Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-06-01 22:34:41
(#1105) Jaja. szerintem sem vesztett... és ami fura, hogy szinte egy karcolás sincs a Hebi tagokon. Nem hiszem, hogy csak így legyőzték volna... bár nem tudjuk pontosan, hogy mennyi idő telt el a harc óta. Elvégre Sasukébe is eléggé visszatért az élet. xD Remélem Kisame nem halt meg... bár azt nem hinném, hogy csak így meghalt
Szerk: Saphira 2008-06-01 22:34:54
beküldve: 2008-06-01 22:21:27
(#1104) én nemhinném h Kisame vesztett mert ha megnézitek a képet akko Suigetsunál Zabuza kardja van és nem a Samehada
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-06-01 22:01:22
(#1103) Nemtoom, hogy mért kéne újra elolvasnom a mangát... szerintem te is elolvashatnád.
Suigetsu csak annyit mondott Kisaméről, hogy meg akarja szerezni a kardját. Kisame meg annyit, hogy Suigetsut a második Zabuza, a démonnak emlegették, meghogy mindig lenyisszantotta a végtagjait az emberkéknek mielőtt lefejezte őket. És hogy mindig mosolygott... Meg különben is. Ha Suigetsu meg akarja szerezni a Samehadát, azt csak úgy tudja megtenni, ha megöli Kisamét, mert nem hiszem, hogy Kisame csakúgy oda adná neki ajándékba a kardját.
beküldve: 2008-06-01 20:00:08
(#1102) Én megtettem és még mindig nem látom, miért is lettek volna barátok. Ismerték már egymást igen és tényleg párbajoznak, hogy "elüssék az időt", de szvsz elég vérremenő volt ez a kis időelütés. Eddig nem sok barátságos "vizi ninját" láttam a történetben.
Valamint Suigetsu a kardokat is be akarja gyüjteni, nem?
A spoiler pedig szvsz illem kérdése vagy legalábbis tapintat azok iránt, akik még nem tartanak ott a történetben. Más mangák topicjánál nincs kiírva és mintha itt sem lett volna mindig...
De semmi támadás, ha mégis tévednék akkor párdon.
Valamint Suigetsu a kardokat is be akarja gyüjteni, nem?
A spoiler pedig szvsz illem kérdése vagy legalábbis tapintat azok iránt, akik még nem tartanak ott a történetben. Más mangák topicjánál nincs kiírva és mintha itt sem lett volna mindig...
De semmi támadás, ha mégis tévednék akkor párdon.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
lol. xD Suigetsu mióta volt Kisame barátja? Meg miért csak poénból csaptak össze? xD Suigetsu egyszer világosan megmondja, hogy leakarja győzni Kisamét, hogy elvegye tőle a Samehadát.
Szerintem olvasd el jobban a mangát újra..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-01 19:42:47
(#1100) lol. xD Suigetsu mióta volt Kisame barátja? Meg miért csak poénból csaptak össze? xD Suigetsu egyszer világosan megmondja, hogy leakarja győzni Kisamét, hogy elvegye tőle a Samehadát.
necrokid;
Amúgy amit írtál annak a nagyrészének spoilerben lenne a helye.
Kisame valószínűleg vesztett és meghalt a cápasráccal való kűzdelem alatt. Legalábbis mikor az új csapat megalakul a kölök van ott Sasuke csapatából és nem Kisame.
Amúgy pedig az Itachi - Kisame csapat volt talán a leg összeszokotabb. Még azt is el tudom képzelni, hogy barátok voltak.
Pein barátom elég hűséges Madara fannak tünik. Nem hiszem, hogy a főnök ellen fordulna. No meg aztán Narutónak is kijár a bosszú, nem?
És öhhh...miért vagy biztos benne, hogy nem lesz Naruto - Pein küzdelem?
