Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-10-31 14:18:06
(#1285) beküldve: 2008-10-31 14:01:25
(#1284) 423. fejezet.....
Miért Kishi-sensei? Megint olyan gonosz... Kezdek félni, hogy tényleg megöli Kakasit...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-10-25 13:28:32
(#1283) háttja...egyx megérkezhetne úgyis h a háttérből kuksizik..de ez nem illene a karakterhez nem ilyen stílus..ettől olyan jó
:D
Engem csak az érdekel naru h. jön ha jön
Mindig azok a nagy Naruto belépők...*sóhaj* ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-24 12:37:15
(#1281) Engem csak az érdekel naru h. jön ha jön
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-24 12:34:40
(#1280) ójeee kijött a kövi fejezet(csak épp még angolul de ez engem nem zavart^^)
pfú komolyan megilyedtem hogy kishi-senseire rájött a gyilkolhatnék és morbid pillanataiban ki-rajzol-nyírta kakashit komm mostanában mindig ilyesztgeti az olvasókat..pl irukaval is a múltkor
pfú komolyan megilyedtem hogy kishi-senseire rájött a gyilkolhatnék és morbid pillanataiban ki-rajzol-nyírta kakashit komm mostanában mindig ilyesztgeti az olvasókat..pl irukaval is a múltkor
beküldve: 2008-10-22 20:18:10
(#1279) Nekem anyum utálja meg azt mondja h milyen nagy marhasár apum 2 nővérem meg bátyjám meg szeretik.bátyjám töltögeti a részeket...
meh....
beküldve: 2008-10-22 20:12:38
(#1278) ezt nem hiszem el h más apja is nézi a narutot! ha új részek vannak a jetixen akk a hugom,anyum,meg apum is nézik az ősök aztzmondják mert "érdekes a cselekmény" és tudni akarják mi a vége,a hugom meg minden ami rajzfilm szinten van úgyh ő no comment
de ez akk is loL
de ez akk is loL
beküldve: 2008-10-20 20:46:50
(#1277) Én apummal szoktam nézni és neki nem teszett...Bátyámnak viszont nagyon meg nekem is...
meh....
beküldve: 2008-10-19 10:46:20
(#1276) superkrumply-nak teljesen igaza van ebben. Az animében valóban fillér volt. De a manga naon nagy volt, főleg a vége XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
ezt én nem tudom elhinni h kishi-sensei megint elővette a "mi van kakashi-sensei maszkja mögött" témát
Megint? Az animében a maszkos rész nem filler volt? Elvileg az... A mangában ez teljesen új
Minden esetre a mangában és az animében is nagyon nagy
beküldve: 2008-10-19 10:17:38
(#1274) ezt én nem tudom elhinni h kishi-sensei megint elővette a "mi van kakashi-sensei maszkja mögött" témát
beküldve: 2008-10-17 22:45:33
(#1273) Hát nem léptünk előre...
Jajj és a béka a végén... jó ég tiszta horror
Engem naon idegesít, hogy nem történik semmi, ráadásul az egész fejezet csak néhány oldalból áll...
Hmm Tsunadét eddig is bírtam, és ideje volt már, hogy kioktassa az öregeket.
Sasuke-kun... annyi haszna még lehet, hogy kinyírja a vén trottyokat.
Különben meg ha így haladunk, rég 25 éves leszek, mire kiderülnek a dolgok.
Mennyi fight van még hátra jesszus.... Ja és Peint tuti nem egyedül fogja lealázni Naruto. Az ő "saját" harca Sasuke-kun ellen lesz.
Hmm Tsunadét eddig is bírtam, és ideje volt már, hogy kioktassa az öregeket.
Sasuke-kun... annyi haszna még lehet, hogy kinyírja a vén trottyokat.
Különben meg ha így haladunk, rég 25 éves leszek, mire kiderülnek a dolgok.
Mennyi fight van még hátra jesszus.... Ja és Peint tuti nem egyedül fogja lealázni Naruto. Az ő "saját" harca Sasuke-kun ellen lesz.
Jajj és a béka a végén... jó ég tiszta horror
Szerk: superkrumply 2008-10-17 22:46:16
beküldve: 2008-10-17 22:16:59
(#1272) Na, ennél azért én is többre számítottam.
Hehe... azt a katanát sztem Sasuke elvégzi majd helyetted, már ha eljut Danzoig. Vagy tetszik ez a Tsunades ötlet is, amit az előbb említettél.
Azért reméltem, hogy Naruto végre megérkezik, de most ahogy elnézem a köv. fejezet címét...Kakashi reménye?! Lehet még ott sem fog megjelenni??? Bár remélem, tévesen ítélem meg a címet.
És mi ez már, hogy Kakashira kettő Pain is rámozdul? Nem igaz! Most még jobban izgulhatok a következő fejezetig! Kitartás Kakashi! Tsunade meg talán inkább mehetne segíteni nekik harcolni, elvégre az ellenfél nem gyenge. Vagy ezek szerint Naruto aprítja majd fel az összes Paint egyedül?
Na mindegy végső soron, csak érjen már egyátalán oda!
Azért reméltem, hogy Naruto végre megérkezik, de most ahogy elnézem a köv. fejezet címét...Kakashi reménye?! Lehet még ott sem fog megjelenni??? Bár remélem, tévesen ítélem meg a címet.
És mi ez már, hogy Kakashira kettő Pain is rámozdul? Nem igaz! Most még jobban izgulhatok a következő fejezetig! Kitartás Kakashi! Tsunade meg talán inkább mehetne segíteni nekik harcolni, elvégre az ellenfél nem gyenge. Vagy ezek szerint Naruto aprítja majd fel az összes Paint egyedül?
Na mindegy végső soron, csak érjen már egyátalán oda!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-10-17 19:41:11
(#1271) Bocsi de ketten írunk
A k....g Danzou, legszívesebben feldugnék 1 katanát s.....e !
Amúgy az új fejezet megint naon cool, S Tsunade beszéde is szép volt! Ha ez így megy tovább, még Sasuke megérkezése elött kicsinálják azt a 3 vén trottyot
Amúgy az új fejezet megint naon cool, S Tsunade beszéde is szép volt! Ha ez így megy tovább, még Sasuke megérkezése elött kicsinálják azt a 3 vén trottyot
Szerk: knightslords 2008-10-17 19:41:41