Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-05-17 11:05:03
(#1030) Flavia; a falu akkor alakult ellenséges klánok szövetségéből. Gondolom az aduászát mindenki igyekeszte eltitkolni, ahogy csak lehet.
A másik variáció amit el tudok képzelni, hogy mindketten tudtak a másik képességéről csak Madara abban bízott, hogy az ő ereje nagyobb.
Az én buta kérdésem az, hogy a Hokagék hogyan követték egymást? Halálig tartó a posztjuk, nem? Amikor a Negyedik meghalt miért a Harmadik került újra(?) hatalomra és miért nem egy Ötödik? Biztos nagyon egyszerű a válasz és ha máshol már felmerült ez a kérdés akkor bocs a lustaságomért. (%
A másik variáció amit el tudok képzelni, hogy mindketten tudtak a másik képességéről csak Madara abban bízott, hogy az ő ereje nagyobb.
Az én buta kérdésem az, hogy a Hokagék hogyan követték egymást? Halálig tartó a posztjuk, nem? Amikor a Negyedik meghalt miért a Harmadik került újra(?) hatalomra és miért nem egy Ötödik? Biztos nagyon egyszerű a válasz és ha máshol már felmerült ez a kérdés akkor bocs a lustaságomért. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szervusztok! Itt a péntek, itt az új rész.
Lássuk is mi minden történik ebben az epizódban (ha már unjátok szóljatok (%
:o..Ez nekem sok mármint hogy Itachi valójában ilyen rendes volt meg minden Lássuk is mi minden történik ebben az epizódban (ha már unjátok szóljatok (%
Az Uchiha klán puccsot szervezett a falu vezetése ellen. Az egésznek a feje Fugaku volt, Itachi apja. Fiát az Anbuba kémkedni küldte arról viszont nem tudott, hogy a kém valójában kettős kém.
A kérdés adott, miért árulta el a klánját Itachi? A mészárlás helyett békét akart. Elég volt neki a harmadik ninja háború.
Egyedül ő érzékelte Madara jelenlétét. Egyezséget kötöttek. Itachi megadja a bosszút, amire már oly régóta várt a saját klánja ellen. Cserébe Madara nem támadja meg a falut.
Az egyetlen hiba a küldetés során Sasuke volt. Itachi képtelen volt megölni. A Harmadiknál könyörgött, Danzot pedig megfenyegette, ha az öccsének bármi baja esik, az egész világ megtudja az igazat.
Az epizód végén Sasuke ugyan azzal a bamba fejjel néz mint az elejétől. Nem hiszi el, hogy ez lenne az igazság és madarát hazugnak nevezi.
"The truth about Itachi drives Sasuke mad?! Next time - A rigged fight!"
Mint ha eddig nem lett volna őrült. (((%
A kérdés adott, miért árulta el a klánját Itachi? A mészárlás helyett békét akart. Elég volt neki a harmadik ninja háború.
Egyedül ő érzékelte Madara jelenlétét. Egyezséget kötöttek. Itachi megadja a bosszút, amire már oly régóta várt a saját klánja ellen. Cserébe Madara nem támadja meg a falut.
Az egyetlen hiba a küldetés során Sasuke volt. Itachi képtelen volt megölni. A Harmadiknál könyörgött, Danzot pedig megfenyegette, ha az öccsének bármi baja esik, az egész világ megtudja az igazat.
Az epizód végén Sasuke ugyan azzal a bamba fejjel néz mint az elejétől. Nem hiszi el, hogy ez lenne az igazság és madarát hazugnak nevezi.

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-16 19:37:16
(#1028) Nem tudom ki hogy van vele, de ha én háborúznék vkivel, arról igyekeznék megszerezni a lehető legtöbb infót... persze az okos ninjáknak ilyesmire biztos nincsen szüksége

Ilyen horderejű dolgot nem tudni a legnagyobb ellenségedről (akire mellesleg titokban fel is nézel) jó nagy pancserségre utal.
A shinobi hírszerzés vizsgán biztos megvágták néhányszor (bocsi Madara)

Mert valószínű hogy a szombat délutáni program volt a démonróka-vadászat. Ugyan honnan tudta volna...
beküldve: 2008-05-16 09:30:53
(#1026) Szervusztok! Itt a péntek, itt az új rész.
Az Uchiha klán puccsot szervezett a falu vezetése ellen. Az egésznek a feje Fugaku volt, Itachi apja. Fiát az Anbuba kémkedni küldte arról viszont nem tudott, hogy a kém valójában kettős kém.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Madara abban egy kicsit lódított, amikor azt mondta, hogy csak az Uchiha klán képes irányítani a kyuubi erejét... nagyon jól tudjuk, hogy az első is képes volt erre.
na hogy is van ez akkor??
Ezt ő nem biztos, hogy tudta.
Ilyen horderejű dolgot nem tudni a legnagyobb ellenségedről (akire mellesleg titokban fel is nézel) jó nagy pancserségre utal.

Hebi hebi... pár hete lementettem egy képet Sasukéről... nemtom eredeti-e, sajna sok ilyen hamis spoiler kering a neten.
Kiváncsi vok mihez kezd Sasuke velük... Érzem h rossz vége lesz
(csak az katt rá aki nem akad ki a spoiler képektől)
[Link]
Madara pedig tuti lódít valamennyit...

