Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-06-17 19:11:05
(#1120) Hülye ötlet: Suigetsu nem hasonlít túlzottan Sai bátyjához? Take a look!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-06-17 19:22:14
beküldve: 2008-06-14 11:36:39
(#1119) Ó jeh, igen végre, végre, végre. Bár csak bambán állt végig, de végre Naruto is szerepet kapott újra. Akkor most egy-két rész elmegy majd ilyen megosztott felállásban. Sasuke csapata elindul elkapni a maradék szörnyet, Narutonak a béka elmondja, mi történt a perverz mesterrel és talán végre megtudja, kik voltak a szülei.
Az eddig gyanúsan jófiúnak tünő Madara pedig megint valamit forral a lüke kis Sasukéval.
Az eddig gyanúsan jófiúnak tünő Madara pedig megint valamit forral a lüke kis Sasukéval.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szval Madara időközben a Víz vezetője lett,de lehet ez is olyan rang,mint Oronak az Otokage,bár ebben nem vagyok biztos.Abban pedig igaza van Madarának,hogy ha a fejet támadják,karral-lábbal védekezni fognak.Ha pedig Konohat mégis lerohanják,akkor,de ez csak egy elmélet Sakura és Karin összecsapnak és nem kizárt,hogy a többi Taka tag is harcol.
Pont erre gondoltam én is... a 7-es csapatot és a takát tök jól össze lehet párosítani... Sakura-Karin, Suigetsu-Sai... nah de nem jósolok, mert nem szeretek koppanni
Egy kicsit még reménykedem, hogy Sasuke nem árulja el Narutot. Még jobban...
Egy kicsit még reménykedem, hogy Sasuke nem árulja el Narutot. Még jobban...
beküldve: 2008-06-14 00:13:37
(#1117) Szval Madara időközben a Víz vezetője lett,de lehet ez is olyan rang,mint Oronak az Otokage,bár ebben nem vagyok biztos.Abban pedig igaza van Madarának,hogy ha a fejet támadják,karral-lábbal védekezni fognak.Ha pedig Konohat mégis lerohanják,akkor,de ez csak egy elmélet Sakura és Karin összecsapnak és nem kizárt,hogy a többi Taka tag is harcol.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Madara a mizukage, az meg hogy lehet???
Mi lesz még itt!?
Mi lesz még itt!?
Ez nekem is szemet szúrt
beküldve: 2008-06-13 23:07:04
(#1115) Madara a mizukage, az meg hogy lehet???
Mi lesz még itt!?
Mi lesz még itt!?
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-06-12 21:16:51
(#1114) fuhh...lassan már átnevezhetjük az egész Narutót Sasukére vagy UchiháraXD
nem mintha nem teccene...
nem mintha nem teccene...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Bezony. Jó nagyot tévedtem. Pedig nekem úgy tünt logikusnak. No mindegy.
Szóval kedvenc cápánk még mindig él. Naruto pedig végre megtudja mi történt a perverted hermittel. (%
Kíváncsi vagyok a végleges verzióra. Biztos lesz még valami érdekes dolog.
Ez a legdöbbenetesebb a Narutoban... soha nem tudjuk mi jön. Eddig minden teóriám megbukott
beküldve: 2008-06-12 21:12:04
(#1112) Bezony. Jó nagyot tévedtem. Pedig nekem úgy tünt logikusnak. No mindegy.
Szóval kedvenc cápánk még mindig él. Naruto pedig végre megtudja mi történt a perverted hermittel. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-12 20:57:23
(#1111) Fúú
Ha hinni lehet a spoilernek, akkor Kisame nagyon is él, és végre előkerül Jiraiya békája is...
szép kis dolgok vannak készülőben
szép kis dolgok vannak készülőben
beküldve: 2008-06-07 18:58:05
(#1110) Nagyon jó rész volt. Végre történ(ni fog)/(t) valami.
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-06-07 18:58:22
beküldve: 2008-06-06 15:37:33
(#1109) 403-ik fejezet immáron teljes valójában;
Az előzetes alapján úgy tünt, hogy ebben a részben szinte semmi nem fog történni.
A Naruto és Itachi közötti párbeszéd viszont remekül összefonta a két szálat. Itachi azt az alternatívát is életben tartotta, ha Sasuke találkozik Madarával és Konoha ellen indulna. Forr, alakul a remekbeszabott csata a két barát között.
Már csak keményfejü kedvenc rókakölkünknek kellene megértenie, mi is történik. (%
A Naruto és Itachi közötti párbeszéd viszont remekül összefonta a két szálat. Itachi azt az alternatívát is életben tartotta, ha Sasuke találkozik Madarával és Konoha ellen indulna. Forr, alakul a remekbeszabott csata a két barát között.
Már csak keményfejü kedvenc rókakölkünknek kellene megértenie, mi is történik. (%
beküldve: 2008-06-06 14:20:49
(#1108) Huh... Naruto is kapott erőt.. hát ez tökre meglepett. Vajon mit talált ki Kishi? *tisztára kikészül*
Lehet h Sasuke háremet alapít csak vicceltem höhö
beküldve: 2008-06-05 08:38:31
(#1107) 403-ik epizód;
Elméletileg ez volna. Holnap majd kiderül. (%
Flashback, flashback, flashback.
Naruto és Itachi beszélgetésébe nyerünk egy kis betekintést. Itachi kedvenc róka kománkkal is megosztja az erejét, de reméli, nem kell használnia.
Sasuke nem veszi el Itachi szemét. Madara durcizik magában.
Kisöcsi nem úgy látja a dolgokat, ahogy a bátyó és nem követheti azt az utat, amit előkészítettek neki. Máshogy hozza vissza az Uchiha klánt.
Naruto és Itachi beszélgetésébe nyerünk egy kis betekintést. Itachi kedvenc róka kománkkal is megosztja az erejét, de reméli, nem kell használnia.
Sasuke nem veszi el Itachi szemét. Madara durcizik magában.
Kisöcsi nem úgy látja a dolgokat, ahogy a bátyó és nem követheti azt az utat, amit előkészítettek neki. Máshogy hozza vissza az Uchiha klánt.
Elméletileg ez volna. Holnap majd kiderül. (%
beküldve: 2008-06-02 13:46:00
(#1106) A kardos dolog jogos. Tényleg a régi fegyvere látható. Itt hibádzik a fejemben felépített kis elméletem. (%
Idő; ott volt ugye az Itachi - Sasuke párbaj, Madara története és ahogy Saphire is említette, Sasuke is teljesen rendbejött, felvette a szép ruháját a bálra.
Remélem, a mester nemsokára megmutatja, mi is történt és akkor egyikünknek igaza lesz, másikunknak nem, de jól szórakozik mindenki. (%
Idő; ott volt ugye az Itachi - Sasuke párbaj, Madara története és ahogy Saphire is említette, Sasuke is teljesen rendbejött, felvette a szép ruháját a bálra.
Remélem, a mester nemsokára megmutatja, mi is történt és akkor egyikünknek igaza lesz, másikunknak nem, de jól szórakozik mindenki. (%