Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Tehát már semmi esély nincs arra hogy orochimaru feltámadjon, mert ez igy olyan rossz hogy nem nagy harcba győzték le?
Az esély megvan rá! Akkor feltámadhat ha Kabuto testén át tudja venni az irányítást, ami szerintem tuti befog következni.
Végül is elég régóta jelentős negatív hős ahhoz, hogy egy kis rövid csatában "meghaljon"
Végül is elég régóta jelentős negatív hős ahhoz, hogy egy kis rövid csatában "meghaljon"
hát jaja,sztem is az lesz belőle h átveszi kabuto testét...sasuket megmost nem tudom hova tenni.. leesett neki,hogy mindig kiálltak érte és jó lesz? áhh,hülye vok,ez lehetetlen
:D
Tehát már semmi esély nincs arra hogy orochimaru feltámadjon, mert ez igy olyan rossz hogy nem nagy harcba győzték le?
Az esély megvan rá! Akkor feltámadhat ha Kabuto testén át tudja venni az irányítást, ami szerintem tuti befog következni.
Szerk: Kál 2008-08-30 22:38:57
beküldve: 2008-08-30 18:23:57
(#1223) tudtam, tudtam, tudtam, hogy az amaterasu-t fogja használni
csak kíváncsi lennék, hogy lesz mert elvileg azt a tüzet nem tudja eloltani csak ha elzárja megölnie meg nem szabad mert ugye...
csak kíváncsi lennék, hogy lesz mert elvileg azt a tüzet nem tudja eloltani csak ha elzárja megölnie meg nem szabad mert ugye...
beküldve: 2008-08-30 11:25:44
(#1222) Tehát már semmi esély nincs arra hogy orochimaru feltámadjon, mert ez igy olyan rossz hogy nem nagy harcba győzték le?
Szerk: Sabani Urim 2008-08-30 11:25:56
beküldve: 2008-08-30 10:11:45
(#1221) Sorsdöntő fordulat sasu lelkében, összehasonlítja magában a takákat, a 7-es csapattal. S rájön hogy mindkettőt szereti, s most az amaterasuval fogja lecsapni a bikuci fejét(szerintem)
Közben narutó jobban halad mint yiraya haladott régebben, s a senjutsuval könnyedén felemelt 1 kőbékucit Amit utána el is ejtett XD
Közben narutó jobban halad mint yiraya haladott régebben, s a senjutsuval könnyedén felemelt 1 kőbékucit Amit utána el is ejtett XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Azt eltudja nekem magyarázni valaki hogy most kik is azok akik Sasukéhoz csatlakoztak?Taka meg ezek?És hogy most orochimaru nem halt meg csak Kabutoban él?
Nos... Orochimaru tényleg meghalt, de Kabuto magába olvasztotta a testét XD A takák orochimaru régi emberei, akik tiszteletből, vagy szerelemből csatlakoztak sasukéhoz... (többé kevésbé)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-08-25 23:21:59
(#1219) Azt eltudja nekem magyarázni valaki hogy most kik is azok akik Sasukéhoz csatlakoztak?Taka meg ezek?És hogy most orochimaru nem halt meg csak Kabutoban él?
beküldve: 2008-08-25 19:22:12
(#1218) Nekem már az elejétől kezdve hina-naru páros a favoritom, s szerintem simán simán elképzelhető h. összejönnek.
a készülőben lévő harcok:
Naruto-Pein
Naruto-Madara
Sasuke-madara (mert biztos így lesz)
Sasuke-Naruto
DE! KABUTOROCHIMARUT MÉG MINDIG NEMTOM HOVA TENNI! S biztos azis hogy egy egész sereggel tér vissza.
S szerintem narutonak ha felajánlják hogy legyen hokage visszautasítja, mert seninnek lenni éppen elég. Sakura lesz a hokage.
a készülőben lévő harcok:
Naruto-Pein
Naruto-Madara
Sasuke-madara (mert biztos így lesz)
Sasuke-Naruto
DE! KABUTOROCHIMARUT MÉG MINDIG NEMTOM HOVA TENNI! S biztos azis hogy egy egész sereggel tér vissza.
S szerintem narutonak ha felajánlják hogy legyen hokage visszautasítja, mert seninnek lenni éppen elég. Sakura lesz a hokage.
