Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-05-28 16:19:17
(#1060) Ahogy a jó öreg Jiraiya mondaná: könnyű egy Uchiha kölyökből zsenit faragni... Naruto viszont tényleg a saját erejéből éri el mindazt, amilye van. Sasuke meg lehet akármilyen erős, jellemileg akkor is csak egy patkány marad.
Azt nem szeretem Narutoban hogy... hát hogy... Béna.
400fejezetnyi mangán keresztül béna. vannak jó megmozdulásai, de Sasuke (A mostani főleg) nekem jobban bejön. (talán a képemen is látszik )
Egyébként Naruto a saját erejéből még középmezőnyös sem lehet. Kivéve ha beveti az egyedi kamehame teknikáját. Ha az se jön be passz...
400fejezetnyi mangán keresztül béna. vannak jó megmozdulásai, de Sasuke (A mostani főleg) nekem jobban bejön. (talán a képemen is látszik )
Egyébként Naruto a saját erejéből még középmezőnyös sem lehet. Kivéve ha beveti az egyedi kamehame teknikáját. Ha az se jön be passz...
Narutoban az a jó h egy balfék... tényleg egy hülye, de nem lehet utálni. Valami meglepije pedig neki is lesz.. biztos vok benne, hogy Sasuke nem sokáig marad erősebb. Kíváncsi vok mihez kezd most, de a francba is, Sasuke-kun már kitesz egy kötetet
beküldve: 2008-05-28 15:24:44
(#1058) Azt nem szeretem Narutoban hogy... hát hogy... Béna.
Someday the Dream will End
Naruto tűnjön el? Nem sokat szerepelt mostanában
És ez egy nagyon dícséretes tendencia, aminek folytatódnia kéne
Amugy már réges rég lehetne Sasuke a sorozat címe,nem csak mostanában
Naruto max akkor lenne jó ha megtanulná a róka energiáját irányítani mindne szinten. Nem ilyen kamehameket tanulna, meg minden csatát árnyékklónokkal kezdene. Az csak az elején volt jó..
Pont az a lényeg h a saját erejéből legyen erősebb, ne a rókáéból. Sztem Naruto a legnagyobb arc, nem értem, hogy mondhacc ilyet És nagyon remélem h Kishi hamar visszatér rá... NARUTO A FŐSZEREPLŐ... Sasuke meg egy seggfej höhö de kétségtelen, hogy a sensei nagyon szereti őt is. Már szinte legyőzhetetlen
Naruto tűnjön el? Nem sokat szerepelt mostanában
És ez egy nagyon dícséretes tendencia, aminek folytatódnia kéne
Amugy már réges rég lehetne Sasuke a sorozat címe,nem csak mostanában
Naruto max akkor lenne jó ha megtanulná a róka energiáját irányítani mindne szinten. Nem ilyen kamehameket tanulna, meg minden csatát árnyékklónokkal kezdene. Az csak az elején volt jó..
Szerk: martin 2008-05-28 14:53:03
beküldve: 2008-05-28 13:38:18
(#1055) rólam mindenki tudja, hogy utálom sakurát (bocs a fanoknak, nem tehetek róla)...eleinte utáltam Szászke-kunt, most meg nagyon bírom (ezt se tom mért...), no meg kakashi is nagy favorit
szal én bírnám hogyha most róluk lenne szó....de én nem sejtek semmi h mi lesz a következő pár fejezetben...remélem jó leszXDXD
szal én bírnám hogyha most róluk lenne szó....de én nem sejtek semmi h mi lesz a következő pár fejezetben...remélem jó leszXDXD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-05-28 13:00:05
(#1054) Ó de jó lenne, ha valaki kinyírná már Sasukét. Nagyon irritáló. Amúgy is Naruto a manga címe és nem Sasuke (bár lassan eljutunk oda, hogy címváltás lesz). Naruto tűnjön el? Nem sokat szerepelt mostanában, mert jelenleg épp a Sasuke-mánia megy. Bah, na mindegy.
beküldve: 2008-05-28 12:43:55
(#1053) Én örülnék ha mondjuk nem szerepelne többet Naruto. Tűnjön el pár évre aztán jöjjön vissza ha már megkomolyodott. Engem mindig idegesített a bénasága. Sasuke, Kakashi, Sakura... Ők mind jöhetnek. Naruto meg maradjon egy szép (?) emlék
beküldve: 2008-05-28 11:04:55
(#1052) Engem nem zavarna, ha Kakashiról kicsit többet is megtudnánk (remélem nem vagyok egyedül vele..)
beküldve: 2008-05-26 19:01:14
(#1051) hát sajna ebben az évben nem narutoé a főszerep hanem sasukéről kakashiról és sakuráról fog szólni
“There's only one answer: Instinct”
Akkor ezt megbeszéltük. Alakuljon úgy, hogy mindenki szája íze szerint kedves legyen. (%
(%
Én el tudom képzelni, hogy mindeketten meghalnak a végső csatában. vagy ez nagyon lerángott csont?
