Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-04-12 17:57:43
(#970) jah tényleg, az az öreg béka, akit a halála elött küldött el.
Őt teljesen el is felejtettem. Akkor meg Pain napjai meg vannak számlálva. Majd megy az utolsó Sannin és elintézi
Őt teljesen el is felejtettem. Akkor meg Pain napjai meg vannak számlálva. Majd megy az utolsó Sannin és elintézi
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-12 17:57:42
(#969) Szerintem
most történt meg az hogy itachit lealacsonyította, emlékeztek az őrült reészre, és aztán még magasabb szintre emeli mint gondolnánk. Nem az erejére célzok. Szerintem fel kellett adnia mindent, és elkövetnie azokat a dolgokat amiket elkövetett, hogy elérje a végső célját, ami tulajdonképpen jó, csak nem az egyénnek hanem az egész shinobi világnak. Olyan epikus hős lessz belőle a köv felyezetben mint az első hokage vagy nagyobb.
beküldve: 2008-04-12 17:52:01
(#968) a 2 béka is tudja...az egyik pedig elvágtatott Tsunade-hoz.
Szóval már több eséllyel harcolhatnak Pain ellen. Hacsak Pain meg nem előzi a békát...de az ki van csukva.
Szóval már több eséllyel harcolhatnak Pain ellen. Hacsak Pain meg nem előzi a békát...de az ki van csukva.
lehet hogy Pain meg majd Konohába...akkor Naruto nem egyedül fog harcolni...Tsunade biztos megpaskolja majd Pain pofiját egy kicsit
De valyon Pain ki lesz? Azt még csak Jiraiya tudja, azaz sajnos már ő sem.
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
Oh, nem hallottátok, hogy a Naruto Shippuden csak egy álnév? Valójában part II kezdete óta Sasuke az igazi címe.
hehe...nekem semmi kifogásom ellene! Viszont azért megjegyezném, hogy Sasuke a part II elején fizikailag sehol nem szerepelt.
Azért mégis maradjunk inkább Narutonál.
Ez a genjutsus dolog tényleg elgondolkodtató, viszont Madara is mondta, hogy együtt követték el...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ez persze csak találgatás, de min van, ha van igazság abba a tengu elméletbe. Az a pecsét, amivel lezárták a tengu királyt 3 MS-t igényel + a kilencfarkú erejét. Ezért akarhatta Itachi, hogy Sasuke megölje a legjobb barátját és elnyerje a MS-t, valamint ott van Kakashi-sensei, aki szintén MS használó és Itachi nem ölte meg,amikor megtehette volna. Valamint Naruto az ő kiszemelt démonja(kilencfarkú). Lehet, hogy így akarta lezárni a már veszélyesen erős Madarát.
Az a baj a tengu elmélettel, hogy egy csomó cáfolható dolog van benne. És nem kicsit erőltetett. Igaz, hogy Kishi sok motívumot vesz a japán mondavilágból, de a Naruto története nem 100%-osan erre épül.
beküldve: 2008-04-12 17:01:13
(#964) hmm...Sasuke Shippuuden vagy esetleg Uchiha Shippuuden XD
lehet hogy Pain meg majd Konohába...akkor Naruto nem egyedül fog harcolni...Tsunade biztos megpaskolja majd Pain pofiját egy kicsit
a tengu elméletről nem nagyon tok semmit mert nem olvasam...de más hsz-ekből azt olvastam ki hogy 3 Uchiha kell hozzá
a tengu elméletről nem nagyon tok semmit mert nem olvasam...de más hsz-ekből azt olvastam ki hogy 3 Uchiha kell hozzá
beküldve: 2008-04-12 16:56:22
(#963) Ez persze csak találgatás, de min van, ha van igazság abba a tengu elméletbe. Az a pecsét, amivel lezárták a tengu királyt 3 MS-t igényel + a kilencfarkú erejét. Ezért akarhatta Itachi, hogy Sasuke megölje a legjobb barátját és elnyerje a MS-t, valamint ott van Kakashi-sensei, aki szintén MS használó és Itachi nem ölte meg,amikor megtehette volna. Valamint Naruto az ő kiszemelt démonja(kilencfarkú). Lehet, hogy így akarta lezárni a már veszélyesen erős Madarát.
beküldve: 2008-04-12 16:54:45
(#962) Jaja. Azt a meccset is megnézném.