Szerk: knightslords 2008-08-25 19:22:33
beküldve: 2008-08-25 08:12:08
(#1217) hát igen,elég sok a lehetőség a befejezésre
abban tökéletesen egyetértek Exilellel,hogy ha naruto nem törné meg mindig a pillanat varázsát(vagymit),már rég összejöttek volna sakuraval,mert mindig benyög valami hülyeséget,és ez azért kezd bosszantani mert én am kitaró sasu-saku,naru-hina drukker vok ,de tulképp az se zavarna,ha sakura jönne össze narutoval,de akkor jöjjenek már össze,mert nem bírom ezt
én utálom sasuket .úgy ahogy van.nem bírom a búráját(ok,sajnálom,ha most kitartó sasuke fanokat sértek meg,de így van.rühellem )vagyishát a shippuudenmangaban+animeben utáltam meg igazán... mondjuk már a kezdeteknél nem csíptem...ez az idióta bosszúja,most meg ez a "Végérvényesen elpusztítjuk Konohat"baromsá g...gyááá,megint azért mert bossszul...megbosszulja Itachit...ember,ennek mindig van valami bosszulnivalója?!
már nagyon ki vagyok éhezve egy jó kis Naruto Vs. "valaki nagyon erős"harcra ...biztos lesz egy Naruto Vs. Pein,meg majd egyszer lesz egy Naruto Vs. Sasuke is,nna azt már naaaaaaaaagyon várom!!!
Kishimoto kezd felhúzni...ezek az "onli sasuke" fejezetek kiakasztanak...könyörgöm,én naruto edzését akarom látni!!!!!!!!!
am igen,tudom,h nagy a beszélőkém,dehát ha egyszer írhatnékom van,akkor írok
am eléggé szembetűnő,h az animeben most kezdenek visszakanyarodni a manga sztorijához aminek én nagyon örülök,mert már szeretném,ha naruto abban is ömh...hogy úgy mondjam..."erősebb"legyen
öregem,erre is kattintottál?! vagy talán ennyire érdekellek?
:D
sztem ha vki meghal az biztos Tsunade lesz, sajnos, h Naruto Hokage tudjon lenni...bár, lehet h csak átengedi neki a hokage-címet
Ahhoz, hogy hokage legyen Naruto nem fontos meghalnia Tsunade-nak. Emlékezzünk a 3. esetére: először ő volt a hokage majd visszavonult, így lett a 4. majd ő meghalt és újra a 3. lett a hokage.
Szerintem Naruto nem lesz hokage
Sasuke-t a föld alatt szeretném látni!
Sakurával meg ne jöjjön össze Naruto, Hinata-nak kéne határozottnak lennie
Ezzel azért nem értek eggyet mert hinatában soha a jó büdös életbe nem lesz annyi kurázsi.És amgy is emlékezzünk csak vissza arra az esetre amikor Narutoban visszafojtották a kyuubit és Sakura meggyógyította.Na akk mi is volt a szöveg és mit is mondott Yamato,és vajon mi történt volna ha naruto nem csinál baromágot?(remélem jól emlékszem,már régen látttam)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
sztem ha vki meghal az biztos Tsunade lesz, sajnos, h Naruto Hokage tudjon lenni...bár, lehet h csak átengedi neki a hokage-címet
Ahhoz, hogy hokage legyen Naruto nem fontos meghalnia Tsunade-nak. Emlékezzünk a 3. esetére: először ő volt a hokage majd visszavonult, így lett a 4. majd ő meghalt és újra a 3. lett a hokage.
Szerk: Kál 2008-08-23 13:32:22
sztem ha vki meghal az biztos Tsunade lesz, sajnos, h Naruto Hokage tudjon lenni...bár, lehet h csak átengedi neki a hokage-címet, mert megölte Peint, vagy vmi, mert ha jobban belegondolok Tsunade-nagyi nem nagyon tud meghalni . mind1, szal Narunak meg is kéne tudnia h a 4. Hokage az apja...mert még mindig nem tudja
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-23 13:07:43
(#1213) Szentem vagy Happy lezs a vége-Sasuke megtér,barátok lesznek,egyikük összejön Sakurával és Naruto Hokage lesz,Vagy szomi-Sasuke meghal,Sakura összejön Naruto-val és ő hokage lesz,vagy vki meghal(Remélem nem Kakashi)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-23 12:15:44
(#1212) hát az szerintem még messzelesz a Naruto Sasuke harc mert még előtte lesz egy Pein Naruto összecsapás hisz Naruto boszútál Ero-senin miatt
de kiváncsi vagyok hogy majd Sasuke hogyan győzile a 8 farkut mert tuti legyőzi majd valahogy sajnos
és még Naruto remete ereje is érdekes lesz !
de kiváncsi vagyok hogy majd Sasuke hogyan győzile a 8 farkut mert tuti legyőzi majd valahogy sajnos
és még Naruto remete ereje is érdekes lesz !
nahh..hát én is szeretném ha már vége lenne ennek a harcnak...mi lett sasukéval??? hogy hogy ilyen puding??? ne márr....annyira kínos...végezzen vele és kész.
én is nagyon várom már a "megtámadom Konohát". Ó, te jó ég, mi lesz ebből?
én is nagyon várom már a "megtámadom Konohát". Ó, te jó ég, mi lesz ebből?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."