakultak a dolgok. Így garantálva van egy új "story fonal"
Ez éles fordulat. AZ előző rész után senki sem tudta mi lesz Szöszke reagálása. Hát ahogy mondta valaki, tényleg a legroszabb megoldást választotta.
Bár mi mást tehetett volna??
Ha visszamegy a faluba mint hős, még néhány rész, és vége a Naruto-nak.
Sokszor szeretném, hogy minden szál megoldódjon, és kíváncsi vagyok a sorozat végére, de amikor belegondolok hogy NEM LENNE TÖBB NARUTO??
Nem lenne mit várni csütörtökönként??....
Jobb is hogy így alakultak a dolgok. Így garantálva van egy új "story fonal"
NARUTO FOREVER!!
beküldve: 2008-05-29 22:47:25
(#1072) Nekem már tökmind1, hogy mi lesz. xD
Az öregeket énsem bírom. Danzou "fél" feje meg egyszerűen mindig is irritált. A másik felét biztos levitte a vonat, amikor szöget lopott a sinek közül. Meg biztos, azért nem szerettem soha, mert megéreztem, hogy valami rosszba van benne. xDD Az elejétől látni lehet azon a hülye képén. Csillog a szemében (ami be can csukva xD ) a gonoszság... akkora köcsög, hogy--... nem már nem is köcsög, hanem népművészeti cserépedény. Átkozott... Szegény Itachi.
Meghalt a kedvenc szereplőm... (Itachi) Nélküle nem Naruto a Naruto...
Az öregeket énsem bírom. Danzou "fél" feje meg egyszerűen mindig is irritált. A másik felét biztos levitte a vonat, amikor szöget lopott a sinek közül. Meg biztos, azért nem szerettem soha, mert megéreztem, hogy valami rosszba van benne. xDD Az elejétől látni lehet azon a hülye képén. Csillog a szemében (ami be can csukva xD ) a gonoszság... akkora köcsög, hogy--... nem már nem is köcsög, hanem népművészeti cserépedény. Átkozott... Szegény Itachi.
Szerk: Saphira 2008-05-29 22:49:32
lool. xD
amúgy én sem mennék rögtön neki Konohának... Elvégre Itachi részben miatta halt meg. Ha nem is Konoháért, de a békért. És ha most Sasuke elpusztítja Konohát, könnyen kitörhet a 3-ik Ninja háború (egyre világháború feelinges a Naruto xD ) azaz minden, amit Itachi tett, hiába való volt. De ha mégis belegondolok, szerintem én is ezt tenném a helyébe. Bár már tanulhatott volna abból, hogy a bosszúvan nem sok minden változik meg, de nem így lett. Azért remélem Danzout meg a két tanácsost megcsapja, mint a hiénát a dögszag. >:'D Halál rájuuuuk! xD
Jó az öregeket soha nem bírtam... nem is érdekelnek. Szegény Narutot sajnálom. Sasuke abszolút reménytelen eset.
Fú de most már nagyon kíváncsi vok mi lesz, habár kicsit lehangolódtam. Pont az lett, amit nem akartam.
beküldve: 2008-05-29 22:30:45
(#1070) lool. xD
amúgy én sem mennék rögtön neki Konohának... Elvégre Itachi részben miatta halt meg. Ha nem is Konoháért, de a békért. És ha most Sasuke elpusztítja Konohát, könnyen kitörhet a 3-ik Ninja háború (egyre világháború feelinges a Naruto xD ) azaz minden, amit Itachi tett, hiába való volt. De ha mégis belegondolok, szerintem én is ezt tenném a helyébe. Bár már tanulhatott volna abból, hogy a bosszúvan nem sok minden változik meg, de nem így lett. Azért remélem Danzout meg a két tanácsost megcsapja, mint a hiénát a dögszag. >:'D Halál rájuuuuk! xD
Szerk: Saphira 2008-05-29 22:31:56
Huuuhhh hát énsem értem. xD Kicsit kezd bekattani szegényke. xD
Szal ennyi lesz az új fejezetben. xD Kicsit zagyva így az egész, de sok visszaemlékezésből áll össze, és azlért lett ilyen. xD
Amúgy szerintem megint jön a bosszú hadjárat. Csak most Itachiért. xD vagy nemtom.
Akkor egy kis spoiler szöveg:
-Bocsáss meg Sasuke... Ez volt az utolsó alkalom.
Itachi szokás szerint megpöcköli Sasuke homlokát, aki hátra esik. Itachi azt mondja neki: Bocsáss meg Sasuke.
A kép megváltozik. A Shurikenes fejezetekhez térünk vissza.
Sasuke: Tanítanál megint?
Itachi. Persze, de nekem lesz egy küldetésem, neked pedig holnap suli. Nehezen tudunk időt keríteni rá.
Sasuke elmosolyodik és így szól: De azért keríts majd rá időt.
Itt kép van, még a klán lemészárlása előtről.
Sasuke megkéri Itachit, hogy tanítsa neki a Shurikenes technikákat.
Itachi így szól: "Bocsáss meg Sasuke... majd legközelebb".
Én leszek a fal amit meg kell másznod... Veled leszek... ha utálsz is... ez egy testvér dolga
*Itachi utolsó képe*
Itachi megérinti Sasuke homlokát, de az ujja lecsúszik a szemére.
Mosolyog...
Itachi: Bocsáss meg Sasuke... ennek most már vége.
*az visszemlékezésből visszatérünk a jelenbe.*
Sasuke sír.
Mögötte Madara és a Hebi tagok állnak.
Sasuke: "Többé nem vagyunk Hebi csapat. Mostantól sólyom osztag/csapat vagyunk. A sólyomnak egy feladata van. Mi..."