Vagy csak nekem rögeszmém ez a bosszú dolog? (((%
Amúgy pedig az Itachi - Kisame csapat volt talán a leg összeszokotabb. Még azt is el tudom képzelni, hogy barátok voltak.
Pein barátom elég hűséges Madara fannak tünik. Nem hiszem, hogy a főnök ellen fordulna. No meg aztán Narutónak is kijár a bosszú, nem?
Kisame tuti nem halt meg...mert a 'cápasrác' nagyon jó barátja volt...ők inkább csak úgy a buli kedvéért csaptak össze.
És nem, nem kell spoilerben lennie...ki van írva a topik címében!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Érdekes...szal Itachi végig szabotálni akarta az Akatsukit...elképzelhető hogyb Kisame is kém? Mivel ő is beleegyezett abba h elmenjenek konohába a 3. haláa után...érdekes lenne ha több kém is lenne köztük és igazából csk Pein hisz az akatsuki eszméiben...jó lenne egy ilyen encounter ahol a sok kém megküzd Peinnel (mert az 100% hogy Peint nem Naruto öli meg). _Vagy Madara vs Pein?
Am ha most azt nézzük, Sasuke a 'főgonosz'
Pein ellen mehetne Tsunade is... de akkor valszeg ő is meghal... Narutonak meg marad Sasuke... az szép küzdelem lesz
beküldve: 2008-06-01 18:24:17
(#1097) necrokid;
Nagashi pedig pont előtted szólte el bizakodva magát. (%
Kisame valószínűleg vesztett és meghalt a cápasráccal való kűzdelem alatt. Legalábbis mikor az új csapat megalakul a kölök van ott Sasuke csapatából és nem Kisame.
Nagashi pedig pont előtted szólte el bizakodva magát. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-06-01 18:27:53
beküldve: 2008-06-01 18:10:54
(#1096) Érdekes...szal Itachi végig szabotálni akarta az Akatsukit...elképzelhető hogyb Kisame is kém? Mivel ő is beleegyezett abba h elmenjenek konohába a 3. haláa után...érdekes lenne ha több kém is lenne köztük és igazából csk Pein hisz az akatsuki eszméiben...jó lenne egy ilyen encounter ahol a sok kém megküzd Peinnel (mert az 100% hogy Peint nem Naruto öli meg). _Vagy Madara vs Pein?
Am ha most azt nézzük, Sasuke a 'főgonosz'
beküldve: 2008-06-01 17:53:40
(#1095) Nem témákhoz szólk hozzá, viszont dicséretes, hogy az emberek használják a spoiler gombot
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Madara elérte a célját!
szépen elmesélte a történetet Sasukénak, aki most lerohanja Konohát. Fogadjunk, hogy már az elejétől ezt tervezte Madara!
Hát az biztos, hogy ezt tervezte, de végül is, szerintem igaza van
beküldve: 2008-05-31 10:04:46
(#1093) Madara elérte a célját!
szépen elmesélte a történetet Sasukénak, aki most lerohanja Konohát. Fogadjunk, hogy már az elejétől ezt tervezte Madara!
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-05-30 21:57:00
(#1092) Azért van Mangekyou Sharinganja, mert Itachi így akarta. xD
Nah jó, eredetileg azért, mert meghalt egy hozzá közel álló személy (Itachi) és ez miatt jött elő az MS.
Áhh, de ez szerintem annyira szomorú fejezet volt... Bár az utóbbi hetekben végig ilyenek voltak, de ez kiemelten szomorú volt.
Áhh, de ez szerintem annyira szomorú fejezet volt... Bár az utóbbi hetekben végig ilyenek voltak, de ez kiemelten szomorú volt.
beküldve: 2008-05-30 21:30:16
(#1091) Ebben a fejezetben már megint nem történt semmi, de az utolsó kép jó
Ez a szeme meg honnan van már nekije?? Lassan számon sem lehet tartanai ezt a sok sharingant
Someday the Dream will End