[Link]
Hát nemtudom de te valamiről nagyon lemaradtál, merthogy
ez még a hebi megalakulása kezdetén volt.
Várható volt h valami ilyesmi lesz.. nem emlékeztem rá

Hebi hebi... pár hete lementettem egy képet Sasukéről... nemtom eredeti-e, sajna sok ilyen hamis spoiler kering a neten.
[Link]

[Link]
Hát nemtudom de te valamiről nagyon lemaradtál, merthogy
ez még a hebi megalakulása kezdetén volt.
Ha netalán Sasuke csatlakozni kíván Madarához,gondoljátok,hogy a Hebit kihagyná Sasuke ebből?Különben is Kishi sensei nem azt nyilatkozta,hogy megkérték írjon a Hebiről is?

[Link]

[Link]
beküldve: 2008-05-11 11:41:45
(#1020) Amúgy Pain is uralni tudja a bijuukat a szemével
Régebben már írtam a rinnegan(vagy mi) képességeiről

Régebben már írtam a rinnegan(vagy mi) képességeiről

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-05-10 22:52:31
(#1019) Ha netalán Sasuke csatlakozni kíván Madarához,gondoljátok,hogy a Hebit kihagyná Sasuke ebből?Különben is Kishi sensei nem azt nyilatkozta,hogy megkérték írjon a Hebiről is?

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Madara abban egy kicsit lódított, amikor azt mondta, hogy csak az Uchiha klán képes irányítani a kyuubi erejét... nagyon jól tudjuk, hogy az első is képes volt erre.
Ezt ő nem biztos, hogy tudta.
beküldve: 2008-05-10 22:05:37
(#1017) Madara abban egy kicsit lódított, amikor azt mondta, hogy csak az Uchiha klán képes irányítani a kyuubi erejét... nagyon jól tudjuk, hogy az első is képes volt erre.
Érdekes; úgy tűnik, az Uchihák mindig is lázadózó csoport volt, ezért nem értem, miért csodálkoztak azon h. szemmel tartották és háttérbe szorították őket.
pl. Madarának fiatalkorában a szeme se állt jól (vszínűleg a sharingan miatt
)
Érdekes; úgy tűnik, az Uchihák mindig is lázadózó csoport volt, ezért nem értem, miért csodálkoztak azon h. szemmel tartották és háttérbe szorították őket.

knightslords; köszönöm, de nincs ennek a Narutonak olyan bonyolult nyelvezete, hogy ne lehessen megérteni. (;
Az okoskodásomból mára elég is. (%
A 400-ik rész remélem vaskosabb is lesz. Kellemes meglepetés lenne.
Reo-chan; nekem pedig pont a mostani megkomolyodás tetszik. Dehát ízlések és pofonok.
Az oké, hogy Madara az ügyeletes rosszfiú ezért ki tudja, milyen lapokkal játszik. De ha beharangozza a nagybetűs igazságot miért ferdítene néhol? Bár ha így van, akkor még több csavar várható a történetben, ami nekünk csak jó. (;
Sasukét valószínűleg azért akarja megnyerni mert már csak ő az egyetlen élő Uchiha rajta kívül és a sajátos módján megpróbálja újraéleszteni a klánt vagy legalábbis mást is belevonni a bosszújába.
Sasuke döntése lesz érdekes (már ha Madara felkínálja a csatlakozás lehetőségét, és miért ne)
Itachi most mindenki szemében jófiú, de Sasuke szempontjából még mindig nem voltázott a tény. Kiírtotta a klánt. A falu elleni támadásban összecsaphatnak Narutoval is.
Azt nem értem, hogy Itachi miért nem ölte meg Sasukét is ha már az egész klánt kiírtotta? Pont ő miért nem jelentett veszélyt a falura? Más gyerekek is voltak biztos. Talán ezért kellett elhagynia a flaut? Mert megbukott a küldetésen és az öccsét nem volt képes megölni? De akkor valaki más miért nem végezte be a munkát? Miért hagyták ninjává válni?
Sasukét valószínűleg azért akarja megnyerni mert már csak ő az egyetlen élő Uchiha rajta kívül és a sajátos módján megpróbálja újraéleszteni a klánt vagy legalábbis mást is belevonni a bosszújába.
Sasuke döntése lesz érdekes (már ha Madara felkínálja a csatlakozás lehetőségét, és miért ne)
Itachi most mindenki szemében jófiú, de Sasuke szempontjából még mindig nem voltázott a tény. Kiírtotta a klánt. A falu elleni támadásban összecsaphatnak Narutoval is.
Azt nem értem, hogy Itachi miért nem ölte meg Sasukét is ha már az egész klánt kiírtotta? Pont ő miért nem jelentett veszélyt a falura? Más gyerekek is voltak biztos. Talán ezért kellett elhagynia a flaut? Mert megbukott a küldetésen és az öccsét nem volt képes megölni? De akkor valaki más miért nem végezte be a munkát? Miért hagyták ninjává válni?
Az okoskodásomból mára elég is. (%
A 400-ik rész remélem vaskosabb is lesz. Kellemes meglepetés lenne.
Reo-chan; nekem pedig pont a mostani megkomolyodás tetszik. Dehát ízlések és pofonok.
Itchit nem tudom elképzelni úgy hogy mindenkit kicsinál csak az öccsét nem. Lehet ,hogy már itt találkozott Madarával, s ő kérte meg hogy hadja életben.
Hiszen Madarának jó igy: ha Itachi meghal van tartalák uchiha raktáron!!
De lehet hogy megint a tengu jön elő, csak arra nem számított h. Itachi meghal.

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!