Madara Sasukét nézi.
Sasukénak új szeme van, ami különbözik a rendes sharingantól (MS... És ez tényleg az övé. xD Spoiler képen eléggé furán néz ki. )
Sasuke: "... Mi (vagy "én", nem toom pontosan) elpusztítjuk Konohát.
Itachi szokás szerint megpöcköli Sasuke homlokát, aki hátra esik. Itachi azt mondja neki: Bocsáss meg Sasuke.
Itachi. Persze, de nekem lesz egy küldetésem, neked pedig holnap suli. Nehezen tudunk időt keríteni rá.
Én leszek a fal amit meg kell másznod... Veled leszek... ha utálsz is... ez egy testvér dolga
*Itachi utolsó képe*
Mosolyog...
Sasuke sír.
Sasuke: "Többé nem vagyunk Hebi csapat. Mostantól sólyom osztag/csapat vagyunk. A sólyomnak egy feladata van. Mi..."
Madara Sasukét nézi.
Sasukénak új szeme van, ami különbözik a rendes sharingantól (MS... És ez tényleg az övé. xD Spoiler képen eléggé furán néz ki. )
Szal ennyi lesz az új fejezetben. xD Kicsit zagyva így az egész, de sok visszaemlékezésből áll össze, és azlért lett ilyen. xD
Pff... Sasuke rohamosan csúszik lefelé... grat neki Ki kell nyiffannia....
Szerk: superkrumply 2008-05-29 22:22:27
beküldve: 2008-05-29 22:09:25
(#1068) Huuuhhh hát énsem értem. xD Kicsit kezd bekattani szegényke. xD
Amúgy szerintem megint jön a bosszú hadjárat. Csak most Itachiért. xD vagy nemtom.
*Itachi utolsó képe*
Mosolyog...
Sasuke sír.
Madara Sasukét nézi.
*Itachi utolsó képe*
Mosolyog...
Sasuke sír.
Madara Sasukét nézi.
Háát... nem a fantáziám élénk. Tényleg így lesz ahogy mondtam...
És:
És:
Az tényleg fura lesz, hogy Sasuke Konoha ellen harcol Madara oldalán. A Hebi meg Sasukéval tart. Szóval lesznek itt nagy meglepetések.
De mért megy Konoha ellen? Nem értem...
beküldve: 2008-05-29 21:22:02
(#1066) Háát... nem a fantáziám élénk. Tényleg így lesz ahogy mondtam...
És:
És:
Az tényleg fura lesz, hogy Sasuke Konoha ellen harcol Madara oldalán. A Hebi meg Sasukéval tart. Szóval lesznek itt nagy meglepetések.
Szerk: Saphira 2008-05-29 21:22:32
Huhh... hát a mostani fejezet durva lesz.
Lesz egy kis visszaemlékezés Itachiról, Sasuke sír egy sort, a Hebi és Madara mögötte áll... Aztán előhozza Sasuke a saját MS-ét (elég fra kinézete lesz. xD ) Aztán megalakítják Madarával és a Hebivel Sólyom csapatot/osztagot... És mi ellen akarnak harcolni? Naná, hogy Konoha ellen. xD
Ez most komoly? Vagy csak vicc? Komolyan nem tom eldönteni.
De ha igaz akkor ez a legrosszab amit Kishi tehet...
Reménykedem h csak élénk a fantáziád
beküldve: 2008-05-28 23:11:40
(#1064) Huhh... hát a mostani fejezet durva lesz.
Lesz egy kis visszaemlékezés Itachiról, Sasuke sír egy sort, a Hebi és Madara mögötte áll... Aztán előhozza Sasuke a saját MS-ét (elég fra kinézete lesz. xD ) Aztán megalakítják Madarával és a Hebivel Sólyom csapatot/osztagot... És mi ellen akarnak harcolni? Naná, hogy Konoha ellen. xD
Érdekes; úgy tűnik, az Uchihák mindig is lázadózó csoport volt, ezért nem értem, miért csodálkoztak azon h. szemmel tartották és háttérbe szorították őket. pl. Madarának fiatalkorában a szeme se állt jól (vszínűleg a sharingan miatt )
Nos, valóban lázadó csoport volt, de ők már épp azért lázadtak, mert háttérbe szorították őket és elkülönítették a többi embertől a klánt. Ez volt a lázadás oka. x'D Előtte elvileg nem akartak lázadni, csak Konoha hitte azt.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Érdekes; úgy tűnik, az Uchihák mindig is lázadózó csoport volt, ezért nem értem, miért csodálkoztak azon h. szemmel tartották és háttérbe szorították őket. pl. Madarának fiatalkorában a szeme se állt jól (vszínűleg a sharingan miatt )
Nos, valóban lázadó csoport volt, de ők már épp azért lázadtak, mert háttérbe szorították őket és elkülönítették a többi embertől a klánt. Ez volt a lázadás oka. x'D Előtte elvileg nem akartak lázadni, csak Konoha hitte azt.
Ó de jó lenne, ha valaki kinyírná már Sasukét. Nagyon irritáló. Amúgy is Naruto a manga címe és nem Sasuke (bár lassan eljutunk oda, hogy címváltás lesz). Naruto tűnjön el? Nem sokat szerepelt mostanában, mert jelenleg épp a Sasuke-mánia megy. Bah, na mindegy.
Ezt már én is megjegyeztem egyszer...ennyi erővel már az egész manga címe lehetne 'uchiha' vagy 'sharingan' mert arról szól az egész...komolyan, ahelyett hogy mondjuk más klánokat is bemutatna meg egy kicsit más történelemmel..de mind1
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.