Csak vajon van-e olyan erős, hogy egy Pain szintű shinobit 'leszedjen'? Hisz' Jiraiya-nak sem sikerült, csak egyet a hat közül. Azt is úgy, ahogy. Bár valszeg Naruto már a békatitok ismeretében fog ennek a harcnak nekiindulni. Meg lehet jobban járna, ha nem egyedül menne, de sztem itt nem tudják majd meggyőzni.
Csak vajon van-e olyan erős, hogy egy Pain szintű shinobit 'leszedjen'? Hisz' Jiraiya-nak sem sikerült, csak egyet a hat közül. Azt is úgy, ahogy. Bár valszeg Naruto már a békatitok ismeretében fog ennek a harcnak nekiindulni. Meg lehet jobban járna, ha nem egyedül menne, de sztem itt nem tudják majd meggyőzni.
beküldve: 2008-04-12 16:54:06
(#961) Oh, nem hallottátok, hogy a Naruto Shippuden csak egy álnév? Valójában part II kezdete óta Sasuke az igazi címe.
Nah, komolyra fordítva a szót... Biztos az, hogy Itachi végezte ki az Uchiha klánt? Sasuke soha nem látta a saját szemével, hogy megtörténik a dolog, mindig csak Itachi genjutsuján keresztül, amit bátyjus simán, bármikor befolyásolhatott.
Azt szeretném én tudni, hogy Tobinak miért kell Sasuke. Megjegyezte egyszer, hogy Sasuke szeme jobb, mint Itachié, de nem igazán adott magyarázatot arra, hogy ez miért fontos.
Dei: de kétlem, hogy Naruto megtudja, hogy mi lett Jiraiyaval, mielőtt visszatérnek Konohába. Ha pedig még egyszer úgy térnek vissza, hogy nincs velük Sasuke, akkor remélem nem fognak még egy "hozzuk vissza Sasukét" körútra menni...
Azt szeretném én tudni, hogy Tobinak miért kell Sasuke. Megjegyezte egyszer, hogy Sasuke szeme jobb, mint Itachié, de nem igazán adott magyarázatot arra, hogy ez miért fontos.
Dei: de kétlem, hogy Naruto megtudja, hogy mi lett Jiraiyaval, mielőtt visszatérnek Konohába. Ha pedig még egyszer úgy térnek vissza, hogy nincs velük Sasuke, akkor remélem nem fognak még egy "hozzuk vissza Sasukét" körútra menni...
Szerk: pansy 2008-04-12 18:22:22
beküldve: 2008-04-12 16:45:02
(#960) Madara előtt Naruto szerintem mást akar majd elintézni...lehet tippelni ki lesz az
Fontosabb lesz neki hogy megbosszúlja Jiraiya-t minthogy nyom nélkül rohangáljanak Sasuke után...legalábbis remélem.
Fontosabb lesz neki hogy megbosszúlja Jiraiya-t minthogy nyom nélkül rohangáljanak Sasuke után...legalábbis remélem.
Ja, ez logikus lehet, főleg ha azt vesszük, hogy nyilatkozott Madaráról.
De mégis...nem volt kicsit sok, amit ezért cserébe letett? És pont az öcsi lett volna az, akit már nem tudott feláldozni? Vagy lehet, ő is része volt a tervének már a kezdetektől, hogy ha neki nem sikerül a dolog, majd Sasuke befejezi?
Mondjuk egyedül tuti nem tudja Madarát elintézni...ahhoz kell még Naruto is. És mindjárt meg lenne a közös céljuk, az új összekovácsoló erő...De ez így túl szép és egyszerű.
De mégis...nem volt kicsit sok, amit ezért cserébe letett? És pont az öcsi lett volna az, akit már nem tudott feláldozni? Vagy lehet, ő is része volt a tervének már a kezdetektől, hogy ha neki nem sikerül a dolog, majd Sasuke befejezi?