(%
áááá...nem hinném....bár, ki tudja?, de akkor mi lesz tovább? itt lenne vége? ennyi? neeem..nemááá...remélem nem így tervezi Kishi-sensei...XD
majd pénteken megtudjuk, hogy mi lesz a folyt...XD
beküldve: 2008-05-26 06:48:26
(#1049) Akkor ezt megbeszéltük. Alakuljon úgy, hogy mindenki szája íze szerint kedves legyen. (%
Node ideje aludni térni most, hogy vége a borfesztiválnak. (%
Én el tudom képzelni, hogy mindeketten meghalnak a végső csatában. vagy ez nagyon lerángott csont?
Node ideje aludni térni most, hogy vége a borfesztiválnak. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
superkrumply;
Ez az én személyes spekulációm. Nem hiszem, vagy legalábbis nem akarok egy boldog Naruto - Sasuke duót a nagy gonosz ellen harcolni. Egymás ellen inkább, sőt! Az utolsó, epikus harcot remélem ők ketten vívják majd. Lecsapják Madarát és a maradék piros felhő rucisokat, Orochimaru maradványát és piszi-puszi ölelés? Remélem nem. Node, nemsokára majd kiderül, mekkora butaságot beszélek. (%
A Naruto - békás szállra tényleg visszakanyarodhatnánk végre. De a következő epizód még biztos Uchiha sztori lesz.
A Naruto - békás szállra tényleg visszakanyarodhatnánk végre. De a következő epizód még biztos Uchiha sztori lesz.
Semmilyen piszi-puszit nem említettem, csak h nem fog nekimenni a falunak. Habár eddig semmi nem jött be amit gondoltam, biztos lesz még Naruto-Sasuke dráma benne... ha nagy harccal végződik, akkor az h végződne? Naruto kinyírja Sasukét? Mert Naruto nem halhat meg... valahogy nemtom elképzelni... ha Sasuke meg is hal, akkor sem Naruto miatt. Furcsán jönne ki.
Nah mind1, Kishi úgyis jól fogja megcsinálni, eddig is mindent nagyon jól elrendezett.
Nah mind1, Kishi úgyis jól fogja megcsinálni, eddig is mindent nagyon jól elrendezett.
ez így igazXD
superkrumply;
Ez az én személyes spekulációm. Nem hiszem, vagy legalábbis nem akarok egy boldog Naruto - Sasuke duót a nagy gonosz ellen harcolni. Egymás ellen inkább, sőt! Az utolsó, epikus harcot remélem ők ketten vívják majd. Lecsapják Madarát és a maradék piros felhő rucisokat, Orochimaru maradványát és piszi-puszi ölelés? Remélem nem. Node, nemsokára majd kiderül, mekkora butaságot beszélek. (%
Semmilyen piszi-puszit nem említettem, csak h nem fog nekimenni a falunak. Habár eddig semmi nem jött be amit gondoltam, biztos lesz még Naruto-Sasuke dráma benne... ha nagy harccal végződik, akkor az h végződne? Naruto kinyírja Sasukét? Mert Naruto nem halhat meg... valahogy nemtom elképzelni... ha Sasuke meg is hal, akkor sem Naruto miatt. Furcsán jönne ki.
itachi's girlfriend XD; az előző avatárt még értettem. De ez a mostani...akkor most barátnő vagy lányos fiúk? d:
hátt, az avatarról annyit, h szerintem ez egy baromira megható pillanat...én ezerszer elbőgtem magam, és nem hittem el h télleg meghalt
1ébként
alap h barátnő *gonosz vigyor*
na mind1
azért én is remélem h nem nagy puszi-és ölelés lesz a vége, mert akkor aztán a rajongók télleg elborítják a világhálót SasuNaru yaoikkalXD...megaztán már kíváncsi vagyok h mi történt Narutoékkal....már jó ideje nem találkoztunk velük...