Mondjuk egyedül tuti nem tudja Madarát elintézni...ahhoz kell még Naruto is. És mindjárt meg lenne a közös céljuk, az új összekovácsoló erő...De ez így túl szép és egyszerű.
beküldve: 2008-04-12 16:33:42
(#958) szerintem Itachi azért segített Madara-nak és azért csatlakozott az Akatsukihoz hogy meg tudja ölni, mivel Madara fenyegetés a shinobi világra. Itachi ezért dobott el mident magától.
Szerk: Dei 2008-04-12 16:34:07
beküldve: 2008-04-12 16:30:33
(#957) Jó lenne, ha tényleg kiderülne, hogy Itachi nem is velejéig romlott és érzelemnélküli szereplő. Bár sajnos azt szerintem kizárhatjuk, hogy CSAK Madara áll a klán kiirtása mögött, mert egyrészt mondta, hogy segített Itachinak, másrészt Itachi még anno megmutatta a sharingannal, hogy ölte meg a szüleit. Sajnos, ez van, vagy itt is lesz vmi oltári nagy csavar…de ez alól akkor is nehéz lesz felmenteni.
Amikor még nagy Itachi fan voltam, mindig szerettem volna hinni, hogy szerette (legalább) az öccsét, de aztán ahogy az események alakultak, ezt kizártnak tartottam. De jó lenne, ha most Kishi mégis bebizonyítaná, hogy tényleg így van!
Amikor még nagy Itachi fan voltam, mindig szerettem volna hinni, hogy szerette (legalább) az öccsét, de aztán ahogy az események alakultak, ezt kizártnak tartottam. De jó lenne, ha most Kishi mégis bebizonyítaná, hogy tényleg így van!
Most az új események tükrében szemlélve a dolgokat, eszembe jutott, amikor Kakashival harcoltak legelőször és Kakashi elég csúnyán beleszaladt a Tsukiyomiba , akkor ott azon filózott, hogy Itachi megölhette volna, de nem tette… vajon miért…? Mert ez így most értelmet nyert.
Sasuke lehet, hogy irreálisan erős lett, de még mindig tartom azt az álláspontom, hogy mivel a sensei idén jobbára vele foglalkozik, őt most fogja felturbózni, Naruto is lesz (legalább olyan vagy jóval) erősebb, csak később. (Vagy már most az, csak nem tudjuk...
A másik, hogy Sasuke szemmel láthatólag összetört (már a fejezet elején, nem amikor hallotta, hogy lehet nem is a bátyó a hunyó.)
Érdekes az is, hogy mikor Itachival beszéltek, kérdezte ki a másik tettes, mert majd meg akarja ölni, most meg azt mondta Madarának, hogy hagyja békén, nem érdekli, ÉS ne is menjen a közelébe többet…
Egyébként így tényleg úgy tűnik, hogy Itachi nem akarta megölni az öccsét, de akkor úgy jön ki a dolog, hogy feláldozta magát???!! Azt meg minek? Vagy miért?
És mért állt annak idején Tobi /Madara oldalára? Meg mért hagyta ott a falut, ha pont megvédeni akarta? ÉÉÉS nem lehet, hogy Madara részben kamuzik? (mondjuk sztem nem és remélem, hogy nem, de még ez is benne lehet.) Hiszen vmit nagyon akar Sasuketől.
Jaj, már megint annyi a kérdés...
Érdekes az is, hogy mikor Itachival beszéltek, kérdezte ki a másik tettes, mert majd meg akarja ölni, most meg azt mondta Madarának, hogy hagyja békén, nem érdekli, ÉS ne is menjen a közelébe többet…
Egyébként így tényleg úgy tűnik, hogy Itachi nem akarta megölni az öccsét, de akkor úgy jön ki a dolog, hogy feláldozta magát???!! Azt meg minek? Vagy miért?
És mért állt annak idején Tobi /Madara oldalára? Meg mért hagyta ott a falut, ha pont megvédeni akarta? ÉÉÉS nem lehet, hogy Madara részben kamuzik? (mondjuk sztem nem és remélem, hogy nem, de még ez is benne lehet.) Hiszen vmit nagyon akar Sasuketől.
Jaj, már megint annyi a kérdés...
Szerk: asx 2008-04-12 16:34:56
beküldve: 2008-04-12 15:24:22
(#956) A következő rész még sztem marad az Uchiha szálnál és remélem megtudjuk milyen is volt Itachi valójában!